• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat bana çok zor yüreğim acıyor :( VAKİTSİZ ÖLÜM 6. sayfada herşeyi anlattım.

Böyle durumlarda insan ne diyeceğini bilmiyor çok zor insan annesinin- babasinin - çocuğunun ani ölümlerine alışmak zorunda kalıyor :'( benim de yuregime bir sancı çöktü , esinizin mekanı cennet olsun başınız sağolsun Allah size ve sevdiklerine Sabırlar versin :'(
Psikoloğun verdiği hapları kullanmayın acınızı yaşayın ama çocuklarınızdan ilgi alakanızı kesmeyin tam tersi onlara yönelin onlar daha hassas bir dönemden geçiyorlar ve yürekleri daha minik :(
İzninizle bir şey sormak istiyorum çok özür dileyerek tümör olduğunu daha önce biliyor muydunuz? Benim de bu konu ile ilgili özel durumum var o yüzden çok kötü oldum ben :'(

Allah yardimciniz olsun
İnsallah cocuklariniz icin en kisa zamanda biraz toparlanip hayata adapte olursunuz
Bundan sonra cocuklarinizin ve sizin hayatiniz insallah iyi gecer ve esinizi hep rahmet anarsiniz
Allah tahsilatini affetsin sizlere de bol sabir diliyorum

Basin sagolsun guzel kardesim Allah evlatlarini sana bagislasin :( kac yasindaydi rahmetli? Cocuklar kac yasinda?

Böyle durumlarda insan ne diyeceğini bilmiyor çok zor insan annesinin- babasinin - çocuğunun ani ölümlerine alışmak zorunda kalıyor :'( benim de yuregime bir sancı çöktü , esinizin mekanı cennet olsun başınız sağolsun Allah size ve sevdiklerine Sabırlar versin :'(
Psikoloğun verdiği hapları kullanmayın acınızı yaşayın ama çocuklarınızdan ilgi alakanızı kesmeyin tam tersi onlara yönelin onlar daha hassas bir dönemden geçiyorlar ve yürekleri daha minik :KK43:
İzninizle bir şey sormak istiyorum çok özür dileyerek tümör olduğunu daha önce biliyor muydunuz? Benim de bu konu ile ilgili özel durumum var o yüzden çok kötü oldum ben :'(
Hanimefendi siz psikiyatr misiniz niye ilac biraktirtiyosunuz konu sahibine? Uzmani olmadiginiz konularda insanlari yanlis yonlendirmeyin ruh sagligi bu tavsiyeyle is olmaz

Canım, Allah rahmet etsin, size de sabırlar versin.
Bence ilaç kullanın, arkadaşım yaklaşık bir senedir doktor nezaretinde kullanıyor (Boşanma+ babasının hastalığı, vefatı) Gerçekten işe yaradığını söylüyor. Şimdi en az doza geçmiş. İşe yarıyorsa kullanılmalı bence, her türlü yardım iyidir.

Şimdi Soma'da ölen madenciler geldi aklıma. 100lerce çocuk yetim kaldı biliyorsunuz. Ne çabuk unuttuk. Onlar da neler yaşıyor şimdi acaba :(

Öncelikle çocuklarınız için dimdik durmalısınız. Onlara iyi bir gelecek sağlamak gibi kutsal bir göreviniz var. Bol bol dua edin. Maneviyata yönelin, derim. Rabbim sabrını verecektir.

Basınız sağolsun. Lütfen psikiyatriste gitmeyi bırakmayın. Ilaclarinizi kullanın, memnun kalmazsaniz başka tür ilaçlar verilir. Antidepresanlari ben gözlük ya da koltuk degnegi gibi düşünüyorum. Gözü bozuk olana gözlük verildiğinde, kendi başına yuruyemeyene koltuk degnegi verildiğinde yaşam kaliteleri nasıl degisiyorsa insanlarin, bu ilaçlar da böyle. İmkanınız varsa psikoterapi de görün ailece. Sağlıklı yas tutmak diye bir şey de var. Pollyanna gibi bakmak lazım hayata. Esinizi kaybettiniz ama çocuklarınız var. Çocuklar babalarını kaybetti ama anneleri var. Dramlar hiç bitmez, hayat bu. Benim ne kardeşim ne annem babam var. Kendi kendime büyüdüm. Dünyada benim gibi yüzbinlerce çocuk vardır , bir tek ben değilim ki diye teselli ederdim kendimi. Bu ne diyor ya diyebilirsiniz ama dünyada ciddiye alınacak bir şey yok. Korku, kaygı, üzüntü, kahir bela derken hop elveda zalim dünya. Bugün size, yarın bize..

hepinize tek tek teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için yaşımı sormuşsunuz ben 27 yaşındayım oğlum 8 kızım 4 yaşında eşim 34 yaşındaydı biz birbirimizi çok severek evlendik ben evlendiğimde 17 yaşındaydım herkes diyodu çok küçük evlenmişsin diye şimdi diyorum iyiki evlenmişim iyiki tanımışım o mükemmel kocamı çok sorun yaşadık zamanında ama benim kocam rahmetlim mükemmel bir insandı bunu bi tek ben söylemiyorum herkes öyle söylüyor...

Sabırlar diliyorum canım sımsıkı sarıl yavrularına, güçlü ol onlar için ol, eşinin emaneti kuzuların için ol, nur içinde yatsın eşin

başınız sağolsun allah yardımcınız olsun öncelikle.. çok üzüldüm tarif edemem ama lütfen dik durun.. çocuklarınızın size ihtiyacı var . acınız hafiflemez ama onları düşünün..offf çok zor tabi allahım yar ve yardımcınız olsun başka ne denir bilmiyorum:((((((((

başınız sağolsun Allah çocuklarınıza uzun ömürler versin başka acı yaşatmasın inş.

Allah yardımcınız olsun. Sabır versin size. Bu acı unutulmaz ama zamanla alışmak zorunda kalacaksınız. Siz kendinizi ne olur toplayın. 2 yavrunuz var onlara anne ve baba olacaksınız. Onların şu anda size çok ihtiyacı var. Allah'ın takdiri. Kaderimizde ne yazılmışsa yaşayacağız hepsini. Allah'a emanet olun.

Back
X