hayallerimiz

Universiteyi bitirmek ve bundan sonraki hayatimi kendi memleketimde, kendi vatanimda devam ettirmek, kendi insanim icin calismak.
Kimsesiz cocuklar ve huzur evinde yasayan yaslilarimiz yardimlarda bulunmak, onlarin yaninda olmak.
Daha sonra sevdigim insanla evelenip mutlu mesut bir yasam surmek.
Yaslandigimda ise onunla birlikte ciftlik gibi bir koy evinde bu mutlu ve mesut yasamimizi son nefesimize kadar devam ettirmek.

Birde kendi cekirdek ailemin saglikli, mutlu ve huzurlu olmasi.

benimde şöle kocaman bahçeli bi evim olsun.heryerini kendim dekore edip dizayn ediyim ama.bahçesindede 2 tane saint bernard köpeğim olsun.daha çokta hayalim aklıma geldikçe yazıyorum.ilk önce bi dünya turu var tabi hayallerimin içinde

düşündümde yaşadığım son olaydan sonra en büyük hayalim sevdiklerimle sağlıklı huzurlu bir yaşam sürmek.sağlık okdar değerli bişeyki o olmadan hiçbişey olmuyomuş gerçekten.Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bi yaşam nasip etsin

kocişim bebişim ve ben olayım:)

eviis olsun allah kimseye de muhtaç etmesin,sağlık versin:) daha da bişi istemiyorum :)

benimde en büyük hayalim anne olacağımı öğrendiğim gün ve yaşayacaklarım.ailemin nasıl karşılayacağı.eşim ne yapacak duyunca.allah nasip etsin.böyle hayali olanlara tez zamanda işallah.tabi banada.

ilk önce yazlıgımın satılmasını ıstıyorum sonra ıstanbuldan guzel dayalı doselı sık bır daıre almak
sonra bır araba en cok esım ıstıyo :)
sonra bır bebek allahın ıznıyle

tüm sevdiklerimin ve ailemin sağlığı,mutluluğu, huzuru, benim hem isteğim ama bir yerde hayalim... eger bunlar var olursa,herşeyi hayal etmek ve gerçekleştirebilme çabasına girmek mümkün!

benim hayalim bademimle evlenmek sıcak yuvamızı kurmak Şeniz birde :utangac:bebeğim olsun istiyorum :ecrin_bebek::lepi:

bundan bir kac yil önce hayalim üniversiteyi bitirmekti, simdi ise en büyük hayalim
mutlu güzel bir yuva kurmak, ama ümidimde kesiliyor artik yavas yavas nedense

hayalimdeki meslekteyim, hayalimin cok üstünde bi adamla evlendim.
arta kalan hayallerim ileride ALLAH saglik, huzur verirse sayet türkiyemin bi cennet kösesinden ev alip oraya yerlesmek.
o evi gönlümce düzmek, dekore etmek.

dünyayi gezmek istiyorum, görmek istedim cok ülke var.
simdiye kadar gezdigim bi cok yer oldu ama esimle birlikte kesfetmek istedigimiz cook yer var...
amerika, barselona, milan, misir, maldivler, tayland, karaipler, dubai, hirvatistan, italyanin bi cok sehri ve yunanistanin adalari...
bunlar ilk anda aklima gelenler.
ve tabi türkiyemi gezmek istiyorum karis karis.

O'nun olmak ..
bugunlerde O'nsuz hiçbirşey yok gözlerimde ..
Her nefes alışımda içimde buyuyor ..

Acaba birgün nasib olur mu gözlerine bakmak ..
elini tutmak ..
gördüğüm an vurulduğum o gülüşüne sahip olmak .. nasibim olurmusun ..

Bütün hayalim bu ..
hayalde kalma n'olur ....

benim konum niye buraya tasindi burada baska arkdasin kurdugu konu var konular ayni diye tasimak zorundamiydiniz ya???

isteğim yere kimseye hesap vermeden gidip istediğim yerleri görüp bir gün orda bir gün burda olmak,dünyayı gezmek tanımak..hayatı yaşamak.. para bulursam yapıcam inş. ilerde :D

şuan yaşadığım hayat bana demo gibi geliyo..asıl hayat daha sonraymış gibi...tam manasıyla özgür olduğumda yaşamaya başlıcakmışım gibi...

O'nun olmak ..
bugunlerde O'nsuz hiçbirşey yok gözlerimde ..
Her nefes alışımda içimde buyuyor ..

Acaba birgün nasib olur mu gözlerine bakmak ..
elini tutmak ..
gördüğüm an vurulduğum o gülüşüne sahip olmak .. nasibim olurmusun ..

Bütün hayalim bu ..
hayalde kalma n'olur ....

bunuda alıyım :D güzelmiş valla

ayy ben hep hayaller alemindeyim, herşeyin hayalini kurarım, bir perdenin halının bile. tabi büyük hayallerimde var şehir değiştirmek gibi

sevdiğimle mutlu bir yuva kurmak hayalim birde iki çocuk :) biri erkek biri kız ... onun bir ömür boyu huzr içinde mutluluk içinde yaşamak hayalim şöyle kalabalık ailemiz olsun hergün misafirlerim olsun anneanne babaanne evimden hiç çıkmasın rabbim sen bu hayallerimi gerçekleştirmeme yardım et...

Back
X