Hayat bugün size ne verdi ?

şen kahkahalar verdi gülmekten gözlerimde yaş verdi
bol bol dedikodu muhabbet verdi..iyi ki varsınız arkadaşlarım..

bugün kankilerimle kızlı erkekli toplanıp akşam yemeği ve bol kahkaha verecek...
vede kuru antep usulu dolma.

Merak verdi!! Neden insan kendi yapınca normal olur da başkası yapınca aaa ne ayıp olur...Hiç mi kendilerine bakmaz bu insanlar? Ben de dün aynısını yapmıştım ya demez?

Cok hos bir gun verdi ama yalnizliktan feci biktim, kizimi ozledim artik gelsin..hayatim hep birilerini ozlemekle mi gececek???:roflol::roflol:

mutluluk ve şaşkınlık verdi, doğumgünüm olduğu için çoccuklarımla çok mutlu bir gün geçirdim, şaşkınlık verdi bana hediyesini kendisi alamadığı için ağlayan, kendisina aldğım kıyafetlere bile sevinmeyen 8 yaşındaki kızımın ne kadar ince düşündüğünü görmüş oldum. ıyiki doğmuşum.

Dün hayat bana kocimle sabahın 8inde evden çıkma imkanı verdi:asigim:
Kayınvalidem burda olmadığından kayınpederin ellerinden kaynım eltim ve bize mis gibi bir menemen ve kahvaltı verdi..
Sonra bol bol gezme ve kardeşimide alıp bize dönme imkanı verdi..
Süüppperdi ya:lepi:

Bugünde tek dostum Özgecime gitme imkanı verecek akşama.Elelrinden en çok sevdiklerimi yiyeceğim..Allahım bir kız bu kadar mı mükkemmel olur.Hem profosyonel bir şirkette müşteri sorumlusu hemde hünerli bir ev kızı..Helal benim 17 yıllık dostuma

Hayat bugün banaa
geçmişi hatırlattı
düştüğüm zamanlarda birde akrabalarımın tekme attığını hatırlattı
ve halada benle dalga geçtikleriniiii......

bugün geçmişte ki resimlere baktım
hayat bana vay da kilo vermiş bugünde hayat bana lokum yedirdi:roflol: yarasın cinsinden

kocama ne kadar aşık olduğumu ona asla doyamayacağımı bir daha hatırlattı bana.. Allahım bizi nazarlardan korusun birbirimize bağışlasın :Saruboceq:

Hayat bugün bana insanların nasıl gaddar olduklarını hatırlattı..Haberlerde gördüğüm o zavallı köpekleri öldürenlerle aynı havayı solumanın üzüntüsünü yaşıyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…