- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
evlendim bisandim bir cocuk.yavrum babasinda cunku onu bu dagin basina surukleyemezdim.yas 33.guc bela geciniyorum hayta gecinemiyorum.borclar dag gibi oldu.ezdirmeyeyim kendimi para da gindereyim kizima vs derken..gecinemiyorum bu ay borclarimi taksitlerimi nasil odeyecegim bilmiyorum.yardim edecek.kimse yok.bir hayat kuramiyorum.aslonda maddi durumum iyiydi ama iki aydir battim.ailemdrn yardim isteyemem.
e yuzum coktu resmen.o guzel yuzumden eser yok.hayatimda bir dal yok tutunayim.cikisi goremiyorum..mutsuzum mutsuz oldukca panikliyorum.isimi degistirmek istedim degistiremedim.is yeirndeki sorunlar da cabasi.yenildim.herkese her seye..ne kadar bana kendini rakip olarak goren insan varsa iyi yerlerde ben surunuyorum resmen.sans hic gulmuyor zaten bende hata ustune hata yaptim.yok olmuyor cikisi bulamiyorum.ek is yapayim desem.ne yapabilirim ki..
e yuzum coktu resmen.o guzel yuzumden eser yok.hayatimda bir dal yok tutunayim.cikisi goremiyorum..mutsuzum mutsuz oldukca panikliyorum.isimi degistirmek istedim degistiremedim.is yeirndeki sorunlar da cabasi.yenildim.herkese her seye..ne kadar bana kendini rakip olarak goren insan varsa iyi yerlerde ben surunuyorum resmen.sans hic gulmuyor zaten bende hata ustune hata yaptim.yok olmuyor cikisi bulamiyorum.ek is yapayim desem.ne yapabilirim ki..