Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sabah kalkınca kızımın kuru bezini verdikaydirigubbakcemile5 wc eğitimine hazır olmaya başladı sanırım bir de, biri sade biri çıtır iki paket çorum leblebisi verdi bayram dönüşü yeni yeni yakınlık kurduğumuz iş arkadaşım getirmiş, çok mutlu oldum yeni şehir yeni kurum, arkadaş bulmak gerçekten çok zor
cayır cayır yanan bir mide...kızımın küçücük parmağı...ölecem ben yaaa...Allahım nasıl şükretsem ki....
he en komiği, babana kabak kestiriyorum kızım ctesi gelirken getirecem diyen annemi...Ankarada kabak yok tatlı yapacak çünkü:roflol::roflol:...hayatımın kadını...
Kızım ve kocamla sabah sahilde yürüyüş:asigim:
Alyanın yürüteçle heryeri karıştırması sonucu mutfaktan oturma odasına gelen plastik mutfak gereçleri:bbo:
Dün kayınvalidemle bir kuş sütünün eksik olduğu kahvaltı masası,sağolsun:1hug:
Alya'yı yedirme krizine girmeden geçirdiğim bir gün(kayınvalidem herşeyi tıkır tıkır yedirdi)
Akşamada kardeşcim ve kocamla çiğköfte-midye keyfi.Sonra çay,tatlı..
Süperdi
Bugün de babimi verecek öğlene inşallah:asigim:
Öğleden sonra kızçemle hava güzel olmaya devam ederse yürüyüş verecek..
Akşamada..........................:jeyyar:
İnşallah birazdan güzel kızımın yüzünü görme keyfini verecek...
ahh bir de şu tartıya çıkma faslı olmasa...sonra çardakta kıymalı pide verecek...tartı faslı biter bitmez...ahhaaaa....
sonra da yarın gelecek olan annelerin güzeli "ben seni böyle mi yetiştirdim, bu evin hali ne" demesin diye yalancıkta ev temizleme zorunluluğu...yer mi...yemez ama olsun...