Hayat Çok Acımasız

Ablanızın yüzüne bir daha bakmayın bence. Aramazsa aramasın.
Bazı insanlar kandırılmayı tercih ediyor. Eşi bile onu kandırmamış ama kendi kendini kandırıyor ablanız.
Bir tacizciyle hayatına devam etmek istiyorsa kendi bileceği iş.

Ya nasıl "keşke söylemeseydin söyledin de ne oldu " gibi yorumlar yapabiliyorsunuz? Bu adam şerefsiz bir sapık demek ki herşeyi yapabilir. Bu mesele bir şekilde ortaya çıkmasaydı belki tecavüz planı yapıyordu bir köşede. Bu adi pislik yaptığından utanmıyor, ablası da " alkol varsa olabilir normal" kafasında ama tacize uğrayan kızcağız kötülük işlemiş gibi utanıp susuyor. Keşke söylemeseydim diyor. Yahu bırakın susmayi, sizin adamı savcılığa vermeniz gerekir. Kanunlar cezasını vermese de en azından sülalesi duyar rahat gezemez ne bileyim. Çok geçmiş olsun size de Allah bir daha yaşatmasın

Ablanızla yine de konuşmayı deneyin bence. Onun şu an ne düşündüğünü bilmiyoruz. Sırt çevirdi demişsiniz de, utandığından mı suçlu hissettiğinden mi yoksa tamamen umursamazlığından mı bilmiyoruz.
Siz konuşmuyorsanız, anneniz konuşsun görüşsün detayını öğrensin bence. Destek istiyor belki yeni bir hayat kurmak için.
Siz zaten o enişte denen hayvanı bir daha hiç görmeyin, çok haklı nişanlınız.

bugun tesadufen bir video onume geldi soy ismi aklima gelmiyor emre diye biri askerligini yapmis piril piril bir arkads fakat bu intihar edip canina kiymis sebebide annesinin bir yakini tarafindan kucuklugund3n ergenliginr kadr istismar edilmesi ve erkek cocuk bile ailesine annesine kimseye bisey diyemdi ta ki askerliktr patlak vermis bayilip ayilmalar sonucu utanarak aile ve askeriye ogrenmis ve ailesi bu sahistan sikayetci olmus ne yazilki bizim adalerimiz oldugu zamn devreyr girmis bu genc bu surece dayanamamis ve intihar etmis kendini evinin catisindan atmis annr bu gunes bize neden dogmuyor neden. diye kendini oldurmus. konu sahibesi sakin sesiz kalmyin yok ablam annem arada var nisanlim var diye kendinizi duygularinizi icinize atmyin paylasin gerekirse uzaklsin konusmayin hukuksal olrak sikayetci olun cunku hic bir sey caninizdan sizden kiymetlu degil belki dedigimi dikkate almassiniz ama ben haykiriyorum ablanda olsa sakin yaninzda olmayan biri icin uzulmeyin gerekirse sikayet edin saglicakla kalin

Yanlız benim aklıma takılan adam sarhoşken yapmış olabilirim diyor abla size sırtını dönüp kocayla devam diyor hiç düşünmüyor mu bu adam sarhoşken evladımı el sürer mi yada sürmüşmüdür diye... boşverin siz bakın kendi hayatınıza bazı insanlar hauatınız da gereksiz yer kaplamasın ablanız dahi olsa

Bende yuva kurucam bu durumdan dolayı kavga edip sürekli gözyaşı döküyordum söylemek durumunda kalmasaydım inanın hayatım boyunca saklardım zaten malesef insanı üzen canım kanım dediği insanın tavrı oluyor
Niye açıklama yapıyorsun arkadaşım. Kafaya bak tacize uğrayan sensin travma geçiren mağdur olan sensin ama alttan alıp susmanı tavsiye ediyor. Ablanın da kafasına haysiyetine tüküreyim, kocası bi de itiraf etmiş sarhoşken yapmışımdır diye, adamı boşayacağına sana mı tavır yapıyor. Başın dik olsun görüşme ne ablanla ne de o şerefsiz herifle tabi. Aile dengelerine bu kadar önem veriyorlarsa ailen de o adamı dışlamalı seni onunla karşı karşıya getirmemeli zaten

Yazdıklarınız kullanıcı adınızın altındaki cümleyle çok uyumlu.
"Cesareti olmayanın hep bir bahanesi vardır."

Hangi olay olursa olsun; şiddet, taciz, tecavüz, hırsızlık, cinayet vs "burası Türkiye" demek suçu işleyenlere cesaret vermekten başka bir işe yaramıyor.
Hiçbir halta derman olmayan şu kabullenişten vazgeçtiğimiz gün bir şeyler değişir.
Burdan yazmak kolay karşındakine şunu yap bunu yapsaydin demek ama insanin başına böyle aile içinde taciz olayı geldiği zaman bunu dile getirmek sandığınız kadar kolay değil ben konu sahibine keşke söylemeseydin dedim ama bunun nedeni nişanlısıyla sorun yaşamaması için dedim yoksa kadınlar sussun demiyorum

EMINE BULUT EGER O VAHŞETin AÇIK AÇIK KAYDI OLMASAYDI O YARATIK KOCA bi kaç yıl yatıp çıkacaktı bundan eminim kadınlar susmasın kadın olmak zor bi çok kadın şiddete uğradığı halde koca denilen yaratiklar dışarda geziyor bende buna kiziyorum ben bu dünyadaki adalete çokta güvenmiyorum ne oluyorsa kadınlara oluyor

Canım, sakın niye söyledim diye üzülme. Bu pislik insan ilerde senin evine girip de çıkacaktı. Artık yüzü olmaz. Senin de görüp sinrin bozulmaz.
Öyle abla da lazım değil.

Canım, sakın niye söyledim diye üzülme. Bu pislik insan ilerde senin evine girip de çıkacaktı. Artık yüzü olmaz. Senin de görüp sinrin bozulmaz.
Öyle abla da lazım değil.
Nişanlımda o kadar iyi niyetliki bildiği halde ben söyleyene kadar onlara karşı en ufak tavır yapmadı ama şuan dediğiniz gibi evime gelmek isteyeceklerdi o zaman evliliğimdeki sorun hep devam edecekti

Ablanızla yine de konuşmayı deneyin bence. Onun şu an ne düşündüğünü bilmiyoruz. Sırt çevirdi demişsiniz de, utandığından mı suçlu hissettiğinden mi yoksa tamamen umursamazlığından mı bilmiyoruz.
Siz konuşmuyorsanız, anneniz konuşsun görüşsün detayını öğrensin bence. Destek istiyor belki yeni bir hayat kurmak için.
Siz zaten o enişte denen hayvanı bir daha hiç görmeyin, çok haklı nişanlınız.
Annem zaten konuşuyor savunması aynı ortamda olmayız olur biter olduğu için sırr çevirdiğini düşünüyorum

Lütfen psikolojik destek alın. Asla sizin hatanız yok, kendinizi suçlu gibi hissedip kimsenin karşısında ezilmeyin.. bi komşumuz yıllarca öz abisi tarafından tacize uğramış. Kimseye anlatamamış garibim. Evden abiden kaçmak için yaşlı biriyle hemen evlenmiş eşi de durumu bilmiyor. Asla ailesine adapte olamamış 2 evladı var kızını çılgın derecesinde korumaya çalışıyor. Bi gün tv programında aile içi cinsel taciz konusu denk gelince sinirleri boşaldı, öyle olunca anlatmak zorunda kaldı, o ağladı biz ağladık.. Lütfen susmayın, bu durum karşısında susanlara da yazıklar olsun.. susulduğu için erkek çocuğa hayvana tecavüz etme, kendisini istemeyen kadını öldürme hakkını kendinde buluyor. Güzel yüreğinizden sevgiyle öpüyorum, destek alın herşey yoluna girecektir

Annem cocukları için canını verebilecek bir insan ama ablam nasıl anlatsam fevri bir insandır cocukları var yuvası yıkılır korkusuyla sustuk vebal almak istemedim bende açıkçası bazen insan bazı durumlara katlanmak zorunda olabiliyor malesef
Anneniz de ablanız da suçlu.
Bir sapığı "kutsal yuva" için idare etmek nasıl bir kafa yapısıdır?
Baldızını taciz eden kimbilir ne haltlar yer? Çocuklarını taciz ediyorsa "alkollüyken"? Nasıl olsa bahanesi hazır.

İşte bu yüzden kadına, çocuğa şiddet, taciz bitmez. Kadınlar bu kadar erkek-koca düşkünü olduğu için sapıklar bu kadar rahat.

Back
X