Hayallerinde kendime yer bulamıyorum...

bazı erkekler bahanecidir. sen kendi hayaline hayatına bak boşver..

Öyle yapıyorum ama algılayabilmiş değilim olanları. Madem korkacaktın niye geldin? Geldin niye gittin? Amaaan başlarım böyle ilişkiye :KK53:
biz gidince gelirler hep. oku mesleğini eline al oda askerden gelsin gene başlar aramalara. eskinin yenisi olmuo canım salla.cahilliğine ver bu tavrınıda

her paragrafta ayrı bi metin okuyormuşum gibi hissettim

ilişki başladı, ayrıldınız, aradan yıllar geçti, memur oldunuz, yüzük olaylarını konuştunuz,hayallerinizde yer bulamadı, zaman geçti, maaşı 3bin oldu, baba olmak istedi, şuan görüşmüyosunuz

her paragrafta ayrı bi metin okuyormuşum gibi hissettim

ilişki başladı, ayrıldınız, aradan yıllar geçti, memur oldunuz, yüzük olaylarını konuştunuz,hayallerinizde yer bulamadı, zaman geçti, maaşı 3bin oldu, baba olmak istedi, şuan görüşmüyosunuz
Başından sonuna kadar fazla detaya girmeden bilgilendirmek istedim. Kötü mü olmuş? :KK51:
Dert etmiyorum kendime ama ben mi yanlış düşünüyorum yoksa o mu haklı onu anlayamadım...:KK12:

Sen avukat ol bak nasıl sana gelir tekrardan o ahanda buraya yazıyorum !
Ben istemiyorum ama onu. Zaten zor ikna olmuştum. Maddiyattan ötürü midem bulandı bir kere. Tamam belki ilk etapta sıkıntılar yaşayacaktık ama ayrılık sebebi olmamalıydı bu. Çünkü hayatımız boyunca öyle gitmeyecekti. Sadece 1 yıl.. Belki ben burslu kazanacağım? Dereyi görmeden paçayı sıvadı kısacası.

Başından sonuna kadar fazla detaya girmeden bilgilendirmek istedim. Kötü mü olmuş? :KK51:
Dert etmiyorum kendime ama ben mi yanlış düşünüyorum yoksa o mu haklı onu anlayamadım...:KK12:

senin hayallerinde yerim yok derken bi yandan seni yüceltmeye çalışmış bi yandan da kendini. bak ben senin gibi idealist birini haketmiyorum hayatından gitmeyi göze alacak kadar da kararlıyım vs. Senin iyiliğin için mesajları da vermişse ben öyle sezdim tabi yanlışta olabilir niyetini bilemeyiz :KK75:

senin hayallerinde yerim yok derken bi yandan seni yüceltmeye çalışmış bi yandan da kendini. bak ben senin gibi idealist birini haketmiyorum hayatından gitmeyi göze alacak kadar da kararlıyım vs. Senin iyiliğin için mesajları da vermişse ben öyle sezdim tabi yanlışta olabilir niyetini bilemeyiz :KK75:
İyi ama bunu zaten biliyordu. Benim bu konuda kararlı olduğumu bile bile yalvardı. Hatta hep destek oluyordu. İnşallah olur, inşallah kazanırsın falan diyordu. Son bir haftada ne oldu anlamadım U dönüşü yaptı :KK12:

Ben istemiyorum ama onu. Zaten zor ikna olmuştum. Maddiyattan ötürü midem bulandı bir kere. Tamam belki ilk etapta sıkıntılar yaşayacaktık ama ayrılık sebebi olmamalıydı bu. Çünkü hayatımız boyunca öyle gitmeyecekti. Sadece 1 yıl.. Belki ben burslu kazanacağım? Dereyi görmeden paçayı sıvadı kısacası.

Tabiki de bir daha dönersen hata yapmış olursun, bana kalırsa eski erkek arkadaşınız neyi tam olarak istediğinin farkında değil demek istediğim, bir süre yine ayrı kalacaksınız senin avukat olduğunu görecek hayatını iyi bir şekilde devam ettiğini görecek ve sana yine yazmaya başlayacak demek istedim..

Tabiki de bir daha dönersen hata yapmış olursun, bana kalırsa eski erkek arkadaşınız neyi tam olarak istediğinin farkında değil demek istediğim, bir süre yine ayrı kalacaksınız senin avukat olduğunu görecek hayatını iyi bir şekilde devam ettiğini görecek ve sana yine yazmaya başlayacak demek istedim..
Bence o zamana kadar bir başkasıyla evlenmiş olacak. Beyimiz baba olmak istiyor ya? Sanki 50 yaşında! Ne zaman baba olacakmış? Bak bak bak! :KK62:
Ben avukat olunca aslında 2 3 yıl çokta uzun süre değilmiş, keşke bekleseymişim diyecek amaaaaaaaa Vesfa bir başkasıyla beraber olacak :KK8:

Sanırım okuyanların yorum yapması için ekşın olması lazım konularda :confused::-)
Dayak, aldatma, aldatılma, seks, kızlık zarı, ihanet vs vs :KK8:

Hırs yapmış gibi geldi bana.Sonra da bakmış eski heyecan yok bahane bulmuş.Öyle hissettim.Seven insan bekler,sabreder.Başka birini bulsa hemen evlenip çocuk mu yapacak ?

Hırs yapmış gibi geldi bana.Sonra da bakmış eski heyecan yok bahane bulmuş.Öyle hissettim.Seven insan bekler,sabreder.Başka birini bulsa hemen evlenip çocuk mu yapacak ?
Anlayamadığım noktalardan biride çocuk meselesi.
Evlenince 2 3 yıl çocuk düşünmeyelim, evliliğin tadını çıkaralım, gezelim, kafamıza göre takılalım, hem sende mesleğinde ilerlemiş olursun, kafamız rahat olur diyen adam gitti ben ne zaman baba olacağım? diyen adam geldi. Aklım almıyor. :KK64::KK12:

Bence adam kısasa kısas yapmış bana öyle geldi buradan :KK66:

Bence maddiyat çok büyük bir dert değil, yani en azından gerçekten seven ve bir çözüm yolu bulmaya çalışan bir insan için dert olamaz. İnsanlar asgari ücretle ev geçindiriyor. Kaldı ki 25 yaş dediğin erkek için nedir ? o yaşta evlenemedim ya da hemen evlenmem lazım diyen erkek sayısı oldukça az oluyor. Bence sevgilinin kafası bir hayli karışık, bu karışıklık askerde olmasından kaynaklanabilir. Siz o dönmeye barışırsınız bence, o şimdi düşünecek şey bulamadığından kafayı buna takmış. Gelsin askerden, muhtemelen arar seni, yüz yüze oturur konuşursunuz. Eğer cidden kafasına böyle absürt şeyleri takıyorsa olmaz zaten, yok başka türlüyse bir çıkış yolu bulursunuz...

Aramıza hoş geliyorsun desene. Hele bir de hakim ol o zaman kimseler kendini yanına yakıştıramayacak :KK51: Sen değişirsin, sen çok kazanırsın, sen beni ezersin.:KK51:

X