Hayat bugün size ne verdi ?

misafır
akraba zıyareti
baş agrısı şiddetli
yorgunluk
bıde bebısımın tekmelerı masallah dıyelımm

çok yemekten şişmiş bir mide verdi. en büyük bayramı o yaptı zaten kaydirigubbakcemile3

hayat bugun bana ; bayram için geldım annecimin yanına ama bi yanım eşimde kaldı aklım evimde.. eşimi , evimi özledim ama annecimin eskısehırımden ayrılmkta zor gelıyor.. daha arkadaslarımı göremedim tek tesellım akrabalarımı-komsularımla gorusup hasret gidermek oldu..neyse bidahakı sefere insallah daha uzun kalacagım..hımm bu arada kkya erişme fırsatımda oldu..:) annemlerde net olunca iyi bayramlar dilerim..

melis16 huzur,huzur,huzur.. bunu hiçbirşeye değişemem.

evet bende değişmem.
aynen katılıyorum.alkisalkisalkis

bebek firarda filmini izledim gülmekten öldüm yaa bayılıorm o bebeğe
saolsun onun sayesinde hayat bana bol bol kahkaha verdi:roflol::roflol::roflol:

Birazdan vermesini umuyorum..
Saw VI eşliğinde muhabbeti..opuyorumnanaktan

bütün silemin bir arada olmasını
hoş muhabbetler bol kahkalar verdi zemuszemus
b,r tek canım eşim yok oda askerden sonraa yanımızda :teytey:

Kayınvalidemlerde herkesi gördüğüm iki gün bir gece:asigim:
Kocamdan geç de olsa bayram harçlığıopuyorumnanaktan
Yaz için aldığım tatil sözüzemuszemus
Daha ne versin ayol sevgili hayat..

30 yıllık eşini kaybetmiş bir kadının 30 senelik yuvasındaki hayata yeniden tutunma çabasını gösterdi bana hayat..

3 adet mevlüt şekeride ilavesi...

üç gündür evden çıkmadığım için can sıkıntısı verdi, sevgilim beni bayram süresince aramadığı için üzüntü ve kafa karışıklığı verdi :umursamaz: hiçmi olumlu bişi vermedi yaa biraz zorlayalım bakalım belki çıkar olumlu bişiler CADIARZU öğlene kadar uyuma imkanı verdi evde dinlenme imkanı verdi mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…