• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat çok garip çok!!!

Yenibirhayataaa

Büyümek, tam anlamıyla bu.
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
1.132
563
123
Bir ilişkim vardı. Detaylara girmek istemiyorum. O ayrılmak istedi, herşey güzel giderken, ayrılmak istemezken kafamı karıştırarak ayrılmıştı benden. O dönem anlamlandıramadım ayrılığı,neden ne oldu dedim hem ona sordum hem kendime. Büyük bir yanlış terkedilen birinin iletişim kurması sorgulaması ama yapmıştım, biraz ısrarla hem de beni sevmediğini duymaya çalıştım,kalbim ikna olmuyordu bir türlü. O konuşmada bana çokça hakaret etti, ben seninle sevgiden birlikte değildim bile dedi. Yani bir insan ne kadar düşebilirse o kadar düştü ve beni çok yaraladı. Hatta senin için şu an yapabileceğim tek şey seni her yerden engellemek olur demişti. Mesleki bir problem olursa seninle değil iş arkadaşınla iletişim kurarım vs beni avutuyordu aklınca, halbuki aşağılıyordu.

Üzerinden 6 ay geçti bu ayrılığın. Ben bu süreçte üzüldüm,ağladım. Yeni yeni toparlanıyorum. İyiyim diyebiliyorum. Bir haftadır sosyal medyadan stalkladıgını farketmiştim. Anlam yüklemedim. Dün alakasız mesleki bir konuyla ilgili yazmış wp dan. Numarasını silmiştim resimden anladım o olduğunu. Cevap vermedim. Tekrar yazmadı.

Ne şimdi bu? Hani bana iyilik yapıp beni engelliyordu? Hayat sahiden garip, kafamı karıştırmasını istemiyorum yeniden...

GÜNCELLEME: Bugun yazmış iş konusunda bir meselede yazmıştı demiştim sadece bana iyilik olsun diye uyarmak istemiş, yanlış anlamayacakmışım,dönmek gibi bir isteği yokmuş, neden sosyal medyadan takip ediyorsun dedim, sadece önüne çıkıyormuş hesabım meraktan bakmış, dedim yalanlar yalanlar engelledim. Bu nasıl bir insan bu nasıl bir kibir? Uyarmak vs laf bunlar yokladı gitti aklınca yazık ne çeşit bir mahluk??

Son düzenleme:
Bence de izin verme yoluna bak artık pişman olup görüşmek için bahane arıyor gibime geldi sen onu engelle heryerden ki bi daga uzemesin seni

Offf günah alacağım ama :)
Tahminim beğendiği biri oldu, sonra da sizi özlediğini farketti.

Canınızın acısı geçtiyse canına okuyun derim :KK66: size hissettirdiklerini asla unutmayın, annesinin yemek takımı değil kırdığı şey, sizin kalbiniz.
Biliyor musun o kadar düşündüm o dönem ve aklıma ve kalbime tek yatan bu ihtimaldi... hatta kim olduğunu bile hissediyordum ve o kız geçen ay evlendi, tesadüf müdür?

Sakin geri dönmeyin. Klasik olacak ama ne yazıkki bir kere terkeden yine yapar. Kendinize gelin toparlanmisken yine aynı hataya düşmeyin, lütfen.

Asla değil...
Ben yerinde olsam engellemezdim.
İçinin tamamen rahatlamasını ve kuş gibi hafif olmayı istiyorsan sana yaptığının acısını çektir derim ;)

Kadınlar hissediyor gerçekten... Allah bir şekilde önümüze çıkartıyor. Çok şükür bak sen birleştirmişsin bile olayları.

Yedekte seni düşünüyor demek ki, ay neler yazardım da kendisi için forumdan atılabilirim :)

Derin bir nefes al... Ve bırak yazsın.
Çok konuşma, tamamen tersleme..
:) yavaş yavaş ısınsın, sonra sen yapacağını bilirsin :)

Asla değil...
Ben yerinde olsam engellemezdim.
İçinin tamamen rahatlamasını ve kuş gibi hafif olmayı istiyorsan sana yaptığının acısını çektir derim :KK66:

Kadınlar hissediyor gerçekten... Allah bir şekilde önümüze çıkartıyor. Çok şükür bak sen birleştirmişsin bile olayları.

Yedekte seni düşünüyor demek ki, ay neler yazardım da kendisi için forumdan atılabilirim :)

Derin bir nefes al... Ve bırak yazsın.
Çok konuşma, tamamen tersleme..
:) yavaş yavaş ısınsın, sonra sen yapacağını bilirsin :)
Cevap yazmadım, tekrar yazacağını sanmıyorum, herhalde bir yokladı. Ama iyi fikirmiş

E o zaman düşünmeyin siz de biliyorsunuz mantıklı olun lütfen 5 para etmez adamın teki.
Daha yeni boyle psilik birini engelledim. Yazmak istese de yazamaz artık.
Yok onun bana yaşattığını yaşatacağım dersen mesaj at konuş tekrar çıkmaya başlayın sen onu nedensiz ya da birinden hoşlanıyorum sana duygularım bitmiş de ve terk et.
Biraz acımasız oldu ama seninkine mustahak bence.
Ben herkese hakettiği degeri veriyorum oooo kafam cok rahat tavsiye ederim.

Bir ilişkim vardı. Detaylara girmek istemiyorum. O ayrılmak istedi, herşey güzel giderken, ayrılmak istemezken kafamı karıştırarak ayrılmıştı benden. O dönem anlamlandıramadım ayrılığı,neden ne oldu dedim hem ona sordum hem kendime. Büyük bir yanlış terkedilen birinin iletişim kurması sorgulaması ama yapmıştım, biraz ısrarla hem de beni sevmediğini duymaya çalıştım,kalbim ikna olmuyordu bir türlü. O konuşmada bana çokça hakaret etti, ben seninle sevgiden birlikte değildim bile dedi. Yani bir insan ne kadar düşebilirse o kadar düştü ve beni çok yaraladı. Hatta senin için şu an yapabileceğim tek şey seni her yerden engellemek olur demişti. Mesleki bir problem olursa seninle değil iş arkadaşınla iletişim kurarım vs beni avutuyordu aklınca, halbuki aşağılıyordu.

Üzerinden 6 ay geçti bu ayrılığın. Ben bu süreçte üzüldüm,ağladım. Yeni yeni toparlanıyorum. İyiyim diyebiliyorum. Bir haftadır sosyal medyadan stalkladıgını farketmiştim. Anlam yüklemedim. Dün alakasız mesleki bir konuyla ilgili yazmış wp dan. Numarasını silmiştim resimden anladım o olduğunu. Cevap vermedim. Tekrar yazmadı.

Ne şimdi bu? Hani bana iyilik yapıp beni engelliyordu? Hayat sahiden garip, kafamı karıştırmasını istemiyorum yeniden...

GÜNCELLEME: Bugun yazmış iş konusunda bir meselede yazmıştı demiştim sadece bana iyilik olsun diye uyarmak istemiş, yanlış anlamayacakmışım,dönmek gibi bir isteği yokmuş, neden sosyal medyadan takip ediyorsun dedim, sadece önüne çıkıyormuş hesabım meraktan bakmış, dedim yalanlar yalanlar engelledim. Bu nasıl bir insan bu nasıl bir kibir? Uyarmak vs laf bunlar yokladı gitti aklınca yazık ne çeşit bir mahluk??

Konudan bağımsız bir şey soracağım onun sizi stalkladığını nasıl anladınız?

Back
X