burdaki bi çok abla sayesinde çok güzel şeyler ögrendim ve anladımki bu hayat benim hayatım bu güne kadr agladım üzüldümde noldu artık hayatımı geri almanın vakti çoktan geldi ayaklarımın üstünde dimdik duracagım bu hayat iyisiyle kötüsüyle yenilgisiyle zaferiyle benim ben isteyerek hiç bişey yapmadım anlım ak sadece karşıya bakacagım bunu belki başaramayacagım ama destek alacagım ve sonunda bende mutlu olacagım..
Iste sana yakisanda budur canim harikasin..:13:
Haydi artik ilerleme zamani simdi onun acik ve aydinlik bunu gormeni bekliyordu ,artik gordun, simdi hickimsenin ve hicbirseyin buna engel olmasina izin verme ..
Bu kadar acidan sonra cok az insan seninkadar guclu olabilir bunu unutma ..
Canim kardesim sana yakisani yap ,yik butun engelleri ve bundan sonrasinda hep mutlu ol her karanligin mutlaka aydinligi vardir senin icin karanlik bundan sonra sadece gecmiste kaldi ,artik hep aydinlik olacak yeterki iste ve sen bunu istiyorsun bundan sonra onune cikan tum olumsuzluklari coskun akan bir caglayan misali yik gec, kimse sonduremez o isigi artik bunu bilsinler..
Sen dimdik durmayadevamet ve seningibi boyle olaylar yasamis insanlara ornek ol cesaret ver, herkezbilsinki eger istenilirse hicbirsey yikamaz insani ,umitler bitmez hala aydinlik var onlerinde..
Bundan sonra sen isik ol boyle isigi sonmus insanlara ,sen yollarini goster , senden cesaret bulup hayatin bitmedigini aksine daha guclu daha kuvvetli adimlarla yurunebilecegini..
Belki burada birsuru insanvar seningibi aci yasamis , bunu dilegetiremeyen ve bu yazilari okuyan, simdi onlar senden cesaret alacaklar unutma bunu..
Aslan kardesim haydi goster kendini..
Yolun ve bahtin hep acik olsun ..
Hayat sana bundan sonra hep mutluluk versin..