Canim benim ...
Yasadiklarini bir hafta once okudum ne yalan soyleyeyim, neyazacagimi bilemedim ,bir haftadir aklimdasin nasil uzuldum anlatamam, sanki benim basima gelmiscesine hissettim duygularini..
Evet senin o kucucuk halinde yasadiklarini ben iki kez son anda atlattim ,cok sukur hic birsey olmadan rabbim kurtardi, ilkinde bir sapik tarafindan ekmek alip eve donerken tamda senin yasindayken sokakta zorla beni kolumdan tutup tam suruklerken iki kisi tesadufen oradan gecerken olayi gorup beni kurtardila,r tabi adam kacti o yasimda gunlerce polisler gece gunduz demeden beni ve ailemi arabayla evden alip yakalanan zanlilari gostermeye teshis ettirmeye goturduler, kucucuk yasimda okadar korktum okadar agladimki anlatamam ..
Ikincisi gene odonemlerde olmusdu ,buseferki komsuydu annem kapidan birsey vermek icin gondermisdi hanimina beni ,fakat hanimi evde degilmis adam cikti serhostu ,gene ayni sey kolumdan tutup zorla iceriye surukledi beni ve tam beni ellemey calistigi sirada ciglik attim ve korkup birakmasiyla oradan nasil kactim bilemedim rabbim korumus ..
Ama sen benimkadar sansli degilmissin

Kiyamam sana ben, o piskolojiyi cok iyi bilirim seni cok iyi anliyorum canim benim...
Simdi aradan 10 sene gecmis ama unutmak mumkun degil bak seninle aramizda 15 yas var ben bile hatirladikca daha dun gibi geliyor, kaldiki sen nasil atasin bunu uzerinden..
Sana tek birsey soyleyecegim ..
Yapma daha fazla kendine bunu yapma ,artik onune bak ,kimseyi dinleme ve sakin ailen evlenmeni istiyor diyede evlenme ikinci bir yikimi tekrar kaldiramazsin canim ..
En cok istedigin sey anladigim kadariyla okumak unuversiteyi kazanmak oyle degilmi?
Bence sen cok mantikili ,cok akilli ,cokta cesur bir kizsin en iyisini dusunmus ve istemissin ..
Bu hayati senden dahafazla kimsenin calmasina izin verme sakin ,asla baskalari istiyor diye hayallerinden ,emellerinden vazgecme zaten yeterince calmislar bunu senden, artik daha fazla musade etme..
Hayat senin hayatin ,yasam senin yasamin, bundan sonra cehennemi yasama....... kendi kucuk cennetin icin savas yilma ve kimsenin seni yildirmasina izin verme..
Gecmisi gom diyemem gomemezsin bilirim ,ama onu birdaha acilmamak uzere bir kutuya kaldirabilir ve zamani geldiginde sen cok guclenip kendini hazir hissettiginde tekrar cikarip hesap sorabilirsin bunu unutma..
Bu dunya cok kucuk rabbim kimsenin ahini kimseye birakmaz zaten bu saatten sonrada su durumda bu konu hakkinda yapacagin hersey seni daha fazla yipratir...
Sen once kendini kurtar o derin sulardan bir yuzeye cik sonrasi sana ve allaha kalmis..
Cok uzun yazdim biliyorum ama icimden geldigi gibi yazdim..
Simdi sana bir abla olarak ,seni hic tanimasamda seni yakin hissettigim icin tekrar soyluyorum daha fazla karanlikta kalma, su anda evlenmek de cozum degil, su an tek cozum senin okuyarak bir meslek sahibi olarak kendini kurtarman ve hayata daha guclu tutunman ..
Allah yolunu ve bahtini acik etsin guclu ol ve artik suyun uzerine cikmaya calis inan bana dunyada istenipde yapilamayacak hicbirsey yok yeterki inan ve iste..
Eger yardimci olabilecegim birsey olursa herzaman yaz bana elimden geleni yapmaya calisirim ,unutma sen istedikten ve azmettikten sonra o kapili kapilar onunde acilacak bir adim sadece tek bir adim ...
Allaha emanet ol canim..