Hayat Devam Ediyor Atv

lavin öldü ya ben o okur digerlerinden farkli olur diye dusunmustum:5:

olur mu canım.. dizi nasıl ağlatacak?
yeter ama yaaa.... küçük emrahın başına bile bu kadar bela gelmemişti.:36:

dizinin ilk sezonunu gözüm kırpmadan izliyordum ama bir dizi bu kadar sapıtır mı yaa

Son düzenleme:
olur mu canım.. dizi nasıl ağlatacak?
yeter ama yaaa.... küçük emrahın başına bile bu kadar bela gelmemişti.:36:

dizinin ilk sezonunu gözüm kırpmadan izliyordum ama bir dizi bu kadar sapıtır mı yaa

ay ilahi hic gulecegim yoktu :9::9::9::9:

uzun zamandır izlemiyordum ama geçen hafta denk geldi bakındım sadece ama mahsun iyice saçmalamış kimin kiminle olduğu belli deil kim var kim yok yeni birileri girmiş diziye ee haliyle yeni aşklar doğmuş ama nedense herkes hamile kalıyor ama hamile bırakan ortada yok bu kadar da olmaz mahsun bey saçma diziyi bitirin artık:51:

bu diziyi altıncı bölümde sonra izleyememiştm yayından kaldırılak diye duydum

- 28 Aralık 2012 Cuma, 18:32
[h=2]Mahsun Kırmızıgül'ün yapımcılığını yaptığı Hayat Devam Ediyor'un üç bölüm sonra yayından kaldırılacağı iddia edildi.[/h]
Pazar akşamları atv ekranlarında yayınlanan Hayat Devam Ediyor dizisi reytinglerde istenilen noktalara gelemediği için yayından kaldırılma tehlikesi ile yüz yüzeydi.

SON ŞANSLAR

atv ve yapımcı Mahsun Kırmızıgül dizinin bitirileceğine dair bir açıklama yapmazken, kulislerde konuşulan Tuğçe Kazaz ve Itır Esen'i transfer eden Hayat Devam Ediyor'un önümüzdeki üç hafta içinde reytinglerde bir düzelme yaşamazsa ekran ömrünün biteceği yönünde.

Haberin kaynağı » magazin.com.tr

Ne kadar saçmalamış bu dizi,herkesin başına bi şey gelmiş.
Peline noldu ki,bilen cevap yazabilir mi acaba?
Bide zeliha ne saklıyor o cdnin içinde?
Ve neden tuğçe kazazla annesi sıraçlarla aynı evde yaşıyor?
Beratın annesi nerde,öldü mü yoksa?
Mina nerde,o neden yok artık dizide?
Kürşatın şirine aşık olduğunu sıraç biliyor mu?(bi bölümde hep beraber yemeğe gitmişlerdi çünkü)
Cennet geçen sezonun son bölümünde dönmemek üzere gitmişti,tekrar nasıl ve neden döndü?
Geçen sezondan beri izlemediğim için bunları merak ettim açıkçası:40:

Ne kadar saçmalamış bu dizi,herkesin başına bi şey gelmiş.
Peline noldu ki,bilen cevap yazabilir mi acaba?
Bide zeliha ne saklıyor o cdnin içinde?
Ve neden tuğçe kazazla annesi sıraçlarla aynı evde yaşıyor?
Beratın annesi nerde,öldü mü yoksa?
Mina nerde,o neden yok artık dizide?
Kürşatın şirine aşık olduğunu sıraç biliyor mu?(bi bölümde hep beraber yemeğe gitmişlerdi çünkü)
Cennet geçen sezonun son bölümünde dönmemek üzere gitmişti,tekrar nasıl ve neden döndü?
Geçen sezondan beri izlemediğim için bunları merak ettim açıkçası:40:

* Pelin Siractan ayrildi ve babasiyla yurtdisina gitti.
* o cd'de avukatin zelihaya tecavüz ettigi görüntüler var onu sakliyor.
*TUgce Kazazin annesi Cennet'in kuzeni. Almanyadan temelli dönüs yaptilar, ev bulana kadar da onlarda kaliyolar.
* Beratin annesi memleketine geri döndü.
* Mina da Yunanistana döndü.
*Kürsatin Sirine asik oldugunu Sirac biliyor.
*Cennet Hayatin vuruldugunu duyunca yoldan geri döndü.

Hatta dizi yarin final yapiyor..
:34::34:

Son düzenleme:
dilyar,çok teşekkür ederim,hepsini yanıtlamışsın sağol,
Dizinin yarın final yaptığını bilmiyordum,çok şaşırdım:53:Reytingleri mi düştü acaba.En son izlediğimde şirinin hamile olduğunu söyledi doktor,orda bitti dizi.Sonra noldu ki dizide?

Son düzenleme:
dilyar,çok teşekkür ederim,hepsini yanıtlamışsın sağol,
Dizinin yarın final yaptığını bilmiyordum,çok şaşırdım:53:Reytingleri mi düştü acaba.En son izlediğimde şirinin hamile olduğunu söyledi doktor,orda bitti dizi.Sonra noldu ki dizide?

Reytingler düstü, dizi iyice sacmalamaya, SIKICI olmaya baslamisti iyi oldu bitirdikleri :51:
En son Sirinin hamile oldugunu söylemisti doktor hala dizi orda kaldi.Gecen hafta oynamadi dizi.Bende bugün haberlerde okudum Final yapacagini ve Final fragmanini gördüm :51:

Hayat doğum yaptı mı acaba?
Kız 16 aydır hamile:49::37:

Evet saçmalamışlar gerçekten,aslında final yapmaları da doğru bi karar olmuş:31:

Back
X