hiç arkadaşım yok benim tabiki en kıymetlım nişanlımdan başka aslında arkadaşımda var ama dostum sırdaşım kardeşim yok hep cıkarları için konuşulan biri oldum yanlış anlaşılmasın param için falan değil aslına bakarsan cok paramda yok sadece ben arkadaşlarımı cok sahiplenirim kardeşim gibi görür korur kollarım söz günü anladım kimsenin yanımda olmadıgı herkes geldi yüzük takılır takılmaz suratlarında anlamsız bir ifade biz gidelim dediler aslında oynarız konuşuruz falan diye düşündüm onlar gidince yaşlı kadınlar falan oynadım 3 tane canımdan cok sevdiğim ablam var ama arkadaşın yeri cok farklı 21 yaşındayım ama hayatı yeni ögreniyorum galiba bitanesinin düğününde uzak yerdeydi 3 gün önceden gidip hazırlık yaptım canım cıktı hatta iç çamaşırlarını falan işte anlayın gidip kendi paramla aldım lafı olamaz ama ne bileyim ya öyle işte birinin düğününde nişanlımdan zorla izin aldım hatta oda geldi gece 2 ye kadar bekledik cocugun arabasının üstünde zıpladı resmen içki içen kardeşi yinde bişey demedi ben üzülmiyim diye kıymetlim benim şimdi yanlızken canım sıkılıyo dert ortagı bulamıyorum ama arkadaşım varkende bunlar oluyor yanlızlıkmı ? arkadaşın olmasımı ? hangisi daha çözemedim
bazen hayattın sıkılıyorum herşey üstüme gelince biri olsun diyorum kızkıza muhabbet edelim diye düşünün nikah şahidimi bile bulamadım
ama gidicem yaşlı birini yapıcam aileden çünkü arkadaş kazıgı yemek istemiyorum 

bazen hayattın sıkılıyorum herşey üstüme gelince biri olsun diyorum kızkıza muhabbet edelim diye düşünün nikah şahidimi bile bulamadım

Son düzenleme: