Hayat bugün size ne verdi ?

...aradan geçen bir yıl da olsa o sevimsizlerin ağzının payını çok hoş bir şekilde verebildim ya ..kendimle gurur duyuyorum

Pişmanlığa bağlı kendini kötü hissetme duygusu verdi.
Erteleme huyunun ne kadar kötü birşey olduğunu gösterdi bir kez daha.

onca umut dolu, neşe dolu, şen şakran bir insan olduğum için hayat bana sıkıntı verdi. üzüntü verdi. bunalım verdi !!!

Arkadaş kırgınlığı ama umrumda değil artik:) herşeyimi paylaştığım beni uzmeyen tek bi insan olsun yeter o da var sukurler olsun. Bugün onunla sohbet ettim görüştüm rahatladım bu bana yettiiiii:)

sonunda sağlam bir telefon, üstelik alın terimle kazandığım peşin paraya alınmış bir HTC Cha Cha verdi :)

Hayatın verdikleri ,duyguların geçiçi olduğunu anladım... benim sevdiğim beni sevmiyor artık bende onu sevmemeye ilgi duymamaya başladım..beni seveni ben sevemiyorum..bende mi gariplik var anlamadım....hayattan aşktan bezdim artık... şuan duygusuz buzdolabı gibi biriyim...

Ne verdi bilmem ama şu işi bir an evvel halletmezsem benden çok şey alacak huzur mutluluk başarı offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…