hayallerimi aldı elimden..

85zeyno85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
54
2
46
boşanmak üzereyim daha öne açtığım konudan bilenler vardır belki. eşimi çok seviyorum ama doğru insan değil benim için. kurduğum hayallerimde hep o vardı şimdi hepsi yok oldu.. boşanmak isteyen, kalbi kırılan, kandırılan benim neden şimdi acı çekiyorum. hayallerimi elimden aldığı içinmi, hala onu seviyorum sandığım için mi, biraz sabretseydim düşüncesinden çıkamadığım için mi. ne olur yardım edin çok kötüyümm hemdeee çokkk

canım eski konunu bilmiyorum.umarım hakkında hayırlısı olur. hayat zaten bir sınav,zor bir sınav..elinden geleni yaparsın düzeltmek için ve düzelmiyorsa uzaklaşırsın sorun yaratan kimseden ya da şeyden. hayatta herşeyin bir sebebi var bazen bunu anlamakta güçlük çeksek de..inşallah bu zor süreci en güçlü şekilde atlatırsın.hayata karşı umudunu ve inancını asla kaybetme.

canım eski konunu bilmiyorum.umarım hakkında hayırlısı olur. hayat zaten bir sınav,zor bir sınav..elinden geleni yaparsın düzeltmek için ve düzelmiyorsa uzaklaşırsın sorun yaratan kimseden ya da şeyden. hayatta herşeyin bir sebebi var bazen bunu anlamakta güçlük çeksek de..inşallah bu zor süreci en güçlü şekilde atlatırsın.hayata karşı umudunu ve inancını asla kaybetme.[/8

10 aylık evliğim ve 2 aydır ayrıyız. yani 8 ay sürdü. eşim esrar kullanıor bunu 15 günlük evliyken öğrendim. sorumsuzdu uyarılarımla düzelmee başlamıştı bu davranışı. ama esrar içmiceene söz vermiştii bana ve ailesine ama yakladım. arkadaşları için bana yalan söylüyordu. anne derdi ayrı. ve ilk kavgamızda bana şiddet uyguladı rapor aldım. tehdit etti ozman benii benden ayrılırsan seni öldürüm die. ben herşeye rağmen gayret ettim aile danışmanına gittik en son görüşme günü kadına görüşme sonlansın ben değişmicem böle bi adamım dedi. ve ben bunun üzerine 3 gün düşündüm ve boşanma kararı aldım. bu kez kabul etii ama şartlıı ortak aldımız tüm eşyaları alıp gitmek için. önce kabul ettim protokol yaptım tek celsede bitsin die ama sonra bana kendisi ve ailesinin yaşattıığı olumsuzluklar üzerine bu işin böle kolay bitmesini istemedim ve avukatımla maddi manevi tazminatla darp raporu ve uyuşturucu sabıkası varmış bu arda onu öğrendim ve bi çok davası da varmış. neyse bunlarıda dilekçeme ekleyerek protakalü iptal ettirip çekişmeli boşanma davası açtım. bana defaalrca seni süründürücem demişti kavga ettiğimzdee şimdii benim içimi kaplamıştı o sözleri ve ben yapımda gör moduna girdim. eşimözünde çokk iyi biridir oonu seviyorum ama neden bölee oldu o kendine yazık etmiş bana da yazık etti. görseniz bu adam melek gibi yakışıklı süper bi adam neden terkettin dersinz ama öle bir zaman oluyorki o gidior bambaşka biri oluyor. 30 yaşınadyım ben anne olmak istiyordummm tüm hayallerim uçup gitii korkuyorum yeniden sevmeye baştan bir hayat kurmaya

canım zor şeyler yaşamışsın. ama hep beterin beteri var,en azından bunu düşünerek avun.yaşanması gerekiyormuş yaşanmış. herkes hayatının bir döneminde çok zorlu bir dönemden geçiyor,o yüzden yaşamak cidden zor.ama geçmişi bir an önce geçmişte bırakmak da güçlü olmanın ilk kuralı.zaman en derin yaralara bile çare oluyor,yeter ki umudun olsun.

henüz daha çok gençsin inan.bir süre geçip ruhunu biraz iyileştirince,yeni aşklara yelken açacaksın,harika günler yaşayacaksın.belki de beklediğinden çok daha kısa zamanda. hayat sürprizlerle dolu canım,düşünceni pozitif şeylere odakla,her ne olursa olsun şükretmeyi unutma.

