Premature Bebekler Hayat cok acimasiz

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
herkes onu dedi biliyormusun, Allah bi yeri kapatirsa hayirli bi kapi acar, beddua ettigime pisamanim ama cok zor arkadaslar gercekten Allahim a cok yalvariyorum bizi beterinden korusun diye

merhaba canım üzülme dicem ama aynı şeyi yaşayan biri olarak faydasız olduğunu biliyorum. Ama Rabbim büyük, bi kapı kapanır, daha güzeli açılır. 8 ay önce benim eşim de işten çıkarıldı ve eşim gecenin 3lerine kadar çalışan birisiydi. Başta çok üzüldüm, ama isyan etmedim. Eşime destek oldum, birimiz umudunu yitirdiğinde diğerimiz ona umut verdi. ve 2 ay sonra çok daha iyi bir işi oldu. sende sabırlı davran, birbirinize destek olun, bak bi de bebişiniz var.Mevlam çok büyük, koca deryasından size bi işle bebişinize sağlık veremez mi? Siz yeter ki istemesini bilin, ona güvenin. Dualarım sizinle..

cnm gözlerim doldu umrım eşin en kısa zamn da iş bulur sağlıklı adam niye bulamasınki geldimi üst üste gelir allah!da bizleri böyle sınıyor.. üzülme sana bol sabırlar. allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor acı yaşadım... umarım bebğin sağlılğına kavuşur tüm dualr sizin için olsun...

Allah kullarına kaldıramayacağı yükler vermezmiş ve bizim hayır dediğimizde şer,şer dediğimizde hayır olabilirmiş.Derdini veren Allah sabrını da verir,yavruna acil şifalar,eşine de hayırlı kazançlar diliyorum.

rabbim bir kapıyı kapatır başka bir kapı açarmış...
lütfen moralini yüksek tut..eşinin senin üzüntüne değil desteğine ihtiyacı var...
rabbim tez zamanda eşine hayırlı bir kapı açsın canım..

saolun arkadaslar, dün sabah o e-maili yolladiktan sonra esimin patronu yanina gitmis ve bana herseyi anlat demis...esim anlatmis ve aglamis, telefon actiginda agliyordu ve bana esim patron bizimle hastaneye gitmek istedigini söyledi, beni almaya geldiler ama yüzüm asik hic bakmadim patrona. 1 saatlik yol adam hep kafasini salladi, ben ne yaptim diyip durdu. Bebegimi gördü ve sonra esime sen üzülme hersey daha iyi olacak dedi....

esime 2 hafta tatil verdi ve is yerinde patronu bidaha görüscekmis..öbür patronlarla. Eger yinede bize kötü haber gelirse ben bidaha e-mail yollicam ve bu ünlü firmayi gazetelere sikayet edecem bunu yapacam cünkü onlar kaybediyor, esim gibi bi mühendisi ve firmanin degeri

esimle konustuk hic biseye üzülmicez hersey dahada iyi olacak. Allah sevdigi kullara sabri verirmis, bakarmis sabrediyorlarmi...benim kulum isyanmi edecek yoksa bana hamdmi edecek...herseyde bi hayr vardir..ilk duydugumda sok oldum ama suan icim rahat...

Allahim hayirli kapilar acsin, cümle alem icin

İlk yazdığın mesajda kendini suçlar bir tutum sergilemişsin..Ben şuna inanırım herzaman ; yaşadığımız herşeyin mutlaka ama mutlaka 1 sebebi vardır.. Allah zaman zaman bizi sınar zaman zaman ödüllendirir.. vs... vs.. vs.. Sen minicik yavrunuz ve sevdiğin eşin için güçlü olmalısın.. Yaşantılarımızda hep problem olacak, bitecek yine olacak.. önemli olan ne biliyormusun problemler, sorunlar karşısında durduğumuz duruş.. Bence burada senin duruşun güçlü ve sabırlı olmalı. Kendini suçlayarak sadece sevdiğin yavruna ve eşine zarar verirsin.. Ve inan bana her fırtınadan sonra mutlaka güneş doğuyor. Yeter ki beklemesini bil.

canım allah yardımcın ols gercekten zor yaşadıklarınn hayat kolay değill çekmeyen bilmezz ama güçlü olmakk zorundayızz yılmadann bu yolda yurumek zorundayızz bı kapı kapanırsa bı diğeri açilirr çikışş vardırr elbett O na dayan ve güvenn ve bil ki her zorluğun ardından bı kolaylıkk gelecektırrrr belkı de herseyy çok güzel olacakk bırazz sabırrr canımmm

canim ALLAH yardimcin olsun tabiki cok zor bir durum ama biliyorsun türkiyedeki gibi degil burdaki issizlik burdaki imkanlar daha iyi sabret.gavurda merhamet ne gezer mailin faydasi olmaz siritip gecerler bunlara.adi üstünde gavur anlayis ne gezer onlarda.moralini bozma hersey cok güzel olacak hersey sabirla canim.ayni seyler benimde basimdan gecti sabrederek basa cikmaya calisiyorum.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN CANIM.

Geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun.sakın güçsüz olma hayata daha sıkı sarıl.derdini veren Allah dermanınıda verir hiç üzülme.bi kapıyı kapatan diğerini açar.inşallah bebeğin,eşin ve sen çok daha güzel günlerde uzun yıllar mutlu olursunuz.dualarım seninle.

zaten geldimi hepsi üst üste gelir sen neleri gördün neleri yaşadın kader arkadaşım unutmaki Allah sevdiği kuluyla meşgul olurmuş çok zor ama bu dönemlerde sukunet ve sabır lazım..beni düşün ben neler atlattım elimden herşey kayıp gitti tüm hayatım tersine döndü ama sabır dedim en kötü habere bile Allahım sabır ver diye haykırdımmmmm..sende lütfen en azından sabırla atlatacaksın bu günleri keşke param olmasaydıda oğlum sağlığına kavuşsaydı kader işte...herşey hayatta istediğimiz gibi gitseydi mutlu olurmuyduk bilemiyorum...

şimdi seni düşünüyorum bu günleri atlatmanı istiyorum rabbimden bi an önce daha önce yazacaktım ama elim kolum bağlandı resmen kalkmadı parmaklarım bi türlü:( seni çok iyi anlıyorum bu dünyanın öbür tarafıda var rabbim recep ayının fazileti ile ailene,kızına ve eşine sağlık sıhhat ve iş güç nasip etsin tüm dualarım seninle kader arkadaşım sağlıcakla kal....

HERŞEY GÜZEL OLUCAK SONU NE OLURSA OLSUN !!!

cok saol canim arkadasim...hayatin cilvesi bunlar dün esimle konusiyorduk...bizim dert ne ki bunlarin yaninda peygamber efendimiz ve diger peygamberler neler yasadilar... Biz insallah hayirli günler gelecegine inaniyoruz...senin icinde gelecek güzel arkadasim...bebegim bugün 6 aylik oldu...yavrum benim direniyor her nasil olursa olsun...Allah insallah dualarimizi kabul eder...

cok saol kader arkadasim...

dogum_gunu_kartlari2i227i.jpg

Dogum günün kultu olsun canim kizim bugün tam 6 aylik oldun bitanem

merhaba arkadasim allah kolaylik versin yardimcin olsun yaradan insallah herseyin hayirlisi olur senin ve kizin esinin adina is yerinden cevap geldimi sana merak ettim bizi haberdar et

doğum günü kutlu olsun prensesimizin sağlıklı günler dilerim kuzum sana sevdiklerinle beraber özellikle "annecinle" ....

canım benim Allah yardım etsin zor günler geçiriyorsun evet ama sakın isyan etme
Allah sevdiği kulunu sınarmış,deme öle Allah daha kötü versin falan aman ne olur kalbini temiz tut sen herkes Allahından bulsun de beddua etme kimseye döner seni bulur aman gülüm sabret eşine karşı kendini suçlamaktan vazgeç seni neden bıraksın bak senin için ii düşünüyor olmasa sana gelip o haliyle teselli vermezdi,
evet zor yaşadıkların Allah kimseye vermesin ama sende sabret hepsinin vardır bi mükafatı güzel düşün canım benimŞeniz

Back
X