Hayat bugün size ne verdi ?

Kendi tercihimle çalışmıyor oluşumun dayanılmaz zevkini verdi..:asigim:
Herşey kızıma dayalı,ona adalı..:1hug::nazar:

hayat bana bügün okadar güzel birşey verdiki hayatta ençok istediğim 5sene yolunu gözlediğim bebeğimi verdi ve bugün kesesini gördüm çok şükür hayatta başka ne istiyeyim sağlık bide:emir_bebek::ecrin_bebek:

hayat bugün en büyük güzelliği sahiden de sana yapmış.. hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Allah nazarlardan korusun saklasın sizi..

hayat bana bügün okadar güzel birşey verdiki hayatta ençok istediğim 5sene yolunu gözlediğim bebeğimi verdi ve bugün kesesini gördüm çok şükür hayatta başka ne istiyeyim sağlık bide:emir_bebek::ecrin_bebek:

tebrik ederim arkadaşım alkisalkisalkis
buna çok sevindim.hayırlı olsun.
maşallah diyelim :nazar: :nazar:

sabah sabah sinir patlaması . :kızgın: Allah tan çabuk geçti .şu an çok sakinim :içelim:

Son düzenleme:
:nazar::emir_bebek:
hayat bugün en büyük güzelliği sahiden de sana yapmış.. hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Allah nazarlardan korusun saklasın sizi..

çok tşr ler canım gerçekten en büyük güzelliği geldi o benim aniden herşeyim oldu

tebrik ederim arkadaşım alkisalkisalkis
buna çok sevindim.hayırlı olsun.
maşallah diyelim :nazar: :nazar:

maaşllah :nazar::nazar:allahım nazarlardan korusun inşallah canım o hep benle olsun inşallah :nazar::teytey::teytey::teytey:

annemin mis gibi aşuresini
sabahtan neşe
özlediğim akrabalarımı görme fırsatı
okunacak 2 top yazılı kagıdı verdi hayat bana bugün..................

valla hayat bugün beni es geçti galiba henüz bir şey vermedi. inş bu gece güzel bir uyku verir

Öğlende kardeşciğimi verecek,güzel bir kahvaltı masası hazırlıcaz kızımla ona..:1hug:
Akşamada Alyamızı alıp butik otele yemeğe gidicez arkadaşlarımızla...:lepi:
Eyy haftasonu,seni çok seviyorum..

koskoca bir hayal kırıklığı.. aşkıma kavuşmak için son gün diye yatarken birden 10 güne çıktı zaman.. zaten denizci eşinin gün saymak neyine:gitme:

Back
X