Hayallerimin aşkını buldum amaa

Kahlofrida

Hayat kısa, Kahlo uçuyor.........
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
1.471
2.568
133
Ablalarim kardeslerim burda yeniyim. Bir derdim var. Ayni ortamda çalıştığım bir arkadaş vardı. Yaklasik iki yıldır. Aslında ona baska gözle hiç bakmadim. Taa ki yeni gelen bir arkadas bizi yakistirana kadar. Senden hoslaniyor bence dedi. Tam birbirinize goresiniz dedi ve ben aşık olmaya başladım.Gel zaman git zaman bu yeni arkadas gidip onla konuşmuş. Cok yakistiriyorum birbirinize goresiniz aranizi yapayim demis. O da aslında konusmadan çıkardığımiz hoşuna gittigi. Birkac gun cevap bekledim. Uyku girmedi gozume hayl kurmaktan. Ve cevap geldi. Reddedildim. Benim bildigimden haberi yok. Haberi olmasın zaten demiş. Benim maddi durumum yok evlenemem çok iyi bir kız ama ben birkac yil dusunemem demis o kız beni niye beklesin demiş o zamana kadar. Sonuç olarak acımı kalbime gömdüm. Ama bu mesele olduktan sonra bizim arkadas olarak iliskimiz ilerledi. Bu olayin da üzerinden aylar gecti. Sonucta istemiyorum dedi bir kere suanda o izinde diyorum ki benim de taliplerim var artik evlenmek istiyorum. Ama bir yanım onu bekle diyor. Beni nişanlı görse üzülür mü diyorum. Siz hic birinin kaderiniz oldugunu dusundunuz ben ilk defa dusundum. Dualarimin karsiligi sanki baskasindan elektrik alamıyorum. Onunla evlenmek istiyorum. Onunla bir hayat kurdum kafamda bunlar sadece bir gecede oldu. Biraz uzun oldu ama sizce ne yapmali

Sırf evlenmek için mi evlenmek istiyorum diyorsun. Bana kalırsa tabi ki seviyorsan, değeceğini düşünüyorsan bekle burada evlenmek için 10 sene bekleyenler var. Zaten istediğin kişiyle olmayacaksa neden evlenesin ki?

Bekle dese beklerim zaten ama benim bu konusmadan haberim oldugunu bilmiyor yani ona hiç söyleme demis

anladigim kadariyla aranizda bir iliski yasanmamis. Hayaleri önce bir kenara birakin. Bu insani gercekten hayatinizda istiyorsunuz madem gidip acik acik konusacaksiniz. Gerisi size zarar.

Haklısınız ben direkt konuşmadım ama baya belli ettim mümkün değil anlamis olmalı ya anlamamış gibi davranıyor ya da gercekten anlamıyor

Direk belli etmek yetmez bence direk gidip söyle al karşına konuş insan herkese aşık olamıyor bence bulmuşken kaçırma tabi sana uygunsa :)

Çekincem şu ayni.ortamda çalışıyoruz ve üstüm olumsuz birsey olursa saygıyı koruyamayiz

Onun ki de biraz ilginç geldi gerçi maddi durumum yok evlenemem filan , hemen evlenmesini istemiyorsun sende sanırım.Eğer gerçekten eminsen senden hoşlandığına o şekilde gidip söyle susmanın bir faydası olmayacaktır ama emin değilsen , sırf bahane olsun diye maddi durumum yok dediyse yani bunu hissettiysen hiç söyleme egosu tavan yapmasın.

Maddi durumum yok dört seneye ancak toparlarim demiş ben de 25 yasima geldim yani dört sene gercekten saçma geliyor

:)olur mu olur ben biraz daha bekleyeyim o zaman şansına artık gözünü açmazsa kuş uçtu uçacak

Back
X