Canım durumuna çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun çile çekmektense boşanman daha hayırlı tabiki. Sonuçta böyle bir adamdan baba da olmaz mutlu bir aile tablosuda çıkmaz. Fakat esrar kullandığını, şiddete meyilli olduğunu evlenmeden önce nasıl farkedemedin? Evlendikten sonra birden mi değişti? Yoksa farketsen bile evlenince değişir nasıl olsa mı dedin? Böyle şeyler beni çok üzüyor dağılan bir yuva gördüğümde canım sıkılıyor. Umarım bundan sonraki hayatında doğru insanı bulup güzel bir evlilik yaparsın. Evlenmeden karşımızdakinin kişiliğini tam çözemiyoruz belki ama dikkatli olmakta fayda var evlilik çok zor ama özel bir birliktelik.

saol arkadaşım. yani diyorsun ki onu unutayım ve önüme bakayım. nasıl olacak bilmiyorum ama bir an öncee hayatımda çok başka şeyler olsun istiyorum. boşanma sürecimiz sancılı ve uzun olacak çekişmeli oldu için. bir an önce biter inşallah. ama onu gördüm 2 gün önce hala kendime gelemedim. o kadar çok kızgın ve kırgınım ki ama onun yüzünü görünce nedensee bambaşka duygulara bürünüyorum..

Canım durumuna çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun çile çekmektense boşanman daha hayırlı tabiki. Sonuçta böyle bir adamdan baba da olmaz mutlu bir aile tablosuda çıkmaz. Fakat esrar kullandığını, şiddete meyilli olduğunu evlenmeden önce nasıl farkedemedin? Evlendikten sonra birden mi değişti? Yoksa farketsen bile evlenince değişir nasıl olsa mı dedin? Böyle şeyler beni çok üzüyor dağılan bir yuva gördüğümde canım sıkılıyor. Umarım bundan sonraki hayatında doğru insanı bulup güzel bir evlilik yaparsın. Evlenmeden karşımızdakinin kişiliğini tam çözemiyoruz belki ama dikkatli olmakta fayda var evlilik çok zor ama özel bir birliktelik.

hiç bilmiyordum. tanışık aile çocuklarıyız çok hızlı oldu 1. görüşme evlenme kararı aldık 2. görüşmede nişan. 3 görüşmede nikah 4. görüşmede düğün 6 ay içinde herşey oldu bittii. nasılsa beğendik birbirimizi aileler tanidık yaşımız işimiz yerinde dedik. aşkı evliliğe bıraktık. ve aşık da olduk sevdikte. ama hiç bir kötü huyunu bu süreçte görmedimde duymadımda ama eşim yaklaşık 10 yıldır kullanıormuş ve aileside biliormuşş daha önce kullandını onlara bıraktım demiş

insanin sevdiginden ayrilmasi cok kotu bi durum ama bitmesi senin icin en hayirlisi olmus bence. En azindan cocuk yok, sonunca esrar kullaniyor daha kotu durumlarda ortaya cikabilirdi daha cok aci cekebilirdin. Uzucu bi durum umarim hakkinda hayirlisi olur. Eminim karsina seni cok cok sevecek daha iyi bir insan cikacakdir.

inşallah hakkında hayırlısı olur, daha iyi biri daha iyi bir hayat
bence yaşın pekte bir önemi yok. hayallerin vardır, şu yaşta evlenirim, şu yaşta çocuk doğururum vs. ama o çocuğu yetiştireceğin ortam, eş bunlar bence yaştan daha önemli kriterler.
yaşadığın şeyler çok zor. düzeltemezsin artık karakteri olmuş. sen bundan sonrasına bak.

zaten öyle bir insandan baba olmazdı,çocuk yapsan daha büyük sorunlar olurdu.doğru bir karar vermişsin.millet o yaşta ilk evliliğini yapıyor hiç bir şey için geç değil.

