Hayat başlamadan bitti

siğil genital bölgende çıkmışsa kesin ondan bulaşmıştır sana
sakın doktora gitmeyi aksatma, kansere dönüşüp iç organlara yayılma riski var

Evet genital bölgemde çıktı gitcem doktora pislik allah ım onun karısı nası bi cani oldugunu bile bilmiyor ne kötü

Eğer evrenin geri dönüş yasasına aldırmasam o adamın hayatını öyle bir mahvederdim ki dünya hayatında cehennemi yaşardı..
ölmek için yalvarırdı hergün Allaha ..:47: :47: ne diyelim Evren kimseyi cezasız bırakmaz, Allah ise zamanını mutlaka bilir.. Bende küçüklüğümde
çok yakınım tarafından cinsel tacize uğramıştım.. Şimdi evlendi şimdi bir kızı var.. Geri dönüş yasası işte şimdi sıra onun
kızında artık.. :47: herkes ettiğini bulur hem burada hem ahirette sen hiç üzülme..

diğer arkadaşlara kesinlikle katılıyorum,mutlaka bir psikoloğa gidip profesyonel yardım almalısın. Yapman gereken en önemli şey ise öncelikle iyi bir üniversite ve bölüm kazanıp hayatını garanti altına almak. Emin ol okulunu bitirip iş hayatına atıldığında kendine güvenin gelecek,artık kendi ayaklarının üstünde durabileceğin için ailene bağımlı olmaktan kurtulacaksın ve en önemlisi vizyonun genişleyecek. Seni gerçekten seven ve namusun iki bacak arasında olmadığını bilen,ilk gece seni ailenin evine götürecek kadar "saygısız,dar kafalı" bir adam yerine seni olduğun gibi kabullenen bir adamla evlencek ve inşallah mutlu olacaksın. Geçmişte çok kötü bir olay yaşadın evet ama lütfen sürekli hatırlayıp kendini iyice umutsuzluğa sürükleme,sadece otur derslerine çalış ve hayatını kurtarmaya bak canım.

Zaten böyle bir dizi izlemiyormuyuz olayın üstünden 9 ay geçmiş fatmagül tecavüze uğradığını ispatlayamıyor.
Bu olaydan yıllar geçmiş şikayet etsen işe yaramaz zaten. Sen kendi kendinin doktoru ol üstesinden gelmeye çalış adam gibi birini bul evlen ama eşine bahsetme bu durumdan ilerde nasıl kullanır bilinmez.
ALLAH sabır versin kardeşim.

Zaten böyle bir dizi izlemiyormuyuz olayın üstünden 9 ay geçmiş fatmagül tecavüze uğradığını ispatlayamıyor.
Bu olaydan yıllar geçmiş şikayet etsen işe yaramaz zaten. Sen kendi kendinin doktoru ol üstesinden gelmeye çalış adam gibi birini bul evlen ama eşine bahsetme bu durumdan ilerde nasıl kullanır bilinmez.
ALLAH sabır versin kardeşim.

Ayrıca Fatmagül'ün karşısına onu mutlu edicek deli gibi seven bi adam da çıktı.
İçimden geldi söylemek istedim

Yoo niye öyle diyosunki,inan bana başına böyle olaylar gelip kendini öyle toparlayan,güzel bi hayat kuran çok insan vardır.

Canım daha 19 yaşındasın karşına biri çıkmış sevdiğin,o da seni bu şekilde kabul etmeyecek biriymiş.
Ama o kadar gençsin ki bi okul oku bakalım,işe gir,kendini toparla,Allah ne fırsatlar çıkarır karşına

Back
X