Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sindirmeye calisiyorum herseyi yasadiklarimi sonraki sureci. Ben aman bosver desemde mesela mideme vuruyor sinir. İnsallah diyebilirim amin insallah cok teşekkür ederimNeden üzülmesin daha soyadı değişmemişken eski eşinin kızları eklemesine?? Bi bekleseydi keşke tamam sevgi bitmiştir ama geçen zamana emeklere eşine saygısından hemen harekete geçmeseydi..
Ben senin yaşadığın duyguyu anlayabiliyorum üzülmeni de anlayabiliyorum haklısın..Ama yapacak bişey yok. Boşanma daha çok yeni tabi ki üzülecek düşünecek kafa yoracak kendinle mücadele edeceksin.Ama herşey gibi bu durum da geçecek. Sinirin ya da üzüntün ilk günler gibi yoğun olmayacak..Sabırlı ol bigün bi bakacaksın arkana aman nelere üzülmüşüm diyeceksin..
Kendine bu süreçte başka uğraşlar bul kafanı başka işlerle meşgul et kötü şeyler düşünme.çok gençsin neden yeni bi hayata başlamayasın ki .Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşına![]()
Benimle cok ugrasicakti. Bosanmiycam diyordu. Kac yil surerse sursun diyordu. O bes ayda hemde neler yasadim. Yasayamadiklarim hele asil kursagimda kalan bide. Yasadiklarima yanarken bi yandan da kursagimda kalanlara yaniyorum.Eger oyle olsaydi cok uzuyacakti ben cok dedim bak ben helal etmiycem altinlarimi sana bilerek benim olaninaliyosun dedimaltınlara ben de çok üzüldüm.
konu sahibi seni üzmek için demiyorum yanlış anlama da ben olsam kızları eklemesine değil altınların gittiğine üzülürüm. neden ortada çocuk falan da yokken, o adamı süründürmek varken anlaşmalı boşandınız ki? ben mi kötü kalpliyim bilmiyorum ama daha 5 aylık evlilik, hayaller insanın kursağında kalmış, kimisi demiş 5 aydan ne olacak diye ama 5 ay normalde cicim ayıdır. yeni evliyken boşanmak daha üzücü bence. 5 sene olmuş olsa amaaan yaşadık bitti 5 senede doldu ömrü der insan. ben olsam benim her şeyimi kursağımda bırakan insanla özellikle çekişmeli davada uğraşır, tazminat maddi manevi ne oluyorsa her şeyi talep eder asla gün yüzü göstermezdim.
5 ay yan yana kaldik ama 1 sene 2 ay sonra bosandik.Ayri oldugumuz 7 ayda cok zor bi surec gectiAnlamadığım sey 5 aylık evlilikte nasıl anlasmali boşandınız, 1 sene dolmadan anlasmalı boşanılmaz
İlk boşanan çift siz değilsiniz. Hayat devam ediyor . Toplum baskısını ve eski eşinizi düşünmek yerine hayatınızda yeni adımlar atın.Daha anlasmali yeni bitmisken daha soyadimi almamis kutukten dusmemisken eski esim gitmis en az 6 7 tane kiz eklemis sosyal medyadan. Ayrilali daha 26 gun oldu. Bir ay bile degil.Ki bosanma davasindan once bile hala daha seviyorum diyen. Ardindan bosandiktan sonra hala bile seviyorum ben evlilik dusunmuyorum diyen adam tabi. Tabi ki sasirmiyorum gerci ama hem bana bunlari yasatan hemde simdi keyfine bakmasi ne kadar adaletsizce. Ben anlasmali olsun diye altinlarimi bile alamadim. Peki benim giden umidim oeki benim insana olan guvenim nasil yerine gelicek?
Ben kime guvenicem. Allah askina bu devirde o kadar kotu insanlar varken ben ne yapicam. 28 yasinda tum umitlerim yikilmisken yoluma nasil devam edicem.
Kim istemezdi ki sevmek sevilmek sohbetli muhabbetli bir yuva ? Tek istegim buyken ben zaten sanssiz bir insanim daha basima gelebilceklerden korkuyorum. Koca meraklisi degilim. Ama ben hayati paylasmak sevmek sevilmek guzel vakit gecirebilcegim bir evlilik istedim basima yikildi. Bekarken bu evlilik beni bulmamisken simdi bosandiktan sonra toplum.baskisindan ne yaparim.
