Hayat bugün size ne verdi ?

biryığın makyaj malzemesi dışında bir bot ve bir ayakkabı.
vede bot bence dünyanın en kaba botu:roflol:
olsun benim tarzım böyle.

Bugün tüm gün bir can sıkıntısı,akabinde tüm gün laptop başında durmaktan ağrımış göz verdi...

Hiçbir şey yapmamaktan yoruldum sanırım bugün...

ılerleyen saatlerde dışarı çıkıp içme zamanı...

Her cuma gecesi olduğu gibi...

Sağlığınıza )

ha ayrca pc'im için çok ilginç bir masa veonun takımı. 2 tane topuklu ayakkabı şeklinde, koltuk.

Direksiyon sınavından 80 puan verdi veeee artık bennimde ehliyetim olçakkkkkkk zemuszemus

Yoğun bir Ankara trafiği.
Şehir içinde araç kullandığına aldırmayan ve son sürat araç kullanan bir maganda yüzünden son anda ucundan döndüğüm kaza nedeniyle hala titreyen eller...

evimin tamamen yerleşmesini verdi ,
bütün çeyizim eşylarım tabaklarım çanaklarım elbislerim artık yeni evimde pembiş ne güzel ve bi o kadarda hüzünlü dimi

hemoroit ağrısı..
ilerisi için çok plan yapmama...
dua etme isteği...

çok güzel bir dini sohbet ortamında hiç bilmediğim şeyleri öğrenip uygulama fırsatı verdi ALLAH ıma çok şükür
ved ahiretimi kurtarmak içn birçok öğüt ve nasihat ayrıca bütün gerçekleri ne mutlu bana ki bugün hayatımn en anlamlı günüydü çok güzel şeyler verdi
ALLAH herkese nasip etsin....AMıNNN

amiin canım
hayat bugün bana güzel haberler verdi :)
çok şükür rabbime...

Son düzenleme:
Yarın ki yurt dışı gezim için bir yığın iş...
Yanında hemoroid acısı...WC.ye gitsem bir türlü gitmesem bir türlü...Orda bekleyen müthiş bir acı...
Acılar acılar acılar,şimdi gözümde canlanıyorlarrr :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…