Hayat bana hiç acımıyor......Depresyondayım

üzülme tatlım biz varız:teselli:
inanki herkesin hayatında binbir sorun var
eminim sen bunların üstesinden gelecek bir yapıdasındır
herşey zamanla yoluna girerŞeniz
kendini bırakma en azından anneciğin için
HER KARANLIĞIN SONU AYDINLIKTIR

canım lütfen alınma ama bir dönüp kendine baksan..benneyaptımki niye herkes bu kadar mı kötü sana karşı..benneyaptımki bir arkadaşım dostum bile yok diyorsun..erkek arkadaşım benden ayrılmak istedi diyorsun..herkes mutlu ben mutsuzum diyorsun ..bence bir uzmandan yardım al ve derhal kendine çekidüzen ver..CADIARZU

hayir arkadaslarim var ama gerçek dostum yok, ve bunlari onlara anlatmaktan bile utaniyorum

canim benim ya kiyamam sana :teselli:
arkadaslarinda dedigi gibi sakin kendini yalniz hissetme bizler variz burda herzaman seni dinlemeye haziriz yalniz degilsin yani unutma olur mu? Allah'im karsina dogru insanlari cikarsin, ister is hayatinda olsun ister evlilikte veya baska biseyde olsun herzaman mutlu ol insallah. Hayat bir sinavdir unutma tatlim, hic bir zamanda isyan etme sadece sükür et herzaman inaniyorum ki bir gün sende mutlulugu huzuru yakalayacaksin a.s.

demek buda senin sınavın canım...üzülme..okulunu bitir işe gir..ayaklarının üstünde dur ve kendini kurtar...senin kendini üzmen,paralaman,ağlaman inan hiç bir şeyi değiştirmez...hangi evlerde neler dönüyor kim bilir,kim bilir senden daha kötü durumda olanlar var...kimse kimseyi değiştiremez...baban sonuçta...Allah sağlık ve akıl fikir ,vicdan versin die dua et..evladın babaya ettiği dua kabul olurmuş...öptüm çoooook

canım benım hayatın bıze ne getırecegı ve ne goturecegı hıc bır zaman bellı olmuyor bazen bıze en yakın canım dedıgın ınsan bır kac gun sonra sana en uzak ınsan olabılıryor bunu ınan herkez bı rkerede olsa yasar hayatında aıle konusuna gelınce dıyecek bırsey bulamıyorum bu kadar baskıcı bır baba ve kendı esını aldatıyor yuce ALLAH ım babana ınsallah en yakın zaman da dogru yolu gosterır kumarıda bırakıp sıze sahıp cıkar sevgısını gosterır lutfen yanlızım deme ınan cok uzuldum her zman senle konuurum dertlesırım ıster boyle ıster ozel mesajla tek degılsun canım

kuşum ya kıyamam ben sana seni çok iyi anlıyorum ama sakın üzülme nolur pek farklı haytlarımız olduğu söylenemz ya benim bi sevgilim warda noluo bi işe yaramıo canım ben ya sakın mutsuz olma biz hep yanındayız

canım benim hayat bi gün güler sanada inşallah bizler varız bak ama şunuda bil ki bi sorsan burdaki insanlara içlerinde ne fırtınalar kopmuştur neler görüp geçirmişlerdir hayat bi imtihan herkes farklı şekilde sınanıyo işte herşey bundan sonra güzel olsun

