• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat çok monoton

Arhezdemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
331
149
18
33
Mrb kızlar ve kız hesabı açan beyler.. Uzun zamandır yoktum tekrardan geldim ve sizleri çok ozleyerek geldim :) neyse benim asıl sorunum ki sorun bile değil ama anlatayım okulum bitti ama iş buladigim için surekli evdeyim kız kardeşlerim de başka şehirlerde ünv okuyor ve ben tamamen yalnizlastim eminim aranızda benim gibi olanlar vardır acaba bana yardımcı olabilecekler mi? Şimdiden çok tesekkur ediyorum ve öpüyorum sizi

Ay keske ben de evde bos bos otursam
Lakin bakmam gereken bir aylik bir bebisim ve 31 yasinda bir kocam var naparsin :KK66:
Bosver bugunlerin tadini cikar ileride totonu kasimaya vakit bulamazsin

Son düzenleme:
kızlar ve kız hesabı açan beyler kısmına koptum:KK53:
oraya buraya cv bırak
internette araştırmalara devam et
kendini geliştirebileceğin iş konusunda kurslar varsa ona gidebilirsin hem yeni insanlarla tanışma hem farklı iş imkanları çıkabilir
yaşadığın yer küçük mü büyük şehir mi

Nasıl bi yalnızlık ki kız hesabı açan beyleri bile es geçmedin:)

kızlar ve kız hesabı açan beyler kısmına koptum:KK53:
oraya buraya cv bırak
internette araştırmalara devam et
kendini geliştirebileceğin iş konusunda kurslar varsa ona gidebilirsin hem yeni insanlarla tanışma hem farklı iş imkanları çıkabilir
yaşadığın yer küçük mü büyük şehir mi
Yaa evet aslında kurslar varda benim yaşadığım yer küçük

Benim hayatimdan daha monoton bir hayat dusunemiyorum
Bir muhabbet kusu aldim onu seviyorum mincira mincira sende bi dusun kucukte olsa bi renk evde

Mrb kızlar ve kız hesabı açan beyler.. Uzun zamandır yoktum tekrardan geldim ve sizleri çok ozleyerek geldim :) neyse benim asıl sorunum ki sorun bile değil ama anlatayım okulum bitti ama iş buladigim için surekli evdeyim kız kardeşlerim de başka şehirlerde ünv okuyor ve ben tamamen yalnizlastim eminim aranızda benim gibi olanlar vardır acaba bana yardımcı olabilecekler mi? Şimdiden çok tesekkur ediyorum ve öpüyorum sizi
bende mezun oldum ama boş boş oturuyrm kk de takılıyorum bütün gün yapack brşey yk

Back
X