Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evliyim çok şükür ki mutluyum bi bebeğim var içimde beni herşeyden herkesden daha güçlü kılan bi meleğim var..3 gün önce ani kasılmalarım oldu açılmam olduğunu söylediler heran doğum başlayabilirmiş yataktan hiç kalkmadan yat dediler.. Daha 26. haftamdaym bebeğim 900 grm o kadar küçükki her ağrıda aklım çıkıyo doğum olucak diye.. eğer içimde büyürse o zaman heryerine hortumlar serumlar takmıycaklar.. Eğer doğarsa belkide kaldıramycak o küçük bedeni..Herşeyi hazır zıbınları patikleri eldivenleri..şimdi ya diyorum ya kaldıramazsa minicik kalbi daha oluşmamış ciğerleri..Doğumdan hemen sonra kucağıma almayı hayal ediyodum hep, o süt kokusunu içime çekicektim şimdi daha dokunamadan bi küveze alıcaklar birsürü bişey takıp minicik ellerini ayaklarını acıtıcaklar.. Yazarken bile boğazımda bişey düğümleniyo yutkunsamda gitmiyo.. Tek isteğim 30. haftaya kadar dayanmak.. Evlat öyle bişeymişki ne yar ne ana ne baba hepsinin yeri ayrıda o canından can.. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın.. çok bunaldığım için yazmak istedm iç,mde kaldıkça bunlar iyice sıkıyorum kendimi
kıpırdamadan yatıyorum canım
Bozma moralini. Sana en iyi gelecek şey yüksek moral. Ve bebeğine.evliyim çok şükür ki mutluyum bi bebeğim var içimde beni herşeyden herkesden daha güçlü kılan bi meleğim var..3 gün önce ani kasılmalarım oldu açılmam olduğunu söylediler heran doğum başlayabilirmiş yataktan hiç kalkmadan yat dediler.. Daha 26. haftamdaym bebeğim 900 grm o kadar küçükki her ağrıda aklım çıkıyo doğum olucak diye.. eğer içimde büyürse o zaman heryerine hortumlar serumlar takmıycaklar.. Eğer doğarsa belkide kaldıramycak o küçük bedeni..Herşeyi hazır zıbınları patikleri eldivenleri..şimdi ya diyorum ya kaldıramazsa minicik kalbi daha oluşmamış ciğerleri..Doğumdan hemen sonra kucağıma almayı hayal ediyodum hep, o süt kokusunu içime çekicektim şimdi daha dokunamadan bi küveze alıcaklar birsürü bişey takıp minicik ellerini ayaklarını acıtıcaklar.. Yazarken bile boğazımda bişey düğümleniyo yutkunsamda gitmiyo.. Tek isteğim 30. haftaya kadar dayanmak.. Evlat öyle bişeymişki ne yar ne ana ne baba hepsinin yeri ayrıda o canından can.. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın.. çok bunaldığım için yazmak istedm iç,mde kaldıkça bunlar iyice sıkıyorum kendimi
Çok geçmiş olsun Allah yavrunuzu size bağışlasın ...evliyim çok şükür ki mutluyum bi bebeğim var içimde beni herşeyden herkesden daha güçlü kılan bi meleğim var..3 gün önce ani kasılmalarım oldu açılmam olduğunu söylediler heran doğum başlayabilirmiş yataktan hiç kalkmadan yat dediler.. Daha 26. haftamdaym bebeğim 900 grm o kadar küçükki her ağrıda aklım çıkıyo doğum olucak diye.. eğer içimde büyürse o zaman heryerine hortumlar serumlar takmıycaklar.. Eğer doğarsa belkide kaldıramycak o küçük bedeni..Herşeyi hazır zıbınları patikleri eldivenleri..şimdi ya diyorum ya kaldıramazsa minicik kalbi daha oluşmamış ciğerleri..Doğumdan hemen sonra kucağıma almayı hayal ediyodum hep, o süt kokusunu içime çekicektim şimdi daha dokunamadan bi küveze alıcaklar birsürü bişey takıp minicik ellerini ayaklarını acıtıcaklar.. Yazarken bile boğazımda bişey düğümleniyo yutkunsamda gitmiyo.. Tek isteğim 30. haftaya kadar dayanmak.. Evlat öyle bişeymişki ne yar ne ana ne baba hepsinin yeri ayrıda o canından can.. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın.. çok bunaldığım için yazmak istedm iç,mde kaldıkça bunlar iyice sıkıyorum kendimi