- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
Bn ozel uni düşünüyorum dershaneye gdecegime acaba ise grip para biriktirmeye devammi etsem diyorumNeden olmasin git bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn ozel uni düşünüyorum dershaneye gdecegime acaba ise grip para biriktirmeye devammi etsem diyorumNeden olmasin git bence.
Canim kardesimi yari yolda birakip dershaneye gidemem ki zaten. Ama 20 yasindayim yasitlarim mezun olacak nerdeyse bende hayatimi yoluna koymaliyim.
Kaç saatlik fizik tedavi görüyor ki tümgün değildir herhalde ya da her gün mü gidiyor haftasonları da gidiyor mu benim annem de gördü haftasonları gitmiyordu o zaman gidebilirsiniz başk hiç kimse yok mu götürebilecek bir şekilde ayarlayabilirsiniz.
Bn ozel uni düşünüyorum dershaneye gdecegime acaba ise grip para biriktirmeye devammi etsem diyorum
benim annemde beyin ameliyatı olmuştu liseyi bıraktım işe girdim işte açıktan bitirip liseyi çalışırken sonra dershaneye gidip ünv. kazandım
Ayni bolum icin 2 uniye sordum biri 10bin dedi biri 14 bin yillik yanlizOzel universitelerin maliyeti ne kadar yillik ?
Bende liseyi aciktan bitirdim. Kardesimin yaninda kaliyodum onu okula goturup getiriyodum ama artik durumu iyiye gidiyo bende artik birseyler yapmaliyim.
Fizik tedavi merkezinin servisi yok mu?Hafta ici her gun 1 saat fizik tedavi aliyo haftasonlari eve geliyoruz dinlenme amacli aslinda cok bos vaktimiz oluyo da iste ben dershaneye gidince bu kizin yaninda biri kalmasi lazim evimiz de 1 bucuk saatlik mesafede hergun annemin gidip gelmesi zor.
dershaneler başladı canım ni ye geç kaldın o zaman keşke yazılsaydın ders kaçırman iyi olmadı işte
Ayni bolum icin 2 uniye sordum biri 10bin dedi biri 14 bin yillik yanliz
Hastanedeydik canim ne biliyim yazilmayi dusunmuyodum kendim calisirim diye ama olmuyo dsiplin lazim.
Fizik tedavi merkezinin servisi yok mu?
bayram sonrası başladı dershaneler canım haftasonlarıda mezun gruplarıda benim arkadaşlarım yazıldı çünkü, devam ediyorlar baya konularda ilerlemişler genede sen bilirsin tabi
Daha once yazilmis mi bilmiyorum ama hafta sonu gidin dersaneye. Ogrenciler icin hafta sonu programlari var
Haftasonu gitmek yeterli olur mu acaba canim.
Haftasonu gitmek yeterli olur mu acaba canim.
Pek bir şey değişmedi haaala var ve hepimizin hayatını bir dönem karartıyorNeden olmasin, ben de hafta sonu gitmistim, hafta ici de final dergileriyle calismistim. Simdi var mi bilmiyorum, benim girdigim sene 1999 :)
Bence fazla karamsarsın.Haftasonu gitsen ve hafta içi boş vakitleri söylersen ayarlar dershane.O konuda yardımcı oluyorlar.Oturma kalk biraz dershanelere git konuş düşün düşün içinden çıkamazsın.Hem yaşında öyle çok büyük değil büyük olsa bile ne önemi var.Yaşıtlarım mezun olacak diye düşünme bende 1 sene geç başladım ama hazırlık okumadığımdan yaşıtlarımla bitireceğim bitirme imkanım olmasaydı da çok üzülmezdim.Takma kafana![]()