Hayat hiç adil değil

kazansında oda calısmayı öğrensin böle olup yanında olacagına kazanıp gitsin

benim eşim zaten çalışmayı biliyor, özelde kendinden çok fazla taviz verdiği için ben onun devlete girmesini ve sınava çalışmasını sonuna kadar destekledim. eşim çok çalışkandır, iyi niyetlidir, dürüsttür, bulunduğu yere bağlıdır ama malesef özelde bu özelliklerini kullanıyorlar, benim eşim sabahlara kadar, haftasonu hafta içi demeden, müdürünü yarıyolda bırakmamak için emeğinin karşılığını almadan çalışan, bir insan

kızlar son durumdan bahsedeyim, öncelikle eşim iyi bir işe girdi Allah'ıma şükür. eski işinden aldığı tazminat ve biraz birikimimiz vardı onla araba aldık. eşim işe girmeden önce, görümceme çektiğim sıkıntıları, üzüntülerimi, alındığım şeyleri yazan bir mesaj attım, ailecek toplantı yapmışlar ve beni %100 haklı bulmuşlar, telefon etti, dertleştik galiba herşeye tamam demeyip rahatsızlıklarını dile getirirsen daha kıymetli oluyorsun, bakalım bayramda göreceğim hallerini tavırlarını. şimdi sıra çocukta :emir_bebek:

şu anda mutlu olmanıza sevindim. ama anladığım kadarıyla hayata kötümser bakıyorsunuz. nickinizden bile anlaşılıyor bu . hayata kötümser bakmak size genelde mutsuz yapar ve en kötüsü de kendi kendinizi mutsuz etmiş olursunuz. bakın işler yoluna girmiş, elinizdekilerin kıymetini bilin.

Son düzenleme:
arkadaşım çocuğunun olamamsı konusunda dışında bence bir derdin yok
bunu da dert etme bence çünkü böyle bir durumda daha güçlü olmalısın.
öyle insanlar biliyorum ki tirlyonluk evlerde yaşıyorlar ( milyar demiyorum trilyon) ama sağlık srunlarıyla boğuşuyor. kanserle ya da başka çözülemeyecek sıkıntılarla boğuşuyorlar. bence onları gözönünde bulundur.hayatının evliliğinin eşinin sevginin kıymetini bil dört elle mi sarılıyorsun onu ikiye katla sekiz elle sarıl. gün gelir devran döner diye bri söz vardır bunu bence unutma.
çocuk kısmına kadar yaşadıklarımız yakın şeyler o konuda da hipertiroidim var sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum ama nasip
eşim de bir dönem işsizdi ama şuanki işi eski işinden daha iyi. böyle olacağını bilseydik o zamanlar üzülmezdik bile. şunu unutuyoruz HER ŞERDE BİR HAYIR, HER HAYIR GİBİ GÖRÜNEN DE DE BİR ŞER VARDIR. Bence onun için Allah'ın adalatini sorgulayıp isyana düşme
herşey gönlüne göre olur inş. zamanla

Son düzenleme:
Back
X