• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayat bazen çok zor...

Herhangi bir ilaç vermediler mi?
Sen sakın yerinden kalkma bol bol dinlen, kıpırdamamaya çalış
Biz de buradan destek olalım sana :KK36:

evliyim çok şükür ki mutluyum bi bebeğim var içimde beni herşeyden herkesden daha güçlü kılan bi meleğim var..3 gün önce ani kasılmalarım oldu açılmam olduğunu söylediler heran doğum başlayabilirmiş yataktan hiç kalkmadan yat dediler.. Daha 26. haftamdaym bebeğim 900 grm o kadar küçükki her ağrıda aklım çıkıyo doğum olucak diye.. eğer içimde büyürse o zaman heryerine hortumlar serumlar takmıycaklar.. Eğer doğarsa belkide kaldıramycak o küçük bedeni..Herşeyi hazır zıbınları patikleri eldivenleri..şimdi ya diyorum ya kaldıramazsa minicik kalbi daha oluşmamış ciğerleri..Doğumdan hemen sonra kucağıma almayı hayal ediyodum hep, o süt kokusunu içime çekicektim şimdi daha dokunamadan bi küveze alıcaklar birsürü bişey takıp minicik ellerini ayaklarını acıtıcaklar.. Yazarken bile boğazımda bişey düğümleniyo yutkunsamda gitmiyo.. Tek isteğim 30. haftaya kadar dayanmak.. Evlat öyle bişeymişki ne yar ne ana ne baba hepsinin yeri ayrıda o canından can.. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın.. çok bunaldığım için yazmak istedm iç,mde kaldıkça bunlar iyice sıkıyorum kendimi

lütfen böyle düşünüp kendini de bebegini de daha fazla tehlikeye atma ..
senin yapacagın tek sey güzelce dinlen cevsen oku ashbı bedr oku ayetel kürsi oku ...
olumlu düşün olumlu olsun herşeeyy..
allah meleğini tez zamanda kucağını almayı nasip etsin ...
dua her kapıyı açar unutma ..

rabbm acil şifalar versin ..

Bol bol dinlen dusunme olumsuz seyleri, Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Cnm benim Allah sabir versin sifa versin dayanma gücü versin ins. Ins hersey iyi olur. Umudunu kaybetme Hoppa

Dua edeceğim sizin için .
Bir sey olmaz korkmayın çoğu kişi de olan bir durum.
Allaha emanet olun ikiniz de..

evliyim çok şükür ki mutluyum bi bebeğim var içimde beni herşeyden herkesden daha güçlü kılan bi meleğim var..3 gün önce ani kasılmalarım oldu açılmam olduğunu söylediler heran doğum başlayabilirmiş yataktan hiç kalkmadan yat dediler.. Daha 26. haftamdaym bebeğim 900 grm o kadar küçükki her ağrıda aklım çıkıyo doğum olucak diye.. eğer içimde büyürse o zaman heryerine hortumlar serumlar takmıycaklar.. Eğer doğarsa belkide kaldıramycak o küçük bedeni..Herşeyi hazır zıbınları patikleri eldivenleri..şimdi ya diyorum ya kaldıramazsa minicik kalbi daha oluşmamış ciğerleri..Doğumdan hemen sonra kucağıma almayı hayal ediyodum hep, o süt kokusunu içime çekicektim şimdi daha dokunamadan bi küveze alıcaklar birsürü bişey takıp minicik ellerini ayaklarını acıtıcaklar.. Yazarken bile boğazımda bişey düğümleniyo yutkunsamda gitmiyo.. Tek isteğim 30. haftaya kadar dayanmak.. Evlat öyle bişeymişki ne yar ne ana ne baba hepsinin yeri ayrıda o canından can.. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın.. çok bunaldığım için yazmak istedm iç,mde kaldıkça bunlar iyice sıkıyorum kendimi
Bozma moralini. Sana en iyi gelecek şey yüksek moral. Ve bebeğine.

Benim Annem düşük tehlikesi ile beni 38 yaşında dünyaya getirmiş. He gece kabuslarla uyanır mış. Ama bak ben doğdum 30 yaşımda yım. Ve birde çocuğum var. Rabbim ol der ve olur. Sen içini ferah tut. İyiyi düşün. Kucağına aldığın günü düşün bebeğini. Zaten fiziki olarak önlemlerini almışsın. Ama moralini yüksek tutman da şart. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Insallah bebisine sag saglim kavysursunuz yazdiklarinizi okurken kendi yasadiklarim gecti gozumden o gunlerime geri dondum ben oglumda ciddi bir dusuk tehkijesi ve erken dogum riski gecirdim hep hastahanlerde serumlarka ignelrle ama cok sukur sag saglim kucagima aldim yavrularimi darisi sen ve senin gibi annelere canim dua et bol bol.

ah kuzum ben 18. haftdayim.rahim agzin kisaliyo dediler ben napam:)7.aya kadar bari dayansin diye dua ediyorum..hic.korkma yat hic kalkmadan..vakit saat bu isler..ne zaman yazliysa o zaman alacak dis dunyada ilk nefesini..

Cnm benim gercekten insanin bebegi boyle canindan daha tatli geliyo gerckten bence hic korkma allahin izni ile dunyaya geldiginde siki siki baglanacagindan eminim cunku o minicik yurekleri bizim tahmin ettigimizden cok daha inatci ve israrci allahim sana bagislasin dualarim seninle

Başka bir doktora gorundunuzmu belki doğum başlayabilir diyerek sizi yanlış bir endişeye sevketmislerdir.o dönem bendede aynı şeyler oldu rahim genişliyor bedenin bebeğin değişiyor dedi doktor. Ama oturup agliyodum ağrıdan kasintidan.endiseliydim.her doktor mükemmel çıkmıyor hata yapanda çok başka doktora gorunmelisiniz. Ben 5 doktor değiştirdim şuanki doktorumu bulana kadar ve aralarında sacmalayanlar da oldu.bi bakın derim

Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım.bendede vardı erken doğum riski suyum azalmıştı.dr moralini bozma dedi.çok şükür atlattık.sende içini ferah tut :)

Çok geçmiş olsun Allah yavrunuzu size bağışlasın ...

Back
X