Hayat kadını böyle katlettiler

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698

Hayat kadını böyle katlettiler

Kendilerine "İslam Devleti" diyen IŞİD terör örgütü, Salı günü küçük bir çocuğun Rus Ajanı olduğu iddia edilen kişilerin başına ateş ederek öldürdüğünü gösteren bir video yayınladı.

En önemli rakibi olan El-Kaide de aşağı kalmayarak Suriye'de bir hayat kadınını aynı usul ile idam ederken, o anların videosunu yayınlayarak adeta IŞİD'e karşılık verdiler ve ''Biz sizden aşağı kalmayız'' demeye getirdiler.

Kadın siyah bir etek ile kırmızı renkte bir ceket giyiyordu ve ellerinde eldivenler vardı.Etrafında El-Kaide militanı olduğu anlaşılan, ellerinde çok sayıda değişik silahlar olan erkekler vardı. Katledilen hayat kadını ''Beni bırakın ve çocuklarımı görmeme müsaade edin'' diye yalvararak nihai kararın verilmesinden önce hayatını kurtarabilmeye çalışıyordu. Ancak bu denemede başarısızdı. Örgüt elemanlarından biri kadına suçlamasını okudu. Ona vatanına ihanet ettiğini ve fahişelikle iştigal ettiğini söyledi.(Bu sırada tekbirler getiriliyor).

Ve sonunda kadın başına ateş edilerek Allah-ü Ekber sesleri arasında öldürüldü. Suriye'deki muhalefet güçleri kadının idam edilmesinin İslam Şeriatı'na uygun olmadığını beyan etmiş olsalar da bu itirazın kadına bir yararı olmadı.

Şarak el Aswat isimli gazete bu sabahki yayınında Suriye'de 70 civarında silahlı örgütün savaştığını ve bunların arasında IŞİD'in Suriye topraklarının yüzde 60'ına hükmettiği bildirildi. Aynı makalede Özgür Suriye Ordusu'nun verdiği rakamlara göre, IŞİD ve El Nusra'nın 35 bin savaşçısı bulunuyor. (20 bin IŞİD ve 15 bin El Nusra)

Kaynak: www.ynet.co.il

Çeviri: Rafael Sadi

Odatv.com

Kimsenin hayat kadını olmasi bi başkasını ilgilendirmez
alttan alttan karikatür olayina gönderme yapmayalim
adamı öldürdüler diye o lanet çizimleri kinamayacak değiliz!!!

Kimsenin hayat kadını olmasi bi başkasını ilgilendirmez
alttan alttan karikatür olayina gönderme yapmayalim
adamı öldürdüler diye o lanet çizimleri kinamayacak değiliz!!!

Bana sanırım bu lafınız :)

Size göre hayat kadını olması başkalarını ilgilendirmez ama daha radikal bir bakışa göre bu ahlaksızlıktır, pisliktir, katli vaciptir ve nitekim öyle de olmuş.

İnsanların nerede öldürülmeyi hak edip nerede etmediğiyle ilgili ahkam kesemeyiz. Hiç kimse düşüncesi, çizimi, yaşam tarzı sebebiyle öldürülemez. Bunu "öldürülmesini doğru bulmuyorum ama kaşınmış yani onlar da" cümleleriyle bir yandan haklılık payı varmış gibi lanse de edemez, etmemeli.

Güzel hoş da siz bu forumda bunu savunacaklarin çıkacağını ima ediyorsunuz bu görüşü de karikatür olayıyla destekliyorsunuz
yoksa işid gibi zihniyetlerce zaten katli vacip
Ama dini değerlerle alay etmek ile karsilastirilacak bir mesele değil bu
Afedersiniz Hz peygamber diye çizdiği kafa hangi organa benziyor çok açık
bu durum Müslümanları ilgilendirir kınamak da öldürmeyi falan haklı göstermiyor burada öldürülmesini savunan kimse çıkmadı

kendılerı pıslık orası kesın
ya destekleyenler onlara ne demelı

Dini değerlerle alay etmek konusundaki hassaslığınızı Bakara-Makara'da da görmeyi isterdik ama olmadı :) Bilmiyorum belki siz ona da tepki göstermişsinizdir şahsınıza yönelik değil genel anlamda konuşuyorum.

