• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat Çok Sıradan arkadaş !!

ben üzülmekten ziyada kendimde eksiklik arıyorum canım niye benim arkaşlarım hep böyle diye tabi yeri geliyo üzülüyorumda heleki şu sosyal aglardaki dost kokulu resimleri gördükçe :5:

Evet aynen ben de bende mi sorun var acaba diye düşünüyorum ama belki de böyle sinaniyoruz bilmiyorum :/

hayat gerçekten cook güzel dün nikah günümü aldım bazen içim içime sıgmıyor bagırıp cagırıp çatlayın işte cok mutluyum diyesim geliyor hayat seni cook seviyorum o yüzden canlar napalım alışmak lazım böyle o yüzden takmayalım kfamıza biliyorum yarın belki tam tersini söylerim ruh halima göre ama bugun güzel şükürki sevdiklerim yanımda bide siz tabiki hepiniz hoşgeldiniz topiğime :40::36:

aman arkadaş olmasın olacaksa gerçek arkadaş olsun ama bu zamanda yok eskiden benimde çok vardı şimdi herkes dağıldı. benim ailem ablam eşim annem babam yetiyor vallahi zaten ben kendi annemin alt katında oturuyorum ve çoook mutluyum kocam gelin geldi hahahah ay çok harika bişey kv elti hepsi uzak ben annelerleyim ve sevdiğim eşimle beraber arkadaş falan da yalan vallahi hep menfaat hep fesatlık benim şansıma tabi. gerçek arkadaşı olanlar çok şanslı zaten evlenince bebek falan yaparsın eşin eşinin akraabaları sana yeter cnm.evliyken pek vaktin kalmıyor arkadaşa gerçi yemek bulaşık temizlik ütü alışveriş eşinle arkadaş ol en güzeli birde bebiş oldumu ohhhhhhhhhh

aman arkadaş olmasın olacaksa gerçek arkadaş olsun ama bu zamanda yok eskiden benimde çok vardı şimdi herkes dağıldı. benim ailem ablam eşim annem babam yetiyor vallahi zaten ben kendi annemin alt katında oturuyorum ve çoook mutluyum kocam gelin geldi hahahah ay çok harika bişey kv elti hepsi uzak ben annelerleyim ve sevdiğim eşimle beraber arkadaş falan da yalan vallahi hep menfaat hep fesatlık benim şansıma tabi. gerçek arkadaşı olanlar çok şanslı zaten evlenince bebek falan yaparsın eşin eşinin akraabaları sana yeter cnm.evliyken pek vaktin kalmıyor arkadaşa gerçi yemek bulaşık temizlik ütü alışveriş eşinle arkadaş ol en güzeli birde bebiş oldumu ohhhhhhhhhh

heheh haklısın canım bakalım bizde evlenelim unutucaz bu dertleri kesin ama evde olunca insan birini arıyo işte yoksa insanın kocası olunca aklına bile gelmez tabi kıymetlim olsun yeter benim ne şanslısın ya süper ben annemlerden biraz uzak olucam o yüzden galiba dertleniyorum bu kadar :34:

Back
X