Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayat bugün bana korku verdi.. tam kkda oraya buraya bakınırken deprem oldu çok korktum nede çabuk unutmuşum bu duyguyu bikaç saniye sürdü ama hala etkisindeyim..aaaa çok korktum çok ((((
Çok değer verdiğim ama bir türlü -eskimekten- kurtaramadığım dostluk ilişkimi bitirdim..
O' na uzun zamandır söyleyemediğim içime attığım şeyleri söyledim rahatladım...
Sonunda yine üzüldüm...
Ama anladım ki uzun yıllar olsa bile insan dostunu kaybedermiş,
Dostluk tek tarafa düşünce yürümüyormuş, -arkadaş- mertebesine inse bile olmuyormuş...
Ve bir daha hiç kimseyle dost olabileceğimi sanmıyorum :1closedeyes:
Dün kardeşcimle soğuk havaya aldırış etmeden bir güzel dolaşma,sonra akşam babamlarda yemek ve orda kalma keyfi:1hug:
Bugünde sabahın erken saatinde kayınpeder ve eltimlerle güzel bir pazar kahvaltısı,sonra gezmek..Gezmek..Gezmek..
Bugun buyuk gun.....cok sukur Allahima kalbimdeki, beynimdeki yukten beni kurtardi....kendimi,hayatimi "reset' yaptim..aksam ilk isim guzel bir uyku olacak kismetse..