Hayallerim...

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Uyku tutmadı. Sizlerle hayalimi paylaşmak istiyorum.bu aralar hayalim olan bir iş icin çabalıyorum. Olurda işe kabul edilirsem kazanacağım parayla etrafımdakileri cok mutlu etmek istiyorum. Öncelikle iş konusu kafamdan çıkacağı icin sanki hayata 4 elle sarılacak gibi hissediyorum...ilk maaşımla esime anneme babama kardeşlerime ve eşimin aile bireylerinin hepsine, onları en cok mutlu edecek hediyeleri alacağım.maas yetmezse kredi kartına yuklenecegim😊 . Kendimi geliştirmek icin cok kitap okuyacağım.kendime okuma hedefleri koyacağım. Yardıma muhtaç birini gördüğümde ona kardeşi gibi elimden geleni yapacağım.her ay rahmetli dedem ve babannem icin hayır yapmaya çalışacağım. Onlari cok ama çok severdim...Işimi layığıyla yapmak icin hep bir kendimi geliştireyim öğreneyim cabasinda olacagım. Yuksek lisansta yapip isimde uzmanlasmakta hayalim.insallh yapabilirim...annemlerin yasadigi ev cok eski eşyalarda eski. Anneme diyeceğim anne istedginu al taksitle kızın öder diyeceğim. Babama baba sen beni çok zorluklarla okuttun. Şimdi sıra bende bir telefon kadar yakınım😊Para hesabında olur diyecegim😊 hicbir zman büyüklenmeyeceğim kibirli insan olmayacagim. Iyi insan olmak icin elimden geleni yapacagim. Bebek düşünüyoruz 1 yildr denedik olmadi.doktora gideceğim tekrardan elimden geleni yapacagim.issizligin verdgi sıkıntıyla stresle kendimi , içimdeki iyiliği korelttigimi hissettim bu gece. Insallh hayırlısı ile ise girerim. Ve giremezsemde bu hayallerimi gerçekleştirmek icin maddi imkânlarım olur insallh. Amin.

Son düzenleme:
Allah kimseye elde edemeyeceği şeylerin hayalini kurdurmazmış. Demek ki siz de bunlara kavuşacaksınız. Dilerim en kısa zamanda gönlünüzdeki olur 😊

Back
X