gerçekten çok isterim o pisligin cezasını almasını başkalarınında aynı durumu yaşamamasını ama aileme söyleyemiyorum inanmayı bir kenara koyayım kimse duymasın isterler bu şikayetçi falan olmazlar ki belki zamanında söylemeliydim ama artık gerçekten çok geç..
Anlıyorum güzelim,sende çocuk olmadan büyüyenlerdensin.Okumayı istiyosun güzelde puan almışsın,Oku tatlım herkesi ez geç ama oku mesleğini eline al .İnanki bu bile endini güçlü hissetmen için çok büyük bir nimet.Ayaklarının üzerinde dur.Bir şeyi istedikten sonra herşey olur canım benim.Madem ailen anlamıycak ,saklamaya çalışıcak yazdıklarından anlıyorumki sen çok cesur bir kızsın.Mesleğini eline al,aynı zmanda destek alma imkanın varsa al tatlım.Daha sonra o gücü kendinde bulduğunda ,kimselere boyun eğmeyecek duruma geldiğinde hakkını arar o vicdansızdan bunun hesabını sorarsın er yada geç .Ama şunu senden bir ablan olarak rica ediyorum tatlım sakın ha sakın hayatından vazgeçme.Seni senden başka kimse düşünmez.Hayatına sıkı sıkı tutun ,bu bir sınav güzelim.Çok çok zor tahmin edebiliyorum.Öncelikle jinekologa gıt ve siğillerinden kurtul canım benim.Burdan başla gerisi geliceltir.Ailenin baskısından da usanmışsın belliki.Bilmiyorum buna cesaretin varmı ama eğer cesaretn ve imkanın varsa ünivide başka şehirde oku.İnsanalra güvenmek te çok zorlanıcaksın ama unutma güzelim her insan o pislik kadar aşşagılık değil.Sen çok temiz bir kızsın ALLAH ım bundan sonra karşına ter temiz insanlar çıkartsın.RABBİM yolunu bahtını açık etsin.Hayatını başkalarının ellerine teslim etme,hayatından vazgeçme ,kendinden vazgeçme kardeşim..