- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
İki gündür o kadar mutsuz ve huzursuzum ki..
küçükken hayal kurmak ne kolay. çöpçü olucam. doktor olucam. avukat olucam. astronot olucam...
oysa ne umutluydum. zekama ve çalışmama çok güveniyordum. Ama olmayacağını hissetmek diye birşey var..
başarısızlığı kabullenmek değil bu. ama kendimi kandırıp son anda hüsran yaşamak da istemiyorum.
ben gece yatarken hep bunu hayal ettim.. hastalarımın duasını almayı diledim. kendimi hep o beyaz önlükle hayal ettim..
önlük güzel dursun üzerime yakışsın diye diyete girdim..
Ama korkuyorum olmayacak diye.. Gözlerim dolarak yazıyorum
hayatım güzel gitsin sevdiğim işi yapayım istiyorum. hayat kurtarayım insanların dertlerine derman olayım istiyorum..
annemin babamın yüzünü güldüreyim emeklerini boşa çıkarmayayım istiyorum..
Aslında inanıyorum ama bazen işte. Denemelerim hala harika değil. Tıp için yeterli değil.. Sınava kalmış 2buçuk ay mı ne kadar işte..
bıktım bu stresten..
hani diyorum mesela hedefini değiştir. içime sinmiyo olmaz diyorum olamam ben bunları. diş hekimi mühendis mimar olamam
yıllar sonra içimin cız etmesini istemiyorum her doktor gördüğümde
inanın o tenturdiyot kokusu öyle harika geliyo ki hastane kokusu gibi
Allahım sen yardım et

küçükken hayal kurmak ne kolay. çöpçü olucam. doktor olucam. avukat olucam. astronot olucam...
oysa ne umutluydum. zekama ve çalışmama çok güveniyordum. Ama olmayacağını hissetmek diye birşey var..
başarısızlığı kabullenmek değil bu. ama kendimi kandırıp son anda hüsran yaşamak da istemiyorum.
ben gece yatarken hep bunu hayal ettim.. hastalarımın duasını almayı diledim. kendimi hep o beyaz önlükle hayal ettim..
önlük güzel dursun üzerime yakışsın diye diyete girdim..
Ama korkuyorum olmayacak diye.. Gözlerim dolarak yazıyorum

hayatım güzel gitsin sevdiğim işi yapayım istiyorum. hayat kurtarayım insanların dertlerine derman olayım istiyorum..
annemin babamın yüzünü güldüreyim emeklerini boşa çıkarmayayım istiyorum..
Aslında inanıyorum ama bazen işte. Denemelerim hala harika değil. Tıp için yeterli değil.. Sınava kalmış 2buçuk ay mı ne kadar işte..
bıktım bu stresten..
hani diyorum mesela hedefini değiştir. içime sinmiyo olmaz diyorum olamam ben bunları. diş hekimi mühendis mimar olamam
yıllar sonra içimin cız etmesini istemiyorum her doktor gördüğümde

inanın o tenturdiyot kokusu öyle harika geliyo ki hastane kokusu gibi
Allahım sen yardım et

Son düzenleme: