Hayat hikayem

yelda015

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2015
87
12
8
41
Eşimle çok severek evlendiğimi söyleyemem 5 senelik evliyim başından beri vajinismus kabusuyla uğraşıyorum karşı tarafı asla düşünmeyen bir insan evlenene kadar benim üstüme düşen insan evlendikten sonra tamamen değişti Bu vajinismus illeri için 2 seneye yakın Dr a gittim alttan muayene de sorunum yok ilişki de sıkıntım var eşim hiçbir gün benimle Dr a gelmedi hersey için mücadele eden bendim hala bişeyler için mücadele ediyorum ama......

Çocuk özlemiyle yanıp tutusiyordum anlamına 15 yıldır çocuğu olmayınca bende çocuk istedim ve en büyük hatayi burda yaptım tüp bebek yaptırdım ve şükürler oldun ki ilk seferde tuttu şu an 1.5 yaşında ikizlerim var

Asıl olaylar ne zaman evlatlarım doğdu sorunlar o zaman başladı.Esim tarafından doğum zaman Aldatildim.Cocuklarim o zaman 1 aylık. AFFETTİM.O günden sonra lohusaligim burnumdan geldi.Herseyi bilen kayinvalidem olsun eşim olsun herseye karismaya başladılar. Daha sonra çocuk bakımı ile eşimle başbaşa kaldık. Ikizlerin bakımı evin işi hersey bana bakar oldu. Ve esim ozunde iyi insan diye bilirdim surwkli cocuklara bagiran bir insan.Tabii bu dönemde işten ayrılmak zorunda kaldım. Ve hayatımın nasıl bir hale geldiğini gördüm. Aslında sadece pollyannacilik Oynuyor musun. GERÇEKTEN evli değilim. Eşim desen sorumsuz in teki. Ne evin faturalarını oder ne de başka bir şeyi. Herşeyi ben takip ediyorum. Ve bu dönemde Eşim deki bencillik sevgisiz ligi saygısızlık gördüm.

Benden tavsiye vajinismus olan arkadaşlar önce tedavi sonra çocuk. Aksi halde hersey daha kötüye gidiyor.

Şu an aynı evin içinde iki yabancıyiz.Ne doğru dürüst konuşuyoruz. Eskiden iyi arkadaştik ama şimdi birbirine tahammülü olmayan 2 yabancıyiz.

Biliyorum bana vereceğiniz pek bir tavsiye yok. Çünkü yaptiklarimin çoğu benim hatam.

Madem herseye sen kosuyorsun , sen cocuklara bakiyosun ozaman bosa gitsin...

Bi de bu adami cekiyosun.
Bosan rahatla arkadasim.. Hakkinda hayirlisi..

Ah keşke ailem kültürlü ailem boşanmaya yanasmiyor gerçi çocuklar ayak bağı olur onların başına kalır diye

Kaç kere boşanmanın eşiğinden döndüm hayatımı herkes bir yerden mahvettiler ama bir yerden başlamam gerek

Bence hâlâ aldatılıyorsunuz.
Kendini affettirceğine hâlâ ilgisizse hâlâ aldatılıyorsunuz. Neden boşanmıyorsunuz?

Boşanmak tan asla korkmuyorum sadece bunu etrafıma kabul ettirenem ve hayatımı bir şekilde kendim kazanmaya başlamalıyız ki kimseye ihtiyaç duymayayim

Evet dediğin gibi seninde hataların var...
Yaşadıkların için üzüldüm, gerçekten zor bi hayat. Ama kendine bi şans ver bence, bu mutsuzluğa mecbur musun? Çocuk için acele etmişsin, bu en büyük hata.
Bu adam günün birinde sizi bırakıp gidebilir,bunun olmasını beklemeyin. Onu hayatınızdan çıkarın.

Ama ben düzelmek için çok çaba sarf ettim ama değişmiyor sadece söyle söyleyeyim esin sabah ise gider 5 de çıkar sonra kpss kursuna gece 12 den aşağı eve gelmez hak mi bu ne ilgi ne alaka beni geçtim çocuklarla dahi ilgilenmez

Bence hâlâ aldatılıyorsunuz.
Kendini affettirceğine hâlâ ilgisizse hâlâ aldatılıyorsunuz. Neden boşanmıyorsunuz?
Bende aldatildigimi düşünüyorum boşanmak için onu da geçtim çocuklarım için bişeyler yapmam gerek ama neyi ne şekilde yapacağımı hiç bilmiyorum

Bende aldatildigimi düşünüyorum boşanmak için onu da geçtim çocuklarım için bişeyler yapmam gerek ama neyi ne şekilde yapacağımı hiç bilmiyorum
Önce bebeklerinizi de alıp kadın sığınma evlerine gideceksiniz. Onlar size avukat da verir. Sonra boşanma ve maddi manevi tazminat davası.
Bence biraz durun mesajını falan yakalayın ki mahkemede tazminat için gösterebilesiniz. Nafaka da aynı zamanda. Kimseye ihtiyacınız yok siz yetersiniz kendinize ve bebeklerinize

Eşim boşandığı zaman evi bana vermek zorunda çünkü yarı yarıya ödedik bir de nafaka gül gibi gecinirim

Çekilecek kahri olsa keşke ne Güleryüz ne sohbet evde sürekli bir tartışma havası kendimi geçtim çocuklarıma da surwkli bağırıyor ve bu beni daha çok kahrediyor

Gerçekten herseyden yoruldum bu kadar yük bana agır geldi hep söylüyorum ben de insanım kimsenin bana acısını yok eskiden çok sosyaldim neseliydum şimdi o halinden eser kalmadi

Evet sonunda iki aile ayrı ayrı çektiler kenara konuştular düzeleceğine söyledi ama değişmiyor değişmeyecek de hayattan yoruldum bu sorunlar dan herseyden sihirli bir değnek olsa hersey bir anda duzelse

Karı koca bağını kuramamışsınız şu an böyle kopuk olmanız çok normal.
Nasıl bir vajinismus bu 5 senede çözülmez mi hiç.
Ayrıca bebeğe ne gerek vardı.
Boşanmaktan başka çareniz yok gibi.

ailelerin konuşması hiç bişey değiştirmicek malesef. Çocuk yapmak bi evlilik için çok ciddi bi karar, bişeyler oturmadımı sırf istiyorum diye çocuk yapmak çok çok yanlış. Şimdi tek olsan herşey daha kolay olurdu. ve daha başka sanırım.. Çocuklarada yazık. Nasıl yaparsın bilmiyorum ama bu şekilde devam etmek yıpratıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…