Kimsenin hayat kadını olmasi bi başkasını ilgilendirmez
alttan alttan karikatür olayina gönderme yapmayalim
adamı öldürdüler diye o lanet çizimleri kinamayacak değiliz!!!
Amin.. Hesap günü çok çetin olacak. ''Cennet adam istediği gibi cehennemde adam ister'' diyor bir büyüğüm.Pislikler!!!
Birde Allah'ın adını haykırıyorlar!!
Allah'ım sen yardım et.
Güzel hoş da siz bu forumda bunu savunacaklarin çıkacağını ima ediyorsunuz bu görüşü de karikatür olayıyla destekliyorsunuzBana sanırım bu lafınız :)
Size göre hayat kadını olması başkalarını ilgilendirmez ama daha radikal bir bakışa göre bu ahlaksızlıktır, pisliktir, katli vaciptir ve nitekim öyle de olmuş.
İnsanların nerede öldürülmeyi hak edip nerede etmediğiyle ilgili ahkam kesemeyiz. Hiç kimse düşüncesi, çizimi, yaşam tarzı sebebiyle öldürülemez. Bunu "öldürülmesini doğru bulmuyorum ama kaşınmış yani onlar da" cümleleriyle bir yandan haklılık payı varmış gibi lanse de edemez, etmemeli.
Evet değil.Belki tövbe edecekdi,veya ediyordu içinden belki kim bilebilirGercek islam bu degiiill
bunu soylemeden gecmeyelim...
Ayrıca zina yaptığı erkekle gormeleri ve o erkeği de ifşa etmeleri gerekiyor kadın tek başına işlemedi bunuEvet değil.Belki tövbe edecekdi,veya ediyordu içinden belki kim bilebilir
Güzel hoş da siz bu forumda bunu savunacaklarin çıkacağını ima ediyorsunuz bu görüşü de karikatür olayıyla destekliyorsunuz
yoksa işid gibi zihniyetlerce zaten katli vacip
Ama dini değerlerle alay etmek ile karsilastirilacak bir mesele değil bu
Afedersiniz Hz peygamber diye çizdiği kafa hangi organa benziyor çok açık
bu durum Müslümanları ilgilendirir kınamak da öldürmeyi falan haklı göstermiyor burada öldürülmesini savunan kimse çıkmadı
Hep bir karşılaştırma mi yapicaz???Dini değerlerle alay etmek konusundaki hassaslığınızı Bakara-Makara'da da görmeyi isterdik ama olmadı :) Bilmiyorum belki siz ona da tepki göstermişsinizdir şahsınıza yönelik değil genel anlamda konuşuyorum.
Bu forumda bunu açık açık savunacak kimsenin çıkacağını sanmıyorum ama üstü kapalı hak verenler olabilir, karikatür olayında olduğu gibi. "Öldürülmesin ama oralarda fahişelik yaparsan da bu olur" mesela. Yani direkt öldürülsün hak etmişler diyenin olmaması bunu meşru görenlerin de olmadığı anlamına gelmiyor.
Ayrıca zina yaptığı erkekle gormeleri ve o erkeği de ifşa etmeleri gerekiyor kadın tek başına işlemedi bunu
ayrıca bunun cezası da olum değil
isteyen istediği kadar gerçek islam bu desin
Birlikte olduğu adamlar nerde değil miben de bunu yazacaktım.O kadın zorda kalmasa o şeref yoksunları ,o pis kokulu heriflerle birlikte olur mu hiç ? Zina tek kadın mı yasak nerde kadınla birlikte olan günah işlemiş olan erkekler hani onların cezası ?
İslam o değil bu değil . Peki nedir ? Herkes kafasına göre takılıyor.
Laik düzendeki İslam en düzgün işleyeni keşke bunu herkes anlayıp kabul edebilse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?