Merhaba arkadaslar,
çoz zor gunler geçiriyorum herseyden bunaldim, 20 yasindayim ve kendi halinde biriyim. Kücuklugumden beri pek sevgi gormedim ailemden, hep diyer kardeslerime bakarak ben kenara itildim.
Babam herseye karisir hic birseye izin vermez hep bagirir, arkadaslarimlarlar cikmamdan tut televisionda baktigim dizilere kadar karisir, hayatim hep okuldan eve, evde okula geciyo ama alistim artik daha dogrusu alismak zorunda kaldim.
bunlarda yetmez gibi kendisi hem kumarci hem çalismiyo ve bundan 2ay once annemi aldattigini ogredim iyice yikildim, bunlari yasamak çok zor çok zorluk çektik halada cekiyoruz.
Hep sansizliklar beni buluyo sanki kötu sans hic pesimi birakmiyo. etrafimda hep mutlu insanlar var bakiyorum tek ben mutsuzum. neden ben bu kadar kötu seyler yasiyorum senağlama çok yanlizdim derdimi anlatacak kimsem yoktu dogru duzgun arkadasimda yok. tam o ara biriyle tanistim herseyim olmustu dert ortagim, canim herseyim, bana deger veriyodu ilk defa hayatimda biri bana deger veriyodu cok mutluydum ama kendisi Tûrkiyede yasadigi için pek gorusemiyoduk ama her gun konusuyoduk telefonda olsun msnde olsun. varligi yeterdi.1senedir konusuyoduk. 4gün once benden ayrilmak istedigini soyledi sogumus benden birsey hissetmiyomus artik hayata en guvendigim insan beni birakti oysa ona o kadar çok ihtiyacim vardiki beni acimasiz dunyama birakti gitti o kadar yanlizimki hic konusabilcegim derdimi anlatabilcegim kimsem yok tek siz varsiniz napcam arkadaslar bunaldim resmen biktim bu hayattan tahamul edemiyorum artik kendimi çok yanliz hissediyorumsenağlama

ßiz varız..... DertLer derya oLmu$, ßiz de ßir sandaL....:delphin: (dipnot: ißocu değiLimlülülülülülü)

sen ne kadar kendi içindeki mutsuzluğun sesine dayarsan kulaklarını o da bi o kadar yüksek
sesle bağırmaya başlar..hayatın bardağının boş tarafoı için hayıflanma yarısı dolu ama dedi..
bende kendi sesini çok dinleyen biri olarak sana bunu tavsiye ediyorum..çok önemseme hayatı çok derinlere dalma...
çıkarıcağın kendi kırık parçalarından başka bişey olmayacaktır çünkü..
o yüzden yüzeysel yaşa..bu niye böyle..bu neden bunu yaptı..ben neden neden böyleyim deme,sorgulama cnm..herşeyi olduğu gibi kabullenip o şekilde devam etmeye çalış..

şimdi sana ne desem boş gelir çünkü sen karamsar bakmaya başlamışsın kendi dünyanda
eğerki güzel bakmaya başlarsan birey olarak yaşamdan zevk almayı hayata olumlu bakmayı seçersen herşeyin yolunda gittiğini göreceksin
çevremde herkes mutlu diyorsun birde onlara sormak gerekli hepimiz aslında biraz tiyatrocuyuz
en iyi artisler bizleriz mutsuz olduğumuz anlarda ufacık bir kırıntıyla mutlu olmayı başarmaya çalışıyoruz
erkek arkadaşım ayrıldı soğudu diyorsun soğumasının sebebi on uzaklaştıran sensindir babanın ihanetini öğrendikten sonra sende değişim olduktan sonra olmuştur ayrılık
çevremde gerçek dostlar yok diyorsun çok dostun olması seni rahatlatacakmı rahatlatmayacaktır 10 dostum olacağına 1 tek gerçek insan olsun yeter eğerki sen kendini iyi hissetmiyor ve sorunlarınla başedemiyorsan 100 tanede dost olsa çevrende çözüm değildir
yaşadığın herandan mutluluklar çıkarmayı bilirsen mutluluk zaten yanıbaşında göreceksin
yok herşey benim üstüme geliyor diyip mutsuz olmayı kendini yıpratmayı seçersen inan mutsuzlukta yanıbaşında
bunu seçmek sadece vede sadece senin elinde
sana tüm hayatın boyunca mutluluk diliyorum
başkalarına değil kendine bakarak mutlu ol

cevaplariniz için hepinize tsk ediyorum arkadaslar hepiniz yanimda oldunuz. erkek arkadasimla baristik benden özür diledi devam etcezmi daha belli degil... artik hayata hep pozitif bakmaya karar verdim kötü seyleri düsünmicem artik hep ii seyleri düsüncem. herkez mutlu demem bi hataydi herkezinde kendine göre bi derdi var.

