Hayat bugün size ne verdi ?

4 tane yavru kedi verdi.
Onları o halde dışarıda bırakmaya gönlüm razı olmadı,daha gözleri bile yeni açılmış...

bugünümü bir öz ile anlatmak isterim :

Kimseye kendini ZorLa Sevdiremezsin… Sevmiyorsa Ve Görmüyorsa İçindeki Ateşi Tek Bir Şey SöyLeyebiLirsin. “Sen BiLirSin”

mutfakta çok bulaşık biriktirmemem gerektigini malum donup dolasıp gene beni buluyo

hayatı boşver şimdi de bundan sonra beni 16-17 yaşında zannedip iletişim kurmaya çalışan ilk 10 kişiye kafa göz dalıcam...
kişilik çatışması yaşıcam sizin yüzünüzden... 25 im ben yaaa uf çocuk muamelesi görmek istemiyorum.
valla konuşmamla falan alakası yok yüzüme bakan 17 diyo........

şimdilik kötü tabi, seni anlıyorum ama ilerde de herkese göre daha çıtır olucaksın öyle düşün moralini bozmamaya çalış :)

şimdilik kötü tabi, seni anlıyorum ama ilerde de herkese göre daha çıtır olucaksın öyle düşün moralini bozmamaya çalış :)

yaa evet aslında ilerisini kestirebiliyorum da bugun için artık çok zorlanıyorum...yani 20 iken falan bu kadar batmıyordu da iş hayatına girince felan çok fena oluyo. hele şimdi önümüzdeki sene evlenicem inşallah da böle gelinlik muhabbet falan geçince çok geriliyorum yani 16 yaşında gözüküyorsam o gelinliği hiç taşıyamam....gerçi gelinlik giymeyi de düşünmüyorum beyaz etek beyaz body giyicem inşallah da yine de öle toy muamelesi görücem katıcam ortalığı birbirine... offfff dert anlatasım var bu konuda..
küçük değilim ben değiliiiiiiimmmmmmm....

Hayal kırıklığı, üzüntü, acı, keder, gam, ıstırap, sıkıntı, bunaltı ...

..catlak oldugu soylenen fakat simdi kirik oldugu ortaya cikan bir el bilegi.....guzel insanlar,guzel,hizli ve cok siradisi bir gun....

Son düzenleme:
yalnizlik ve karmasik duygular huzun biraz kalp kirikligi biraz sakinlik gunun sonunda nasil biter bakalim arada bide sevincmi desem anlamadigim bir kiprasma var tuaf

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…