• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat bana çok zor yüreğim acıyor :( VAKİTSİZ ÖLÜM 6. sayfada herşeyi anlattım.

Canim tekrar okudum konunu
Yemin ediyorum su an gozlerimden yaslar bosaniyor
Allah tahsilatini affetsin
Sana ve cocuklarina sabir ve afiyet dilerim
Hangi sehirdesin bu arada

Allah rahmet eylesin.. çok üzücü.. aynı şekilde ben de arkadaşımı kaybettim.. ameliyat olmadan önceki gece meger son konuşmamızmış.. 1,5 yaşındaki bebegi yetim kaldı :KK43: Allah size ve çocuklarınıza sabır versin..

Allah sabırlar versin...Benim de bu yaz 6 yaşındaki oğlum ve eşim arabayla takla attılar.Çok şükür bir şey olmamış yaşayacak ömürleri varmış ama biran oğlumu görüp eşimi göremeyince hissiyatımı anlatamam.Eşimi sağ salim görene kadar bütün evren durdu sanki.İnsan günlük telaş içinde birbirini kaybetme olasılığını aklına bile getirmiyor ta ki acı gerçek yüzüne vuruncaya dek.Eşimle sonrasında konuşurken arkamdan bu kadar acı çekeceğini düşünmezdim deyince duraksadım.Sahiden ben de bu kadar kalbimin acıyacağını düşünmezdim.Rabbim size ve çocuklarınıza hayırlı ömürler nasip etsin.Şükredin ki o acıları aylarca çekebilirdi.Rabbim yine merhamet etmiş...

Tekrar okudum konunu darmadağın oldum. Allah mekanını cennet etsin. Size de sabırlar versin. Boğazım düğüm düğüm. Ne desem bilemiyorum.

Konun beni mahvetti.. Ne desem bilemiyorum gözümden yaşlar aktıkça akıyor. Allah sana ve çocuklarına sabır versin.

6.sayfayı okuyunca ağlamamak elde mi ?
Çok zor çok. Biz insanların en büyük imtihanı belki de ölüm sevdiklerimizi kaybetmek.
Allah bol bol sabır versin geride kalanlarına mekanı cennetin en güzel köşesi olur inşallah.

okurken göz yaşlarıma hakim olamadım bi an kendimi koydum senin yerine yüreğim dayanmadı.. Rabbim bol bol sabır versin sana, çocuklarına ve geride kalan tüm yakinlarina inşallah, Mevlam mekânını Cennet eylesin..

RABBIM rahmet etsin esinize,sizede bol sabir versin imtihanin en agirini yasiyorsunuz suan. sabredin ve cok dua edin esinize RABBIM cennetinde bbulustursun sizi. icim parcalandi yazdiklarinizi okuyunca, hep dualarimda olacaksiniz. ALLAH (C.C)ben huzunlu kalplerdeyim diye buyurdu unutmayin RABBIM DAIMA SIZINLE.

Allah rahmet eylesin cnm rabbim çocuklarına ve sana dayanma gücü versin zamansız ölüm acısının tarifi yok yavruların için güçlü olmak zorundasın

Allah rahmet eylesin, sizlere de sabir versin. Okurken yerinize koydum kendimi, cok zor.

Kelimeler kifayetsiz kalıyor Rabbim anacigina yavrulariniza ama en çok sana sabır versin inşallah. Güzel Allahım cennetinde kavuşmayı nasip etsin.

Aglattin kardes gece gece.. Kelimeler kifayetsiz.. Rabbim cocuklarini bagislasin, onlar icin toparlanmalisin

Allah rahmet etsin, ben de dayanamdım ağladım, Allah güç kuvvet versin sana. Amin
Oğlunun durumu ne şu anda, vefat eden babasını o halde görmesi onu çok etkiledi mi, acaba göstermese miydiniz, ne gibi değişiklikler oldu onda atlatabildimi, farklılıklar var mı konuşmasında yaşamında, onun psikolojisi nasıl.

Back
X