Hem o gununu gun ederken ilerde yuva kuracakken bana yasattiklarina ragmen benim hakkim bu muydu ?
İnsallah bende hayatima bakmaya calissamda yenemiyorum bir turluMerak etme olmayacak zaman sadece geçecek anı olarak bile kalmayacak aklınız da
Yalanci ve aslinda çok yabanci olan bu sahistan kurtuldugunuza sevinin. Keşke mutsuz olan ama cesareti olmayan herkadin sizin kadar sansli olsa .Daha anlasmali yeni bitmisken daha soyadimi almamis kutukten dusmemisken eski esim gitmis en az 6 7 tane kiz eklemis sosyal medyadan. Ayrilali daha 26 gun oldu. Bir ay bile degil.Ki bosanma davasindan once bile hala daha seviyorum diyen. Ardindan bosandiktan sonra hala bile seviyorum ben evlilik dusunmuyorum diyen adam tabi. Tabi ki sasirmiyorum gerci ama hem bana bunlari yasatan hemde simdi keyfine bakmasi ne kadar adaletsizce. Ben anlasmali olsun diye altinlarimi bile alamadim. Peki benim giden umidim oeki benim insana olan guvenim nasil yerine gelicek?
Ben kime guvenicem. Allah askina bu devirde o kadar kotu insanlar varken ben ne yapicam. 28 yasinda tum umitlerim yikilmisken yoluma nasil devam edicem.
Kim istemezdi ki sevmek sevilmek sohbetli muhabbetli bir yuva ? Tek istegim buyken ben zaten sanssiz bir insanim daha basima gelebilceklerden korkuyorum. Koca meraklisi degilim. Ama ben hayati paylasmak sevmek sevilmek guzel vakit gecirebilcegim bir evlilik istedim basima yikildi. Bekarken bu evlilik beni bulmamisken simdi bosandiktan sonra toplum.baskisindan ne yaparim.
Hem o gununu gun ederken ilerde yuva kuracakken bana yasattiklarina ragmen benim hakkim bu muydu ?
Sonsuz derken ben 3 4 ay sonrasindan bahsetmiyorum.evet ben bosandiktan 26 gun sonra baska kadinlari eklenmis halini gordum. Kim bilir ne zaman ekledi. Bunu yaparken bana mesaj atiyordu hala. Ben hala daha onun soyadindan kurtulmamisken haklisiniz. Beni ne ilgilendirir kiNe kadar dramatik konuşmuşsunuz,siz de bulursunuz birini neden bu kadar karamsarsınız ?
Onun yaptığının yanlış olduğunu da düşünmüyorum ben.Sonuçta size seviyorum demiş ( yalan bile olsa ) siz de kabul etmemişsiniz,adam sonsuza kadar sizi bekleyecek değil ya ? Siz ne olmasını beklemiştiniz ki ? Zaten ayrılmışsınız,olan olmuş biten bitmiş,takip etmeyin artık.
Haklisiniz sanirim zamanla alisirim bende. Sadece sindirmem icin sanirim biraz sure vermem gerekiyor kendime tesekkur ederimYalanci ve aslinda çok yabanci olan bu sahistan kurtuldugunuza sevinin. Keşke mutsuz olan ama cesareti olmayan herkadin sizin kadar sansli olsa .
Kader güneş mesela 5 yilin ardinda kavustu sevdigine 2 ay gördüğu siddet ve sonunda intihar süsu verilmis ölüm.
Bosverin şu anda mutsuzda olsaniz bu bir dönem o dönem dolupta siz kendinizi cevrenizi kesvettinizde eski hiyar kapinin önunden geçse umrunuzda olmaz. Mutsuz bir yalnizlik mutsuz bir evlilikten çok çok daha iyidir.
Almak istedim fakat alamadim. Cekismeliye gidicekti surec ki son anda caydi. Bende hic biseysiz bosandim resmenAltinlarinizi birakmaniz hata olmus.
Geçecek inan insan bu hayatta herseye alisiyor herseye.Haklisiniz sanirim zamanla alisirim bende. Sadece sindirmem icin sanirim biraz sure vermem gerekiyor kendime tesekkur ederim
Icinde ailenin taktiklari yokmu sana ait olanAlmak istedim fakat alamadim. Cekismeliye gidicekti surec ki son anda caydi. Bende hic biseysiz bosandim resmen
Evet ben o su an mutlu olmasi olmasi hic bisey yokmus gibi hayatina devam edicek hatta o kadar yasattiklarina ragmen uzulen taraf benken mutlu olanin o olmasini sindiremiyorum. Teşekkür ederim yorumunuz icin insallah toparlanirim.Öncelikle yeni yaşamınızda huzur dilerim.