canım benim çok üzüldüm sorumsuz vurdumduymaz bir babadan sonra birde aşk acısı gerçekten çok zor ama sen güçlü bir kızsın hepsini atlatıcaksın ve çok mutlu olucaksın hep böyle düşün düşündüğümüz şeyler bizi buluyor muhakkak iyide olsa kötüde olsa.sen hep olumlu düşür bu günler geçicek canım benim

canım durumuna üzüdüm
herkesin hayatı dört dörtlük değil burda okadar çok kadın varki arkadaşlarıyla eişiyle çoçuklarıyla babasıyla annesiyle sorun yaşayan ..........hepimiz sorun yaşıyoruz.....sevgilinde seni beklemeyi bilmeyen kişiyle işn olmasın canım umarım bundan sonraki hayatın düzene girsin:Saruboceq:

Canım herkes mutlu bi ben değilim diyosunda herkesin kendine göre vardır bi derdi.....
Sende demişsin zaten son yazında....bu kadar karamsar olma.....:1no2:kaydirigubbakcemile3öpüldün renkdaşım canım....

yaşadıkların çok zor ...ama inan bunları yaşayan ne tek insansın ne de son insan ...
çevrende gördüğün insanların mutluluğu ne kadar gerçek bilemezsin..bazı insanlar mutsuzluklarını uluorta yaşamazlar...
sen hayata sarılacaksın okuyormusun bilmiyorum ama hayatın bir yerlerinden yakala ve kendine yeni bir hayat kur..

canım benimmm hayat zor evet çok zorrr ama yılma savaşmauı öğren hiçbirimiz iyi deyiliz hepimizin ayrı derdi var zorluklar olcakki hayata dahada çok sarılalım senden önce istediğim ZORLUKLARIN ÜSTÜNE GİT YILMA ÖNCE KAFANI DİNLE HEMEN Bİ İLİŞKİYE GİRME DÜŞÜN MANTIKLI KARAR VER YALNIZ DEYİLSİN BİZLER VARIZ MUTLU OLURSUN İNŞ CANIMM SIKMA CANINI HERŞEY BİZLER İÇİN İNŞ TEZ VAKİTTE MUTLU OLURSUN

gerçekten zor bir hayatın varmış ama lütfen kendini "bir tek ben böyleyim, hiç sevilmiyorum" psikolojisiyle yıpratma. herkesin birtakım sorunları var ve herkes en büyük derdin kendiisinde olduğunu düşünür. kimileri bizden daha az sorun yaşar, kimileri daha fazla. ama emin ol kimsenin hayatı dört dörtlük değil. bizim yapabileceğimiz şey hayatımızı daha yaşanılır hale getirebilmek. pes etmeden, isyan etmeden. herşey bitti diye düşünmek yerine yeni başlayan şeyleri görmek. "her zorluğun içinde bir kolaylık, her kolaylığın içinde bir zorluk vardır" dan hareketle olumlu bakmaya çalışmalıyız.
erkek arkadaşına gelince; muhtemelen senin zor anında tanıştığın ve azıcık ilgisine güvenerek gereğinden fazla değer verdiğin biridir. zor zamanlarımızda genellikle sığındığımız insanlar çok doğru kişiler değillerdir. denize düşen yılana sarılır sözü buna iyi bir örnektir. zaten doğru biri olsa seni zor zamanlarında sadece sıkıldığını söyleyerek bırakmazdı. dikkat ettiysen sırf evindeki huzursuzluktan kurtulmak için evlenen ya da birileriyle birlikte olan insanlar pek mutlu olamazlar.
belki ayrıldığın arkadaşın için duymak istediğin şeyleri söylemedim ama kusura bakma. dost acı söyler.
içimden qeçenleri yazmıssın canım ,ewet yazdıklarına aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile5

Back
X