• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat çalıcılarla mücadele etmenin bir yolu var mıdır

Hadi hadi itiraf edin kıskanmışsınız kadını,çünkü sizin gibi kadınlar kendinden silik,zayıf gördüğü karakterleri seçerler ki üstünlüğü kaybetmesinler.Ee bu arkadaşınızda sizin düşündüğünüz gibi çıkmadı kendine baktı güZelleşti her anlamda sizi geçti şimdi içiniz hasetleniyo geldiği noktaya değil miii?

merhaba kk.. bir sürü önemli dertlerin içinde belki dert bile sayılmayacak ama beni yavaşlatan bir durumdan bahsetmek istiyorum
İşyerinde bayan bi arkadaş var pozisyon olarak paralel sayılabilir ama ben ondan daha kıdemliyim.
Herneyse bu bayan 1,5 sene önce ğeldi ve ilk günlerde kendi halinde epey kilolu ve kimseyle konuşmayan biriydi. Ben aldım bunu kendi arkadaş ortamlarıma soktum insanlarla kaynaştırdım,buraya kadar sorun yok.
Benim de kilo sorunum var ve geçen yıl karatay tarzı beslenip kısa zamanda kilo verdim,hal böyle olunca etrafta çok olumlu tepkiler ve aynı dönem ğörevde yükseldim yani geçen yıl bir hayli parlaktı ve ben bu kadını fark etmiyordum. Fark ettiğimde epey bi zayıflamış,kendine müthiş bir çevre yapmış, hatta kıyafetleri takıları instagram paylaşımları bile benimkinin aynısı olmuş. Ben de aksine hızla kilo aldım işyerinde içime kapandım,işle alakalı sorunlar yaşadım kendimi saldım da saldım.
İşin ilginci bunun bana hep olduğunu fark ettim,öğrenim hayatımda yurtta,okulda işte özel yaşamımda. Hırslı ama silik biri beni bulur,ışığımı söndürür kendisi parlar da parlar ve benimle iletişimi kesilir bir şekilde..
Değişik bir kehanet kara büyü gibi bişe,
Sahi başına böyle bişe gelen var mı varsa durumu nasıl kotarıyorsunuz??
Sevgiler
normal bir ruh halinde değilsiniz bence neden kendinizi böyle sartliyorsunuz ki hep boyle olur diye.
hayattan keyif almayı öğrenmelisiniz
ve bunu kendi kendinize başaramıyorsaniz mutlaka psikolojik destek almalisiniz

ArkadaşiA düşünce şeklin yanlis DENİZ YÜKSELİRSE BÜTÜN GEMİLERİ KALDIRIR. Etrafında güzel hoş kadınlar olması seni de güzel alımlı olmaya teşvik eder etrafında başarılı iyimser parlak insanalr olursa sen de parlarsin. Sanki bir başarı stoku var da onu paylaşıyor değilsiniz. Aksine etrafındaki insanlarla birbirinizi kaldırmamız lazım senin dusunce yapın düşmanca negatif böyle olmaz asagi çekme kendini rekabet değil önemli olan mutlu olmak

Bu teoriye gore biri senden istemeden veya sen ondan izin almadan bir sey yaparsan kisiyi etkileyen onun tekamulune girmis oluyorsun ve bu onu yuksletirken seni eksiltir...yani kizcazin belki de o cevreyi kendi eliyle yapmaliydi bazi bedelleri odeyerek veya bazi hayat dersleri alarak ama sen araya girip cevreyi sundun onune...cok ince isler...donusu yok sende bedel oduyorsun bunu yaptigin icin...merak etme yoluna gircek bu sadece bir gecis
Çok enteresanmış, biz kendimizce iyilik yapalım derken kendimize kötülük etmiş oluyoruz o halde, bu konuyla ilgili bir yazı falan önerirseniz okumak isterim

Hadi hadi itiraf edin kıskanmışsınız kadını,çünkü sizin gibi kadınlar kendinden silik,zayıf gördüğü karakterleri seçerler ki üstünlüğü kaybetmesinler.Ee bu arkadaşınızda sizin düşündüğünüz gibi çıkmadı kendine baktı güZelleşti her anlamda sizi geçti şimdi içiniz hasetleniyo geldiği noktaya değil miii?
Baya bi empati kurabildiniz :KK66: çok mu tanıdık geldi

Onun yıldızı parlamış olabilir aynı dönemde sizin sönmüş ama ikisi birbirinden bağımsız kendinizi topatlayın bence ona değil kendinize odaklanarak..

Çok enteresanmış, biz kendimizce iyilik yapalım derken kendimize kötülük etmiş oluyoruz o halde, bu konuyla ilgili bir yazı falan önerirseniz okumak isterim
Nuray sayarinin rastlanti yoktur neden vardir kitabinda biraz yer vermisti bu konuya...birkac gelisim okumama ragmen pek yer veren yok bu konuya ama googledan alma verme dengesini arastirabilirsin

Sizin değişiminizi kendine pozitif ilham olarak alıp hayatını düzene sokmuş kendisi. Bunu farketmenizin tek sebebi de bence hayatınızda istediğiniz tempoyu yakalayamıyor oluşunuz. Eğer siz de iyi zamanınızda olsaydınız o kadını farkettiğinizde aa ne güzel diyip geçerdiniz bence.

Evet sonrada o kişiyi ezmeye çalışırlar
Dostum arkadaşım ayağına
Yanındakinden ego tatmini yaparlar
Arkadasını yerin dibine sokan insanlar gördüm şakayla yapıyorlar güya bir de

Back
X