- Konu Sahibi TazeYumurta
-
sedef10 teşekür ederim bu arada balıkesir nerden yaaa bende aslen balıkesirliyimde :)
hehehe kıskanmıştır kız o =)) Bunlar Böyle dengesiz işte. sorarlar sorarlar Bunaltırlar adamı sen tam yeter artık diyip anlatmaya Başlarsın tamam sus yeter duymak istemiyorum diye çemkirir lafı ağzımıza tıkarlar. sonra da 2 gün trip atarlar =))) aynısı Bende de var =)))
susurluk canım sen neresindensinyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
ay balıkesir yazınca bilem bi garip oldum da aslında ben doğma büyüme izmirliyim ama soyum sopum ordan gelme :)
sorma canımmmm soruyo beni çilden çıkartana kadar bişey anlatmıyosun bilmek istiyorum diyo sonrada msj atmıo aramıyo tafra koyuyo aklınca ben senin önceki aşnafişnelerini soruyomuyuummmm gözüme soka soka boynundaki morlukları gösteriyosun ben sana bişey dedim mi işte erkek millleti yaaa böleler kendileri her b...u yiyebilir çünküüüüü onlar er-keeekkk :umursamaz:guclubacismile
sorma canımmmm soruyo beni çilden çıkartana kadar bişey anlatmıyosun bilmek istiyorum diyo sonrada msj atmıo aramıyo tafra koyuyo aklınca ben senin önceki aşnafişnelerini soruyomuyuummmm gözüme soka soka boynundaki morlukları gösteriyosun ben sana bişey dedim mi işte erkek millleti yaaa böleler kendileri her b...u yiyebilir çünküüüüü onlar er-keeekkk :umursamaz:guclubacismile
nisanlinin boynunda morluklar goruyor ve bir sey demiyorsun yanlis anlamadiysam..valla hayretler icerisinde kaldim..o sana, senin eski erkek arkadaslarindan dolayi tavir yapiyor ustelik..ama kendisi her halti yeme hakkina sahip..ne diyecegimi bilemedim..kala kaldim aynen boyle..akannehirsorma canımmmm soruyo beni çilden çıkartana kadar bişey anlatmıyosun bilmek istiyorum diyo sonrada msj atmıo aramıyo tafra koyuyo aklınca ben senin önceki aşnafişnelerini soruyomuyuummmm gözüme soka soka boynundaki morlukları gösteriyosun ben sana bişey dedim mi işte erkek millleti yaaa böleler kendileri her b...u yiyebilir çünküüüüü onlar er-keeekkk :umursamaz:guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?