Hayat bugün size ne verdi ?

hayatta en önemli şeyin ailem olduğunu her konuda her zaman yanımda olduklarını bilmenin en büyük huzur olduğunu... insanı huzurlu mutlu ve pişman etmeyen tek şeyin karşındaki insanı anlayarak güzel cevaplarla anlaşmanın önemini hayatın doqru insanla birlikte çok güzel geçtiğini öğretti.a.s.

Hahhayt aşk aşk
öpücükler koklaşmalar sımsıcak sarılmalar
küçük kuzum daha sıcak yaa
Annesi yesin onu.

Hayat bugün bana yanlış adamı yanlış zamanda verdi... O evli ben evli... Ne kadar devam edebiliriz bilmiyorum ama kalbim hiç böyle çarpmadı... Hayat dalga mı geçiyor anlamıyorum..
Gerçekten kadının canını kadın yakmıyormuş
kendi canını yakmadan kimseye değemiyorsun

Allah Allah bir kaç saat sonra 3 günlügüne Antalya seyehati.
Ben Kuzularım Canım Görümcem ile.
Ama Sevgilimi çok özleyecegim.

Süper bayram!!!!!:lepi:
Bayram kutlaması burada ne kadar güzel oluyormuş!:nazar:

hayat bu gün bana kendimi hangi değerde hissedersem insanlar içinde o değerde olduğumu öğretti, ve bu gün bir önceki ve ondan önceki günde kendime acımaktan vazgeçmek zorunda olduğumu, ve içimin kıpır kıpır olmasını sağlayan mutlu ve huzurlu bir aşk verdi....

hayat biraz önce bana saçma sapan şeylere kafayı yorup sevdiğinle huzursuz olmamak gerktiğini bu kadar takıntılı olmamak gerektiğini hayatı nasıl geliyorsa öyle yaşmayı küçücük kelimelere takılmamayı yani biraz sakin ve sabırlı olmayı öğretti.(öğrene bildiysem tabi:1:)

okulun veya is olmadigi bir gün verdi...
ama bu bos günümde bile bos bos oturmamam gerektiren iki sunum ve iki sinav verdi...

Back
X