• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat enerjisi sıfır koca

Evet ben de ısrar etmiyorum artık 8 yıl oldu ama insanın bazen canı sıkılıyor zaten başka ciddi sorunlar da var benim hayat enerjim de 0 oluyor çocuklar için yaşıyorum moduna geliyorum iste

yukarıda arkadaşın dediği gibi emri vaki yapın örneğin benim eşim tam zıttıdır gezmeye gitmeye karar versin sabahın 6 sında uyanır hiç üşenmez ben aksine üşenirim hazırlanıp yola çıkmaya o yüzden hep emri vaki yapar :)

Çocuklar erken kalktı çoktan kahvaltilarini yaptırdım şimdi kalkmış bana kahvaltı hazırlamıyor musun diyor ben de hazırlamıyorum sen hazırla canım istemiyor dedim ne yaparsa yapsın biraz da böyle deneyeceğim

Ya sorun kapıdan çıkana kadar zaten gidince eğleniyor ben de hiç begenmemezlik yapmam memnun olurum ama bazı zamanlarda kendisi ufak bir soruna sinirlenir park yeri bulamamıştır ya da cocuk düşmüş canı acimistir ona odaklanıp günü zehir etmisligi de coktur
Benim kardeşim de sizin kocanıza benzer. Kardeşimin karısı hiç tınlamaz,kardeşimin tepkilerini. İsteklerinin olduğunu bakar, canı sıkılırsa da saniyeden fazla sürmez onda etkisi. Öyle insanlarla başka türlü yaşanmaz. Siz de kapatın gözünüzü,kulağınızı. Dışarı çıkartmaya bakın,çocukların desteğiyle ya da istediğiniz olsun. Sonrasında da onun can sıkıcı tepkilerine karşı gününüzü zehir etmemeye bakın. Test edin kendinizi,mesela bundan sonraki ilk seferde daha az ciddiye alın,gitgide azaltın saniye sürsün etkisi. Sonra da gönlünüzün eğlendiğine bakın;)

Benim kardeşim de sizin kocanıza benzer. Kardeşimin karısı hiç tınlamaz,kardeşimin tepkilerini. İsteklerinin olduğunu bakar, canı sıkılırsa da saniyeden fazla sürmez onda etkisi. Öyle insanlarla başka türlü yaşanmaz. Siz de kapatın gözünüzü,kulağınızı. Dışarı çıkartmaya bakın,çocukların desteğiyle ya da istediğiniz olsun. Sonrasında da onun can sıkıcı tepkilerine karşı gününüzü zehir etmemeye bakın. Test edin kendinizi,mesela bundan sonraki ilk seferde daha az ciddiye alın,gitgide azaltın saniye sürsün etkisi. Sonra da gönlünüzün eğlendiğine bakın:KK66:
Teşekkürler aynen ben de öyle yapmaya calisiyorum zaten çok sabırlı ve sakinim ondan mı daha fazla üstüme geliyor diye de düşünüyorum ama genel olarak söylenmelerini duymamaya calisiyorum muhatap olmuyorum

Benim kocanin enerjisinden size vereyim zira ben biktim. Haftasonu iki gün full geziyoruz. Haftaici aksamlari hep bir aksiyon. Sürekli ufak tatiller. Güzel amenna. Lakin insan biraz evinde oturmak istiyor bazen. Herseyin fazlasi zarar valla. Daha gecen haftalarda memleketten dönüyoruz uçaktan inmeden yeni bir yerw gitme plani yapiyor. Önümüzdeki ay falan şehre gideriz. Kisin şu şehre gideriz otel fiyatlarina bakalim vs. Bi dur da dedim dur. Bebek olsun diye asilama tedavisi falan görüyoruz. Olmazsa tüp bebege geccez. Ben evde dinlenmek istiyorum biraz ama yok. Ben haftasonu evde dururum demistim ptesi asilamam var. Adam teknofeste kayit yaptirmis. Aglayacam artikin

Ben de eşiniz gibiyim.is yerinde mutsuz oldugum icin evde de kolumu kaldirasim gelmiyor. Gezmek bir yerlere gitmek, Bana keyfi vermiyor. Eşiniz de böyle olabilir belki bir agzini arasaniz depresyonda olabilir

adamın huyu buysa malesef degismez ya siz kendiniz takılıp gezeceksiniz cocuklarla müze piknik vs evde oda homur homur evde otursun siz keyfini cıkarın takmayın kocayı:halay:

Eşimin haftasonu 2 gün tatil olan masa başında çalıştığı bir mesleği var ama baksan hep yorgun eskiden beri böyle.Aksam konuştuk, havalar güzel kışın çok çıkılmiyor çocuklar küçük bi deniz kenarına mi gitsek yok ,müze mi gezsek yok,piknik yapalım yok ugrasamam.Ee napalim sen yap planı diyorum takılırız öyle ya diyor.Yani geç saatlere kadar uyuyacak sonra çocukları parka çıkarır kapımızin önü zaten akşam olur.Ben de büyük bir şehirde yaşıyoruz daha görmediğimiz bir çok yer var zamanı değerlendirmek istiyorum.Simdi calismiyorum ama çalışırken de hafta sonları bir şeyler yapmak isterdim.Anca yaptığımız çocukların bir ihtiyacı vardır AVM ye gideriz yemek yeriz cv.Gerci yıllardır sürekli reddedilmekten yoruldum çocuklarla yalnız takılıyorum ama bazen de birlikte bir şeyler yapalım dediğim de reddedilmek beni üzüyor haksız mıyım?
Al bendenden o kadar.surekli enerjimi emen bir koca var.bana hak veren daha cok oldu ama artik saldim onu gitti.onune yemegini meyvesini koyuyorum geriye ne yapmak istersem yapiyorum.cunku olmuyor ne yapsan olmuyor... bazi arkaaslar aaaa oyle evlilikmi olur dedii ee oluyor iste goruyorusnuz napim yani. Yoksa kanser olacaktm

Masa basi isi daha yorucu oluyor. Fiziki çalışma insanı dinç tutuyor. Ama masa başı is ıyice miskinlestiriyor. Nerden biliyorum kendimden. Eve geldiğimde ayak bilenlerin oturmaktan davul gibi sis oluyor. Ödem oluyor baldırlarımda. Hareketsizlik hareketsizliği doğuruyor. Yani bütün gün oturuyor yorulmuyor diye birşey yok bedenen yorgunluğu eminim çok fazladır. C.tesi dinlensin pazara motive edin eşinizi derim.

Masa basi isi daha yorucu oluyor. Fiziki çalışma insanı dinç tutuyor. Ama masa başı is ıyice miskinlestiriyor. Nerden biliyorum kendimden. Eve geldiğimde ayak bilenlerin oturmaktan davul gibi sis oluyor. Ödem oluyor baldırlarımda. Hareketsizlik hareketsizliği doğuruyor. Yani bütün gün oturuyor yorulmuyor diye birşey yok bedenen yorgunluğu eminim çok fazladır. C.tesi dinlensin pazara motive edin eşinizi derim.
Evet olabilir arkadaşın eşi fabrikada vardiya usulü çalıştığı halde eve gelip uyumuyor halen hareketli.Bilmiyorum evliliğimiz sürecince 3 kere iş değiştirdi temposu farklı ortamlar ama kendi hali pek değişmedi bizimkinde ki mizaç sanırım

Back
X