Neden olmasin, ben de hafta sonu gitmistim, hafta ici de final dergileriyle calismistim. Simdi var mi bilmiyorum, benim girdigim sene 1999 :)
Bi yol bulamazsam en son care haftasonu gitmek olacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden olmasin, ben de hafta sonu gitmistim, hafta ici de final dergileriyle calismistim. Simdi var mi bilmiyorum, benim girdigim sene 1999 :)
Bulursuuun emin ol,üzülme.Hadi iyi haberlerle inşallahHaklisin dusun dusun icinden cikamiyorum.bugun veya yarin dershaneleri arastircam.ins. kolay bi yol bulurum :/
Pek bir şey değişmedi haaala var ve hepimizin hayatını bir dönem karartıyor![]()
Hmm baya kötüymüş o zamanlar ya çok şükür ki öyle bir şey yaşamadımVar mi cidden ya hahhah abim bile onlarla hazirlanmisti
ay ne bileyim durmadan egitim sistemi degisiyor. Bi de biz kredili sistem okuduk birsuru dersi hic almamistik ama sinavda cikiyordu kabus gibiydi![]()
Bi yol bulamazsam en son care haftasonu gitmek olacak.
Hmm baya kötüymüş o zamanlar ya çok şükür ki öyle bir şey yaşamadım![]()
Bulursuuun emin ol,üzülme.Hadi iyi haberlerle inşallah![]()
Son care gibi dusunme bunu, kardesim de haftasonu gitti, maliye okudu 4 yillik (gerci 2 yilligi var mi bilmiyorum ama) esim kaynim gorumcelerim hic dershaneye gitmemis, biri doktor, biri ogretmen, biri bankaci, biri yazi isleri muduru... sen hep iyi ornekleri gor ve pozitif dusun. Cok klasik olacak ama gercekten basariya odaklanirsan basari gelip seni buluyor.
Tabi olur :) Hem okul okuyup hem dershaneye gidenler hafta sonu gitmiyor mu? Onlarla aynı programa yazılın, sonuçta daha yoğun bir şekilde tüm konuları bitiriyorlar. Hafta içi de sizen kalan vakitte evde tekrarlarınızı yapar, testlerinizi çözersiniz, çok da güzel olur bence.Sadece haftasonu gitmek yeterli olur mu ki ?
Rica ederim :) 2 yıllık bir bölüm mü istediğiniz? Bence de elinizden geldiği kadar hazırlanıp, sınavı deneyin. Devlet değil özel olsa bile, şimdi özel üniversiteler de çok iyi burs imkanları oluyor. %50 burs bile alsanız yeter. Oldu size o zaman bir yıllık birikim, 2 yıl için yeterli .Cok tesekkurler msjin icin bn anestezi bolumu okumak istiyorum ama meslek lisesi cocuk gelsiimi mezunu oldugum icin universite sınavında pek iyi puan yapamiyorum o yuzden ozel universiteye gitmeyi dsunuyorum 4 senedir calistgim icin ancak 1 yillik ucreti karsilayacak birikimim var biraz daha para biriktiriip ozelden okumayi dsunuyorum ama bi aklimda uni sinavina calis belki yaparsin diyor
Evet canim 2 yillik bir bolum ins olur burs nasil oluyor bilgin varmiRica ederim :) 2 yıllık bir bölüm mü istediğiniz? Bence de elinizden geldiği kadar hazırlanıp, sınavı deneyin. Devlet değil özel olsa bile, şimdi özel üniversiteler de çok iyi burs imkanları oluyor. %50 burs bile alsanız yeter. Oldu size o zaman bir yıllık birikim, 2 yıl için yeterli .
Bndede sayisal yok malesef istediğim bolum anestezi cnmHem calisip hem okuyarak o parayi odersin aslinda ama gelecegi parlak bi bolum olmali oda sadece sayisal bolumlerde var bende de sayisal yok senin varsa iyi fikir ama.
Tercih formlarında yazıyor, mesela özelde aynı bölüm 300 Puan gibi bişeyken, %50 Burslusu 350, %75 olanı 375 puan oluyor. Siz de puanınıza göre tercih yapıyorsunuz :)Evet canim 2 yillik bir bolum ins olur burs nasil oluyor bilgin varmi
Bndede sayisal yok malesef istediğim bolum anestezi cnm
Tabi olur :) Hem okul okuyup hem dershaneye gidenler hafta sonu gitmiyor mu? Onlarla aynı programa yazılın, sonuçta daha yoğun bir şekilde tüm konuları bitiriyorlar. Hafta içi de sizen kalan vakitte evde tekrarlarınızı yapar, testlerinizi çözersiniz, çok da güzel olur bence.
Merhaba arkadasim lise sonra gitmistim stajim oldugu icin haftasonlari gidiyordum iyi bi puanim vardi zaten etutler soru cozumu oluyor genelde bos vakitlerinde gider birebir yardim alirsin hocalardan once durumunu belirtip.insaflilarsa oncelik saglarlar emin ol bol sans bu arada cok gecmis olsunHaftasonu gitmek yeterli olur mu acaba canim.
Merhaba arkadasim lise sonra gitmistim stajim oldugu icin haftasonlari gidiyordum iyi bi puanim vardi zaten etutler soru cozumu oluyor genelde bos vakitlerinde gider birebir yardim alirsin hocalardan once durumunu belirtip.insaflilarsa oncelik saglarlar emin ol bol sans bu arada cok gecmis olsun