- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
Yasadiklarin zor canim ancak yasayan anlar sergiledigin tavir da guzel tekrar Allah yardimcin olsun.
Senin hayat gorusunu bildigimden yaziyorum.
Hic bir sey bize ait degil.
Elimizi kolumuzu bile bir yerden satin almadik.
Allahin olan ona gitti.
Ibahim peygamberimizi Allah oglunu kurban et diyerek imtihan etmis ki ben mi daha onemliyim o mu benim emrim mi onemli bunu hatirlatmak anlatmak icin..
Veren alan o.
Tabi ben de bunlari yaziyorum da aci cekerek yanlislar yaparak ogrenmeye calisiyorum.
Guzel meleginin de fotograni kaldir canim insan etkileniyor hem sen de kendine yardim et guzel hatirla kalbinde hatirla..
Gittigi yer de eminim cok daha guzellesmistir ve sana kavusucak belki daha guzel seyler mujdeliyecektir.
Senin hayat gorusunu bildigimden yaziyorum.
Hic bir sey bize ait degil.
Elimizi kolumuzu bile bir yerden satin almadik.
Allahin olan ona gitti.
Ibahim peygamberimizi Allah oglunu kurban et diyerek imtihan etmis ki ben mi daha onemliyim o mu benim emrim mi onemli bunu hatirlatmak anlatmak icin..
Veren alan o.
Tabi ben de bunlari yaziyorum da aci cekerek yanlislar yaparak ogrenmeye calisiyorum.
Guzel meleginin de fotograni kaldir canim insan etkileniyor hem sen de kendine yardim et guzel hatirla kalbinde hatirla..
Gittigi yer de eminim cok daha guzellesmistir ve sana kavusucak belki daha guzel seyler mujdeliyecektir.