Hayat bugün size ne verdi ?

hayat bugün bana korku verdi.. tam kkda oraya buraya bakınırken deprem oldu çok korktum nede çabuk unutmuşum bu duyguyu bikaç saniye sürdü ama hala etkisindeyim..aaaa çok korktum çok :(((((

Hayat bugün bana "üzüntü ve rahatlama" verdi;

Çok değer verdiğim ama bir türlü -eskimekten- kurtaramadığım dostluk ilişkimi bitirdim..
O' na uzun zamandır söyleyemediğim içime attığım şeyleri söyledim rahatladım...
Sonunda yine üzüldüm...
Ama anladım ki uzun yıllar olsa bile insan dostunu kaybedermiş,
Dostluk tek tarafa düşünce yürümüyormuş, -arkadaş- mertebesine inse bile olmuyormuş...
Ve bir daha hiç kimseyle dost olabileceğimi sanmıyorum :1closedeyes:

Dün kardeşcimle soğuk havaya aldırış etmeden bir güzel dolaşma,sonra akşam babamlarda yemek ve orda kalma keyfi:1hug:
Bugünde sabahın erken saatinde kayınpeder ve eltimlerle güzel bir pazar kahvaltısı,sonra gezmek..Gezmek..Gezmek..:nazar:

Eşimle elele mis gibi bir havada gezme keyfi ve dostlarımızla bol sohbetli,eğlenceli bir gün verdi.opuyorumnanaktan

Bir tutam hasret , kalıpsız , ölçüsüz bir sevda ...

Ağladıkça temizlenir gözbebeği, arınır...

Temizlenir yürekler , sevda dibinde saklıdır..

hasretli günlerin sona erdiğini,aşkımın eşimin her daim yanımda oldunu
hissettirecek bir huzur verdi...
çok şükür hamdolsuun :Saruboceq:

Bugun buyuk gun.....cok sukur :nazar: Allahima kalbimdeki, beynimdeki yukten beni kurtardi....kendimi,hayatimi "reset' yaptim..aksam ilk isim guzel bir uyku olacak kismetse..:nazar::nazar:

sabahın kör vaktindeyim...
şimdilik içimde azda olsa güneş gibi doğan hafif bir huzur var... ihtiyacım olan şey şu günlerde...

Heyyyoooo!!!
Sular kesikti,9 da gelicik demişlerdi,ama şimdi geldi!!!:lepi:

Huzurlu bir gun verdi ama hala kirik kalbimin gereksiz yere hizli atmasi, beynimin beni kemiren sinyaller vermesi cok yordu......:bbo:

Back
X