- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
tesekkur ederim umarim dedigin gibi olur..Asla pes etme! Gece gündüz çalış. Durmadan,azimle... Deneme sonuçların canını sıkmasın asla. Ne biliyorsun belki sınav çok daha kolay olacak.Sen emek harcarsan bir şeyler için onun mükafatını muhakkak alırsın. Allah her yerde ve hepimizin neler yaptığını,o şeyi gerçekten hak edip etmediğimizi, her şeyimizi her an görüyor,biliyor. Sen sadece çalış. Allah büyük. Emeklerinin karşılığını alacağına eminim ben.
Ne guzel ogretmen olmussunuz :) ben daha yolun basindayim ogretmenimmÇalışırsan kazanırsın hiç birzaman yılma elbet kaybettiğin zamanlarda olacak daha da hırslan çevrende örnek aldığın kişiler olsun onları her gördükçe bende yapabilirim de güçlü istek her şeyin ilacıdır.Bende küçükken hep polis olmak isterdim liseye kadarda öyleydi halbuki lisede farklı bir mesleği çoktan seçmiştim bile ama hep hayalimdi polislik olmadı.Mutsuzmuyum hayır dünyanın en güzel mesleği hiç aklımın ucundan bile geçmeyen öğretmenlik işimi çok ama çok seviyorum.Senin içinde hayırlısı olan ne ise o olsun .
zten 2.yilim tekrar hazirlandim.. Tabiki herseyin hayirlisi ne olacagini bilemeyiz ama tip dunyasinin benm gbi istekli doktorlara ihtiyaci varo donemde bende tip okumak istiyodum.ayni senin gibi hastane kokusuna bile bayiliyodum.ama netlerim yetersizdi muhendislikte istiyodum.suan muhendislik okuyorum.icini karartma elinden geleni yap.egerki olmadi bi sene daha hazirlanirsin.bisey kaybetmezsin.o stresi cok iyi biliyorum ama sen kazansanda kazannaanda hayatinda stres hep olucak.biliyorum cok zor ama alismaya calis ve sadece elinden geleni yap baska hicbiseyi dusunme.
isin sirri sabirda.sabredip caliscaksin fedakarlik yapicaksin.vaktinden zevklerinden..ben cok calistim hayalim icin.ulasabildim nihayet dis hekimligi okuyorum suan.herkes tip diye zorladi benide ama ben disi istiyordum ve suan dogru karari verdigimi anliyorum.bana uymazdi tip. coook teorik ders yuku var.arti hastalar insanin psikolojisini cok etkiliyor..diste oyle olum kalim gibi agir vakalar olmaz ama tipta cok sorumluluk altina giriyorsun..kazandiktan sonra bitmeyecek uzun bi yola gireceksin.bunlari goze almalisin.insallah hakkinda hayirlisi olur mutlu bi gelecege adim atarsin:) hayatta her zaman bi b planinda olsun ama:)
Canim hayallerinden vazgecme. Benim hayalim hukukti ve suan hukuk fakultesinde okuyorum.Son sinifim. 2 kere girdim sinava ilk senemde olmadi ama tekrar hazirlandim. tekrar hazirlanmaktanda korkma. gozunde buyutme. Olmuyorsa diger seneolur de. Ama sinavada cok var az gibi gelmedsin sana o 2.5 ayda ne konular yer bitirirsin sen:) stres yapma canim bak benim dun gibiydi hazirlandigim bu sene universite butiyor insallah.Seninde oyle olacak merak etmeİki gündür o kadar mutsuz ve huzursuzum ki..
küçükken hayal kurmak ne kolay. çöpçü olucam. doktor olucam. avukat olucam. astronot olucam...
oysa ne umutluydum. zekama ve çalışmama çok güveniyordum. Ama olmayacağını hissetmek diye birşey var..
başarısızlığı kabullenmek değil bu. ama kendimi kandırıp son anda hüsran yaşamak da istemiyorum.
ben gece yatarken hep bunu hayal ettim.. hastalarımın duasını almayı diledim. kendimi hep o beyaz önlükle hayal ettim..
önlük güzel dursun üzerime yakışsın diye diyete girdim..
Ama korkuyorum olmayacak diye.. Gözlerim dolarak yazıyorum
hayatım güzel gitsin sevdiğim işi yapayım istiyorum. hayat kurtarayım insanların dertlerine derman olayım istiyorum..
annemin babamın yüzünü güldüreyim emeklerini boşa çıkarmayayım istiyorum..
Aslında inanıyorum ama bazen işte. Denemelerim hala harika değil. Tıp için yeterli değil.. Sınava kalmış 2buçuk ay mı ne kadar işte..
bıktım bu stresten..
hani diyorum mesela hedefini değiştir. içime sinmiyo olmaz diyorum olamam ben bunları. diş hekimi mühendis mimar olamam
yıllar sonra içimin cız etmesini istemiyorum her doktor gördüğümde
inanın o tenturdiyot kokusu öyle harika geliyo ki hastane kokusu gibi
Allahım sen yardım et
Cook tebrik ederm darisi basima :)
millet boyle iste noolducanm tip gelmedimi derler herkes tip okumak zorunda degilbide puanin bosa gitmesin tp da yaz diyen var yahu sen mi okuyacan
hayrlisi bakalm kimbilir belki dis gelir meslektas oluruz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?