evet canım çok haklısın. yine 10 puan 10 puan-100 puanla hayatın şampiyonu olcam. baktım tek başıma yeterli olamıyorum yine böyle "voltran"ı oluşturcaz. ama ben "kafa" olcam :asigim:
Günlerdir piskolojim ayakta durmak için çabalıyor. Dertler şarkıda da dediği gibi derya olmak üzere ben zaten sandalı geçtim bir odun parçası olmuşum. Şimdide işimi kaybettim. Aşkım zaten yok. Para desen yanımdan bile geçmiyor. Bir iki kırıntısı vardı. Artık o da yok. İzmir de iş desen o zaten hiç yok. Var olan tek birşey var benim için hala
"Yaşam Sevincim" öyle direniyor ki. Yılmamak için öyle savaşıyor ki. Hayat mı çok zor, yoksa ben mi zor bir insanım. Bu ne çelişkidir anlayamadım :çok üzgünüm:
sen kafa ol ben de beyin olayım tek başına bi halta yaramazsın tatlicadiarzu:roflol:
Özom güzel kızkardeşim benim..Şuanki sıkıntını çok iyi anlıyorum..Herşey hepimiz için heran hazırlıklı olmalıyız başımıza gelebileceklere..Aşkını askere yolladın meleğim dualarınla sana geri gelebilecek lütfen bu durumu hep bu şekilde düşün..İş konusunda Allah bir kapıyı kapatırsa bir diğerini ardından hemen açar..Hiç ahlanıp vahlanacak bir durum değil..Hemen ayağa kalk ve iş başvurularına başla cnm emin ol biryerlerde daha güzel bir kapı açılacak sana..Ve İzmirde bulunan bir abla olarak hertürlü yardıma açığım canım ...Ama ne üzerine çalıştığını neler yapabileceğini bilmiyorum bu konuda haberleşebiliriz cnm seninle elimden geleni yaparım...Yaşam sevincim demişsin onada dört elle sarıl ve asla bırakma göreceksin ki herşey durulacak ve yoluna girecek ..Yanındayız birtanem yalnız değilsin..Bunuda hiç unutma!!!!
Aslında hayat degilde şartlar zor be canım,
Bende sorunlarla boguşuyorum ama dostlarım ve sevdigim sayesinde ayalta durmaya çalışıyorum...
yarın başka bir gündür yarını bekle...
bu da geçer arkadaş sakın üzülme...
bu şarkıyı mırıldan
Canım benim sakın ümitsizliğe düşme bu çektiğin zor günler inşlh gelecek olan güzel günlere gebedir
Canım benim sakın ümitsizliğe düşme bu çektiğin zor günler inşlh gelecek olan güzel günlere gebedir
Allah en önce sağlık hoşluk versin gerisi kendiliğinden gelecektir...sevgilerimle herşeyin gönlünce olması dileğiyle...a.s.
insan işini kaybedince böyle hisseder biraz.
umarım en kısa zamanda bulursun bi iş.
ama hayat böyle be bebişim,kavga dövüş gözyaşı,
yine mavi hapı seçerdik emin ol..
hayat bu zor ama güzellikleri o kadar tatlıki,daha çok olan acısına katlanıyosun
bişekilde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?