Hayat başlamadan bitti

sana verebileceğim tek öğüt : herşeye rağmen sen insanlara güvenini yitirme

ah ablacım ah sizler çok iyisiniz sizin gibi iyi insanlarla çok nadir karşılaştım hiçte konuşmdım sagolun hepinize ayrı ayrı teşekür edeim yorumlarınız için hepsini okudum ve çıkarımlarda bulundum benim yarın sınavım var hepinizin dualarını bekliyorum..

dualarımız seninle
ve inan bana seni anlayacak doğru insanlarla er yada geç hayatına girecekler, ümitlerini yitirme. nefes aldıkça, hayatta oldukça hala bir umudumuz var demektir.

Son düzenleme:
teşekür ederim insan kimseye güvenemiyo arkadaşın dostun olsa bile ben öle bi olay yaşamama ragmen hala temizim buna inansınlar yada inanmasınlar .

Sizin suçunuz yok,dolayısıyla vicdanınız rahat. Vicdan rahatlığından daha güzel birşey olamaz. Vicdanı tüm hatalarına rağmen 'duymayan' 'sızlamayan' insanlar pişkinlikle hayatına devam ederken,siz neden mutlu olmayasınız?Niye zehir edesiniz hayatınızı. İnsanları bırakın inansınlar isterlerse inanmasınlar güvenmesinler.. Siz herkesin pür-pak mı sanıyorsunuz? Herkes kendine baksın önce.

Bu sizin hayatınız,onların değil..

Rabbim yardımcın olsun oku ve mesleğini eline al ve şunuda bil ki her şey kızlık değil öyle insanlar var ki seni severler ve her halinle kabul ederler ki teknoloji çağındayız herkes kız mı sanıyorsun ölümden başka her şeyin çaresi var:28:

kızlığa o kadar takma kafanı.
hiç kızlık zarrında olmayabilirdi doğuştan. bunu böyle say, o kötü anı hiç hatırlama, tamamen beyninden sil. sen hala tertemizsin.

saolun hepiniz inşallah herşey güzel olur tek istedgim o zaten güzel bi meslegim olması ayklarımın üstünde durmak ..

çok üzüldüm senin adına canım Rabbim yardımcın olsun
keşke kkda bi psikolog olsa ne güzel olurdu :((

canım sen o yasta o acıya nası dayandın 20 kusur yasında evlenenler ilk geceyı yasayıyamıyo coguzaman 3 gunde anca olanlar var hadı dıyelım dyandın ailen nası anlamadı sana bısey oldugunu cok garıp bı durum nedıyım cok uzuldum ama bı okadarda sastım vucudunda hıc mı morluk yoktu ailen hiç bi mi fark etmedı sana bısey oldugunu eve nası gıttın acın agrın olmadımı hayret ettım ne dıyım ALLAH yardmcın olsun

oldu acım olmazmı ablacım ölmekten beter oldum eve gitmedimki geçene kadar onlar beni okulda sanırken ben oturuyodum bi köşede ölece morluk falan yoktu dövmedi elinde zaten bıçak vardı çekti agzımı kapattı sonrasını hatırlamıyorum zaten derenin dibiydi zaten yıkadım heryerimi sonrada eve gittim annem ilgilenmezdiki ben o yaşımda bile kendim banyo yapardım zaten annem babam benle ilgilenmedigine bu haldeyim ya korkumdan söyleyemedigimden öle olmasaydı şuan arkamda olcaklarını bilsem şimdi anlatırım

annem çoçgunun peşinde koşan bi kadın degildi en büyük oldugumdan bana sıra bile gelmiyodu şimdi öle degil ama ne önemi var ki giden gitti onunsa yanına kar kaldı herşey

annem çoçgunun peşinde koşan bi kadın degildi en büyük oldugumdan bana sıra bile gelmiyodu şimdi öle degil ama ne önemi var ki giden gitti onunsa yanına kar kaldı herşey

ne kadar duyarsız annen baban varmış.
ben bu yaşıma geldim, annem en ufak şeyi farkeder bende.
söylüyorum ona zaten, sen beni tarıyomusun bilgisayar gibi, chiplerin mi var, nasıl farkediyosun hemen, en ufak şeyi daha eve girer girmez.

şaşırdığım şey, küçük çocuklar o yaşta duygularını fazla saklayamaz, istesede beceremez, annenin babanın gözleri körmüydü?

babam başka yerde çalışıyodu ayrıydık annemde ilgilenmezdi zaten anlmadıda hep içime kapanık oldugumdan niye ölesin diyen olmadı

gerçekten çok üzülüyorum sana.. anne-kız ilişkisi böyle olmamalı

öyle tabiki şimdi öle degil ilgileniyo soruyo ama benim içim cız ediyo zamanında yapmadıgını şimdi telafi etmek istiyo ama çok geç degil mi o günü hiç yaşamaya blirdim ben

neden korkuyorsun neden söylemiyorsun söylemelisin eninde sonunda herkes öğrenecek böyle kolay birşeyi saklamakla kötü yapmışsın annele babanla otur konuş

eger cidden anlattıgımda beni anlıcak bi annem babam oldugunu bilsem şu dk anlatırım babam yargılıcak ben okuma dedim sana sen okudun başına orda burda bişey geldi diyecek o yüzden susuyorum

Back
X