Şimdi eşiniz özgürüm ben modunda kızlar eklemeye başlamış, hesabını gördüğünüzü yada bakacağınızı da biliyor ki önüne geleni eklemiş. Özgür takılsın bakalım.
Sizin üzülmeniz normal. Ama bunun bir süreç olduğunu unutmayın. Üzüntünüz hafiflemeye, siz de normal hayatınıza dönmeye başlarsınız. Ayrıca düşünce hatalarınızı da es geçmeyin. Dünyadaki erkelerin hepsi kötü değil, hepsi eski kocanız gibi değil. Dışarıda bir sürü potansiyel sevgili ve eş adayı her zaman vardır.
Bu süreci iyi ve kaliteli geçirmeye çalışın. Kimseyi yarabandi yapmayın, yeni ilişki için acele etmeyin, umutsuz davranıp önünüze ilk çıkanlarla ciddi düşünmeyin. eski evlilikteki hatalarınızı bulun, kendinizi tanımaya çalışın ve toparlanın.
İs bulamadim hala. Evet degil tabi ki ama onun hayati baskalariyla konusarak ekleserek vs toplaniyo bense hayatim mahfolmus bir haldeyim sanirim kafam surekli kiyas yapiyor. Evet yas tutmuyor. Ama benim icim resmen kendime aciyor cunku mutlu olacak seyler bulamiyorum.Tek ayrılan, yıkılan sen degilsin bu dünyada unutma! Boşandı... Ölmedin.. Niye hala onun ne yaptıgıyla ilgileniyorsun. Altınlarını o adama kendi isteginle bırakmışsın! Anlaşmalı olsun diye, sonucta kimse zorlamadı bu kararı verirken dimi? Toplum baskısı saçmalıgı nedir? Hayırdır kim karnını doyuruyor,onlar mı sana bakıyor? Onların parasıyla mı evlenmiştin de boşandıktan sonra onları bu kadar düşünüyorsun benim için ne derler diye.... Seni senden başka hiç kimse düşünmez! Annen bile bir yere kadar düşünür...hic kimse sana acımaz, niye kapının dışındaki insanları kafaya taktın bu kadar... Çalış kendi ayaklarının üstünde dur! Sen hiç kimseye muhtaç degilsin... Daha 28 nde niye karalar baglıyorsun...bu dünya bir tek senin eşin yaşamıyor sonuçta... Bulunmaz hint kumaşı degilll.... Karşına daha iyi biri çıkar.. Bir adam yüzünden bu kadar yas niye tutuyorsun... Boşanma hic bir zaman tek taraflı olmaz..ayrıldıktan sonra hemen kızlara koşan adam şerefsizin tekidir... Kusura bakma da... Yas bile tutmuyor. Bu adam icin mı gözyaşı döküyorsun.. Sadece kendin için yaşa, kendini mutlu et.. Bırak artık başkalarını düşünmeyi, bu dünyaya onlar için gelmedin....
Evet guvenmiyorum ben hayatima daha kimseyi almiyorum ki zaten ne kadar oldu ki ayrilali. Zaten inancim ve umudumda yok. Ekliyo iste baska kizlari insta dan ordan egleniyo sanirim. Bense kendi hayatimda ic skintimi gecirebilmeye calisiyorum.Öyle buldumcuk gibi önüne geleni ekleyince keyif sürmüş mü olunuo? Kendini, kendine ispat etme cabasi o onun ya. Erkekler ayrılinca ipini koparmis kopek gibi olur, sanir ki herkes kollarini acmis onu beklio. O da zorlanir o da üzülür illa ki. Sen bosver onu. Onun avunma yöntemi de öyle. Birine basitce kendi oldu diye kızamazsın. Bos beles bi tip iste. Iyi bisey olsa sen birakmazdin zaten. Insanlar hep böyle birinin sümük diye attigini ilik diye kaparak hata yapio zaten. Bosver sen guvenme, bosver temkinli ol daha iyi.
Nasil peki ?Sizde hayatınıza bakın.
Onu takip ederek değil.Nasil peki ?