• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat beni sasirtmiyor

Eklesen ne olacak Allah aşkına.Döner durur hayatta da mutlu olmaz boşverin yolunuza bakın siz

Neden boşandınız bu kadar severken karşı tarafta yalvarmış

Daha anlasmali yeni bitmisken daha soyadimi almamis kutukten dusmemisken eski esim gitmis en az 6 7 tane kiz eklemis sosyal medyadan. Ayrilali daha 26 gun oldu. Bir ay bile degil.Ki bosanma davasindan once bile hala daha seviyorum diyen. Ardindan bosandiktan sonra hala bile seviyorum ben evlilik dusunmuyorum diyen adam tabi. Tabi ki sasirmiyorum gerci ama hem bana bunlari yasatan hemde simdi keyfine bakmasi ne kadar adaletsizce. Ben anlasmali olsun diye altinlarimi bile alamadim. Peki benim giden umidim oeki benim insana olan guvenim nasil yerine gelicek?

Ben kime guvenicem. Allah askina bu devirde o kadar kotu insanlar varken ben ne yapicam. 28 yasinda tum umitlerim yikilmisken yoluma nasil devam edicem.

Kim istemezdi ki sevmek sevilmek sohbetli muhabbetli bir yuva ? Tek istegim buyken ben zaten sanssiz bir insanim daha basima gelebilceklerden korkuyorum. Koca meraklisi degilim. Ama ben hayati paylasmak sevmek sevilmek guzel vakit gecirebilcegim bir evlilik istedim basima yikildi. Bekarken bu evlilik beni bulmamisken simdi bosandiktan sonra toplum.baskisindan ne yaparim.

Hem o gununu gun ederken ilerde yuva kuracakken bana yasattiklarina ragmen benim hakkim bu muydu ?
Benim çok sevdiğim bi ablam boşandı. Bi daha kimseye güvenemem vs diyordu. Şimdi o kadar güzel bi ailesi var ki. Demem o ki ayrılık yeni olmuş ve psikolojik olarak kötü bi dönem. Ama şu da var hayatı birine bağlayarak mutlu olamazsınız illa ki herkes evlenmek zorunda da değil. Kendinizle mutlu olmaya çalışın 💜

altınlara ben de çok üzüldüm.
konu sahibi seni üzmek için demiyorum yanlış anlama da ben olsam kızları eklemesine değil altınların gittiğine üzülürüm. neden ortada çocuk falan da yokken, o adamı süründürmek varken anlaşmalı boşandınız ki? ben mi kötü kalpliyim bilmiyorum ama daha 5 aylık evlilik, hayaller insanın kursağında kalmış, kimisi demiş 5 aydan ne olacak diye ama 5 ay normalde cicim ayıdır. yeni evliyken boşanmak daha üzücü bence. 5 sene olmuş olsa amaaan yaşadık bitti 5 senede doldu ömrü der insan. ben olsam benim her şeyimi kursağımda bırakan insanla özellikle çekişmeli davada uğraşır, tazminat maddi manevi ne oluyorsa her şeyi talep eder asla gün yüzü göstermezdim.
Aksıne hemen bıtmesı daha ıyı bence çocuklar olunca daha zor olurdu konu sahıbının hayatı şu an çocuğu yok 28 yaşında genç bir kadın bundan sonrası ıcın hayatı daha kolay

Benim çok sevdiğim bi ablam boşandı. Bi daha kimseye güvenemem vs diyordu. Şimdi o kadar güzel bi ailesi var ki. Demem o ki ayrılık yeni olmuş ve psikolojik olarak kötü bi dönem. Ama şu da var hayatı birine bağlayarak mutlu olamazsınız illa ki herkes evlenmek zorunda da değil. Kendinizle mutlu olmaya çalışın 💜
Çok sevindim ablaniz adina umarim daimi olur mutlulugu. İnsallah cok teşekkür ederim

Kadın süreçte erkek sonuçta üzülür... Sizinde bu günleriniz geçecek.Belliki hala hisleriniz bitmemiş..zamana bırakın.

Kadın süreçte erkek sonuçta üzülür... Sizinde bu günleriniz geçecek.Belliki hala hisleriniz bitmemiş..zamana bırakın.
İcimdeki sinir sanirim hayal kirikligi. Ben soyadimi degistirmeye gittim sonuc daha hala cikmamis siz hala evli gozukuyorsunuz diyolar bana aradan bir ay gecmis. ama adam baska kizlari eklemeye basladi ama daha bir ay bile olmamisken. Sanirim gelecege dair umudumu bitirdi icin bu kadar cok tepki veriyorum

Back
X