- 14 Kasım 2015
- 1.471
- 2.568
- 133
- Konu Sahibi Kahlofrida
Ablalarim kardeslerim burda yeniyim. Bir derdim var. Ayni ortamda çalıştığım bir arkadaş vardı. Yaklasik iki yıldır. Aslında ona baska gözle hiç bakmadim. Taa ki yeni gelen bir arkadas bizi yakistirana kadar. Senden hoslaniyor bence dedi. Tam birbirinize goresiniz dedi ve ben aşık olmaya başladım.Gel zaman git zaman bu yeni arkadas gidip onla konuşmuş. Cok yakistiriyorum birbirinize goresiniz aranizi yapayim demis. O da aslında konusmadan çıkardığımiz hoşuna gittigi. Birkac gun cevap bekledim. Uyku girmedi gozume hayl kurmaktan. Ve cevap geldi. Reddedildim. Benim bildigimden haberi yok. Haberi olmasın zaten demiş. Benim maddi durumum yok evlenemem çok iyi bir kız ama ben birkac yil dusunemem demis o kız beni niye beklesin demiş o zamana kadar. Sonuç olarak acımı kalbime gömdüm. Ama bu mesele olduktan sonra bizim arkadas olarak iliskimiz ilerledi. Bu olayin da üzerinden aylar gecti. Sonucta istemiyorum dedi bir kere suanda o izinde diyorum ki benim de taliplerim var artik evlenmek istiyorum. Ama bir yanım onu bekle diyor. Beni nişanlı görse üzülür mü diyorum. Siz hic birinin kaderiniz oldugunu dusundunuz ben ilk defa dusundum. Dualarimin karsiligi sanki baskasindan elektrik alamıyorum. Onunla evlenmek istiyorum. Onunla bir hayat kurdum kafamda bunlar sadece bir gecede oldu. Biraz uzun oldu ama sizce ne yapmali