• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat bana gülmüyor

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
konumu biliyorsunuz arkadaşlar ben bi türlü mutlu olamıyorum 31yaşındayım sürekli yatmak gezmek derdinde olan insanlar çıkıyor karşıma benim seçimlerim hep yanlış insanlar oluyor yAni doğru insanlara şans vermiyorum memurum görücü usulü evlilik düşünüyorum artık kötü niyetli insanlar tanıdıkça çevremdekilrde diyor bu yaştan sonra aşk bekleme mantık evliliği yap kafam karışık olmayacak ilişkiler peşinde koşup düzgün taliplerimi de red ediyorum ailem de kızıyor seviyorum dediklerin hep üzdü seni biraz da seni sevene değer ver diyor sizce ne yapmalıyım çıkmazdayım :KK61:

Seni sevene değer vermek illa duygularına karşılık vermek demek değil ki.
Ben yerinizde olsam gerçek sevgiyi bulana kadar evliliği düşünmezdim,her şey evlenmek değil çünkü.Ha belki sizi sevenlerden birini çok seversiniz tabi tanışın,bir şans verin ama artık nasıl olsa bulamam kimseyi deyip evlenmek için evlenmeyin bence.
Tabi bu benim fikrim,mantık evliliği yapıp mutlu olanlar da vardır.Biraz da sizin hayata bakışınızla ilgili.

memursunuz ailenizden uzak bir yerde yalnız yaşıyorsanız bu konularda rahat olduğunuzu düşünebilirler. memur bir arkadaşım da sizinle aynı dertten yakınıyordu. kimle tanışsam evime gelmek istiyor diyordu.
31 yaş aşk için geç bir yaş değil. sevmediğiniz biriyle sadece sizi seviyor diye görüşmek de doğru değil ki, birşey hissetmeyince bu sefer karşı taraf üzülür. zaten içiniz de almaz o insanla vakit geçirirken sıkılırsınız. görücü usulü de olsa, arada çok güvenilir referanslar da olsa her iş olacağına varıyor. karşınıza çıkan insanları deneyin, olmayınca eleyin böyle böyle doğru insanı bulacaksınız.

Evlenenlerin halinide görüyorsun burada kimse evlendim mutluluktan uçuyorum demiyor. Nasip bu işler kafanı takma keyfini çıkar hayatın. Nasibin seni birşekilde buluyor.

Bence cok da takma.
Nasip bu isler vakti zamani vardir.
Ama ailenin de benimsedigi insanlara bir sans ver gorucu usulu de olsa.belki nasibin oyledir.

Oluruna birak biraz.

Şimdi şöyle bir durumda var bizi seveni biz sevmiyoruz bazen ama ona neden zaman vermiyoruz?
Aradığımız ilk görüşte aşk mı?
Belki bizi mutlu ettikçe daha çok seveceğiz belli mi..
Şansınızı sizi seven insanlardan esirgemeyin derim çünkü pek fazla dürüst erkek kalmadı bence.

konumu biliyorsunuz arkadaşlar ben bi türlü mutlu olamıyorum 31yaşındayım sürekli yatmak gezmek derdinde olan insanlar çıkıyor karşıma benim seçimlerim hep yanlış insanlar oluyor yAni doğru insanlara şans vermiyorum memurum görücü usulü evlilik düşünüyorum artık kötü niyetli insanlar tanıdıkça çevremdekilrde diyor bu yaştan sonra aşk bekleme mantık evliliği yap kafam karışık olmayacak ilişkiler peşinde koşup düzgün taliplerimi de red ediyorum ailem de kızıyor seviyorum dediklerin hep üzdü seni biraz da seni sevene değer ver diyor sizce ne yapmalıyım çıkmazdayım :KK61:
Sanırsın ki yazıyı ben yazdım o kadar hayatıma benzettim yaşlarımız da yakın bende aynıyım hep olmayacak insanlara içim ısındı sonuç terkedildim çünkü niyet belliydi ailemin yanında memurum aynı geliyor banada insanlar malesef tamamen nasip kısmet canm sanırım olmadimi olmuyo zaar :(

Denemekten vazgeçmeyin ama artık biraz daha öngörülü olmaya çalışın bence. İstemediğiniz tarzda yaklaşımlar olunca uzatmadan kestirip atın. Üstelik yaşınız çok genç, karşılıklı etkileşim içinde olabileceğiniz kişiyi bekleyin tabiki.

İçinize sinmeyen hiçbir şeye adım atmayın. İlerde mutlu olacağınızın garantisi yok. Evlenicem diye saçma sapan tercihlerde bulunmayın.

hayırlısı de önce

Evlenmeyen evlenmek ister , mutsuz bir evliliği olan da bosanmak. Hayatta her sey nasip kismet , bence kafanizi bu konulara hic takmayin. Ama duzgun bir adam cikinca da en azindan bir bardak çay için. Evlilikte aşktan cok daha onemli olan seyler kesinlikle saygi ve guvendir. Ben cok asik olarak evlendim , saygi diye bir sey yoktu. Sonumuz bosanmak oldu...

Sana kim değer veriyorsa, hiç karşılık beklemeden peşinden koşuyorsa onunla evleneceksin.
Benimde hayatımda biri vardı bu iş evliliğe gidiyor dedi ayrıldık. Bir daha asla arkama bakmadım. Bana değer veren kişiye şans verdim çünkü çok çaba sarfetti benim için.
Diğer kişi ben nişanlandıktan sonra bile pişmanım diye defalarca mesaj attı cevap dahi vermedim değiştirdim numaramı.
Erkekler kıymet bilmiyor üzerine düştükçe senden kaçıyor. Ne zaman senin için değeri olmadığını anlıyor o zaman geri dönmeye çalışıyor.

Aileni dinle. Guzel dusun guzel olsun. Herseyin hayiri vardir. Kendini sev say hayatin duzene girir ozaman

Çok zormuş bu kararı vermek yaş ilerledikçe daha zor oldu kimi çocuk icin yaş geçiyor diyor ama görücü usulü olanlarda da içimde hiç heyecan Yok sıfır ufak da olsa kıpırtı olmalı bilmiyorum kafam karışık yaş geçiyor deyip yanlış bi karara varırsam diye korkuyorum

Sanırsın ki yazıyı ben yazdım o kadar hayatıma benzettim yaşlarımız da yakın bende aynıyım hep olmayacak insanlara içim ısındı sonuç terkedildim çünkü niyet belliydi ailemin yanında memurum aynı geliyor banada insanlar malesef tamamen nasip kısmet canm sanırım olmadimi olmuyo zaar :KK43:
Evet nasip bu işler de yaş geçiyor paniği oldu ben de bi kısmetim çıkıyor ailem bundan iyisi çıkmaz diyor pişman olma diyor sevdiklerinden ne hayır gördün diyor

Hayat sana gulmuyorsa sen hayata gul canim

Back
X