hayat benim okumama karsi sanki :(

Canim kardesimi yari yolda birakip dershaneye gidemem ki zaten. Ama 20 yasindayim yasitlarim mezun olacak nerdeyse bende hayatimi yoluna koymaliyim.

benim annemde beyin ameliyatı olmuştu liseyi bıraktım işe girdim işte açıktan bitirip liseyi çalışırken sonra dershaneye gidip ünv. kazandım

Kaç saatlik fizik tedavi görüyor ki tümgün değildir herhalde ya da her gün mü gidiyor haftasonları da gidiyor mu benim annem de gördü haftasonları gitmiyordu o zaman gidebilirsiniz başk hiç kimse yok mu götürebilecek bir şekilde ayarlayabilirsiniz.

Hafta ici her gun 1 saat fizik tedavi aliyo haftasonlari eve geliyoruz dinlenme amacli aslinda cok bos vaktimiz oluyo da iste ben dershaneye gidince bu kizin yaninda biri kalmasi lazim evimiz de 1 bucuk saatlik mesafede hergun annemin gidip gelmesi zor.

benim annemde beyin ameliyatı olmuştu liseyi bıraktım işe girdim işte açıktan bitirip liseyi çalışırken sonra dershaneye gidip ünv. kazandım

Bende liseyi aciktan bitirdim. Kardesimin yaninda kaliyodum onu okula goturup getiriyodum ama artik durumu iyiye gidiyo bende artik birseyler yapmaliyim.

Bende liseyi aciktan bitirdim. Kardesimin yaninda kaliyodum onu okula goturup getiriyodum ama artik durumu iyiye gidiyo bende artik birseyler yapmaliyim.

dershaneler başladı canım ni ye geç kaldın o zaman keşke yazılsaydın ders kaçırman iyi olmadı işte

Hafta ici her gun 1 saat fizik tedavi aliyo haftasonlari eve geliyoruz dinlenme amacli aslinda cok bos vaktimiz oluyo da iste ben dershaneye gidince bu kizin yaninda biri kalmasi lazim evimiz de 1 bucuk saatlik mesafede hergun annemin gidip gelmesi zor.
Fizik tedavi merkezinin servisi yok mu?

Hastanedeydik canim ne biliyim yazilmayi dusunmuyodum kendim calisirim diye ama olmuyo dsiplin lazim.

bayram sonrası başladı dershaneler canım haftasonlarıda mezun gruplarıda benim arkadaşlarım yazıldı çünkü, devam ediyorlar baya konularda ilerlemişler genede sen bilirsin tabi

Daha once yazilmis mi bilmiyorum ama hafta sonu gidin dersaneye. Ogrenciler icin hafta sonu programlari var

bayram sonrası başladı dershaneler canım haftasonlarıda mezun gruplarıda benim arkadaşlarım yazıldı çünkü, devam ediyorlar baya konularda ilerlemişler genede sen bilirsin tabi

Bende kendim calisarak baya konu calistim eksiklerimi tamamlarim diye dusunuyorum.
Arkadasin sadece haftasonu mu gidiyo.
Benim icin de yeterli olur mu acaba

Bence fazla karamsarsın.Haftasonu gitsen ve hafta içi boş vakitleri söylersen ayarlar dershane.O konuda yardımcı oluyorlar.Oturma kalk biraz dershanelere git konuş düşün düşün içinden çıkamazsın.Hem yaşında öyle çok büyük değil büyük olsa bile ne önemi var.Yaşıtlarım mezun olacak diye düşünme bende 1 sene geç başladım ama hazırlık okumadığımdan yaşıtlarımla bitireceğim bitirme imkanım olmasaydı da çok üzülmezdim.Takma kafana :KK76:

Haftasonu gitmek yeterli olur mu acaba canim.

haftaiçi canım açık ögretim lisesi mezunları için haftasonu yeterli degil ben önce haftasonuna gittim barajı zar zor aştım 180 aldım hafta içi gittim 254 yaptım okul puanı hariç tabi bu puanlar

Bence fazla karamsarsın.Haftasonu gitsen ve hafta içi boş vakitleri söylersen ayarlar dershane.O konuda yardımcı oluyorlar.Oturma kalk biraz dershanelere git konuş düşün düşün içinden çıkamazsın.Hem yaşında öyle çok büyük değil büyük olsa bile ne önemi var.Yaşıtlarım mezun olacak diye düşünme bende 1 sene geç başladım ama hazırlık okumadığımdan yaşıtlarımla bitireceğim bitirme imkanım olmasaydı da çok üzülmezdim.Takma kafana :KK76:

Haklisin dusun dusun icinden cikamiyorum.bugun veya yarin dershaneleri arastircam.ins. kolay bi yol bulurum :/

Back
X