Hayat bugün size ne verdi ?

çok şükür istediğim kitabı verdi bugün..
ekstra olarakta yine huzursuzluk verdi ama umursamıoyurm artık.. :umursamaz:

bebeğimin kibrit çöpü gibi olan parmaklarıyla parmağımı kavramasının hazzını verdi.
oğlumun teninin kokusunu verdi hayat bana bugün.. opuyorumnanaktan

akşama doğru kocamla önümüzdeki zamanların son başbaşa sinema keyfini verecek sanırım.
7 Kocalı Hürmüz verecek hayat bana bugün.
bir de 1,5 aydır yatamadığım kendi yatağımda yatma lüksü verecek. kaydirigubbakcemile5
sonrasında gene göçebe hayat...kaydirigubbakcemile4

İlacımı verdi..
Akşama ne güzel uyurum ben şimdi!!opuyorumnanaktan

bol bol uyku . kocacımla çok güzel bir sohbet verdi. ve birazdan alışverişe çıkınca kahverengi bir çizme vermesini umut ediyorum. kaydirigubbakcemile3

İlacımı verdi..
Akşama ne güzel uyurum ben şimdi!!opuyorumnanaktan

benimde ilacımı vermesi gerekiyordu ama veremedi çünkü buralarda hiç nöbetçi eczane bulamadım, umarım akşam uyuyabilirim benneyaptımki
bugün kayda değer bişi vermedi, bayramda çalışmadığım için yine uyku verdi yine çalışmadığım için bol bol boş zaman verdi onu değerlendirmek benim elimdeydi ama ben yine evde tembel tembel yayılmayı tercih ettim o ayrı tabi :kedi: ilerleyen saatlerde erkek arkadaşım gelirse şehir dışından büyük ihtimalle sinir vericek hayat, ama sabrınıda vericek eminim :hulya: ay ne uzattım böle işte kaydirigubbakcemile3

Kocam ve kızçemle Avm de dolanma fırsatı ve en büyüğünden,en kocamanından kumpir verdikaydirigubbakcemile5
Kızçeme aldığımız kürkün tüylerini dökmesinden dolayı MotherCaredan değişim kartı verdi;indirime girdiğinde daha çok şey almak içinkaydirigubbakcemile3

Cok agir bir grip geciriyorken daha da tatsizi cok kotu bir kalp kirikliig ve sinir verdi..galiba baska limanlara yol almaya az kaldi....-tatlicadiarzu-

Hayat bugün ne kadar dik kafalı olduğumu hatırlattı yine bana...
Yok yok ben değişmem...dediğim dedik çaldığım düdük...
Cici bir anneannenin kızımın tekmeleriyle attığı kahkahaları verdi...ahh güzel ablam benim...yaşayamadıklartını yaşarsın kızımla inşallah...ben de inanıyorum iyi gelecek sana kızım...

Annemin market alışverişinden kalan korkunç bir bel ve kol ağrısı
2012 filmine verdiğim para için pişmanlık
Eşime daha bi sinir oldum bide enişteme
Günün en güzel tarafı ise çok şükür bitti:)

hasta hasta ders çalıştığım akşama da kayınvalidemlere gittiğim ölesine bir gün ama biraz mat konusu kazandırdı

Back
X