Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşine söyleme dememdeki gaye bir arkadaşım 14 yaşında dayısının oğlu tarafından zorla sahip olunmuş.
27 yaşında evlendi sevgili oldukları zaman zarfında bunu anlattı şimdi 6 yıllık evliler ve arkadaşımın bana anlattığı bazen o konu açıldığı zaman adamın yüzünde alaycı bir gülümseme acaba ozamanlar çokmu saftım gibi insanı deli eden bir soru oluşuyormuş.
Oyüzden sen sen ol daha yaşın küçük sevgilin nişanlın eşin kimseye bahsetme.
İlerde pişman olabilirsin.
ablacım temmuzun sonuda dogru ögretmen olmak istiyorum inşallah ALLAH nasip ederse
ölmek isteyipte ölemeyen bi ben varım heralde 8 yaşında bitti hyatım okula giderken ugradıgım tecavüz ve ailemin çok baskıcı olması söyleyememm bundan büyük dert olabilir mi![]()
canım inan sayfaların çoğunu okudum vede çok ama çok üzüldüm..benimde 6.5 yaşında kızlarım var inan durumun içime oturdu.....
...allah yardımcın olsun...keşke ailene söyleseydin..:26:.sana ne yapabilirlerdi ki.:26:..sen daha küçücükmüşsün...:97:
allah o şer.....sizide bildiği gibi yapsın.....
hayata sıkı sıkı tutun....mutlaka imkanlarınca oku ,çalış.....ayaklarının üstünde dur....kimseye muhtaç olma...
...yolun ve ömrün açık,huzurlu mutlu olsun..
....
sagol ablacım ALLAH bagışlasın kızınıda saglıklı mutlu ömürler nasip etsin