10 aylık evliğim ve 2 aydır ayrıyız. yani 8 ay sürdü. eşim esrar kullanıor bunu 15 günlük evliyken öğrendim.

Çok ucuz atlatmışsın canım.Sakın üzülme.Çünkü asla değişmeyecekti ve o pisliki bırakmayacaktı bıraktım diyecekti ama sadece seni kandıracaktı.Öyle bir illet ki o esrar zaten adamın beyninin yarısı uyuşuk yaşıyor.Ve asla çocuğunun babası olamaz böyle bir adam.Bu kadar net ve kesin konuşuyorum çünkü ben böyle bir adamdan boşandım 2 yıl önce.Bende çok çabaladım bırakması için ama olmuyor çünkü bu insanlar bağımlı.Ne yaparsan yap geri dönecektir o madde hayatına.Evet boşanmak zor sıkıntılı hep acabalar geçiyor kafandan acaba şunudamı yapsaydım diyeceksin.Ama çözümü olabilecek bir sorun değil sen altından kalkamıyorsun.En doğru karar ayrılmak ileride çooook daha büyük sorunlara yol açar.İlerisi için hiç korkma.Bak ben 2 yıl sonra çok güzel bir adamı sevdim.Ve evlenip ayrıldım korkusuda olmasın.Bir ay sonra nişanlanıyorum.Erkek arkadaşım da aileside biliyor boşanmış olduğumu.Boşanmak doğal bir şey sonuçta çocukta yoksa hiç bir sıkıntı olmaz doğru insanı bulunca.Allah seninde karşına benim ki gibi güzel bir insan çıkarsın inşallah.Ama kendin için geleceğin için sakın o adama dönme.

çok haklısın çabuk geçsin bu günler diyorum sadece.. kendimi saldım içimden hiç bişey yapmak gelmiyor. ailesi o kadar yüzsüzz ki 2 aydır arayıp sormadılar. çocuklarının bu kabahatini bildikleri halde gerçi yüzleri yok aramaya biz seni kendi elllerimizle boşıcaz kızım bundan adam olmaz diyorlardı. şimdi ona buna telefon edip ben kimseye boşanacağımızı söledim mi die yoklama çekiorlar.

çok haklısın çabuk geçsin bu günler diyorum sadece.. kendimi saldım içimden hiç bişey yapmak gelmiyor. ailesi o kadar yüzsüzz ki 2 aydır arayıp sormadılar. çocuklarının bu kabahatini bildikleri halde gerçi yüzleri yok aramaya biz seni kendi elllerimizle boşıcaz kızım bundan adam olmaz diyorlardı. şimdi ona buna telefon edip ben kimseye boşanacağımızı söledim mi die yoklama çekiorlar.

Duyma.Düşünmede.Zor biliyorum ama yapmak zorundasın.Çünkü şuan gerçekten hayatını kurtarıyorsun.

Aldırma deli gönlüm giden gitsin sen şarkılar söyle ardından boşver... bunu dınle takma kafana senı haketmıyen bırı ıcın uzulmeye degermı? sevgiymiş boversene sevgi güzel yaşantıdır seni mutlu ediyorsa sevgi odur ne yapacan yakısıklıymıs ekmekmı yedırıyo sana dunyadayken cehennemı yaşamak bu degılde ne?aklını basına devsır yas 30 yolun yarısına az kalmıs canım kalan ömrunude senı gercekten hakeden bıryle gecır...sev ve sevıl RABBIM yardımcın olsun...

Back
X