arkadaslar evet hayat cok acı yasadıklarımı nasıl anlatsam bılemıyorum konusmayı gulmeyı yasamayı unuttum artık 24 hazıranda esımle bosanma davamız var cok az kaldı cok gergınım aramızda neler yasanmadıkı hamıleyken sıddet gordum sokak ortasında gazetelere konu oldum aılesı hıcbırzaman destek olmadı sadece kostek oldu arabamız vardı borcunu oduyoduk esım benden gızlı bır suru bankaya borclanmıs cok sıkıntı cektım esımın cok tutarsız davranısları oldu bır yaptıgını dıgerını tutmuyodu anneme de takmıs durumda annem bıze nekadar destek olduysada ohep anneme cephe aldı bı suru hakaretler ayrıca kısılık bozuklugu var en ufak bıseyde sureklı ıntıhar edıyo aılesıyle arasıda pek ıyıdegıl evet arkadaslar cok onemlı bı sorunum var 10 gun once esım bı aksam belkıde 100 tane msj cektı hala sevıyorum don dıye tek bı cvp yazdım benı bıdaha arama bu evlılık bıtmıstır dıye bır gun sonra kapının onune geldı bızım 2 yasında oglımuz var bana cocugu burdan al götur dedı ve ben bısey demeden kendını vurdu kuru sıkı sılahla suanda tıtreyerek yazıyorum bunları evet cocugumun gozu onunde kendını vurdu kanlar ıcınde kaldı suanda durumu ıyıymıs psıkıyatr da yatıyo ve benondan korkuyorum oglum cok kotu durumda arkadaslar ne olur yardım edın oglumun psıkolojısı bozuldu agresıf kızdıgı zaman kafasını yere vuruyo cok uzuluyorum ne olur bana yardım edın