Bu forumda bunu açık açık savunacak kimsenin çıkacağını sanmıyorum ama üstü kapalı hak verenler olabilir, karikatür olayında olduğu gibi. "Öldürülmesin ama oralarda fahişelik yaparsan da bu olur" mesela. Yani direkt öldürülsün hak etmişler diyenin olmaması bunu meşru görenlerin de olmadığı anlamına gelmiyor.

Hep bir karşılaştırma mi yapicaz???
Bakara olayına tepki gösterenler kadar bu karikatür olayına tepki gösteren de olmadı madem öyle düşünecek isek
Ama konu bu değil kimse açık açık ölmeyi hakediyor demedi siz bunu söyle anladiniz sadece

Ayrıca zina yaptığı erkekle gormeleri ve o erkeği de ifşa etmeleri gerekiyor kadın tek başına işlemedi bunu
ayrıca bunun cezası da olum değil
isteyen istediği kadar gerçek islam bu desin

ben de bunu yazacaktım.O kadın zorda kalmasa o şeref yoksunları ,o pis kokulu heriflerle birlikte olur mu hiç ? Zina tek kadın mı yasak nerde kadınla birlikte olan günah işlemiş olan erkekler hani onların cezası ?
İslam o değil bu değil . Peki nedir ? Herkes kafasına göre takılıyor.
Laik düzendeki İslam en düzgün işleyeni keşke bunu herkes anlayıp kabul edebilse.

• İnanılan, inandıkları, inandığımız Allah, inancımıza göre ahirette Dünya'da yapılan sevabın mükafatını verecek, Günahın da Hesabını soracak, bu Dünya'da 'infaz etmek, Öldürmek, katletmek" neden? Hepimiz kendi sevabımızdan, kendi günahımızdan sorumluyuz, bırakalım da ahirette herkes kendi sorumluluğundan "sorumlu" olsun. Ayrıca, Allah bu katletmelerin, öldürmelerin de Hesabını soracaktır... Rabbim, sen Islah et, sen yardım et, sen Koru..

Birlikte olduğu adamlar nerde değil mi
böyle bir ceza verdiniz madem nerde o namus düşmanı firsatcilar
böyle bir haksızlık ne islamda be de başka bir anlayışta yer alamaz sadece hasta beyinler böyle sağlıksız düşünür

Mevlana bir gün cuma namazından çıkmış ve bir kalabalık görmüş herkes bir kadını ortalarına almış kimi vuruyor kimi taş atıyor kimi tükürüyormuş

Mevlana sormuş kim bu neden bu kadar eziyet ediyorsunuz demiş

ordan birisi bu hayat kadını dinsiz imansız zina yapıyor demiş

Mevlana evet yaptığı günah zina yapmış ama cezası bu olmamalı bu kadın bir tövbe edip Allaha sarılsa belki sizden daha günahsız olucak nerden biliyorsunuz siz kim oluyorsunuz da cezasını veriyorsunuz demiş.

o kadının orda katline izin vermemiş.

bizim dinimiz böyle

hep anlatılan başka hikayede bir grup kişi çölde hayat kadınına rastlamışlar öldürmek istemişler o zamanın sahabelerinden biri bırakın demiş o cennetliktir.

nasıl olur bu zina yapıyor.sahabe evet zina yapıyor ama kimse bilemez son nefeste ne olucagını tekrarlamış o cennetliktir.

bir kaç gün sonra tekrar o grup aynı yerden dönerken o kadının cesediyle karşılaşmışlar başında bir köpek dolaşıp duruyormuş.daha yeni ölmüş kadın

ordakiler bu kadın daha yeni ölmüş ayakkabıları ıslak bir kuyunun başında bu köpek nerden çıktı demişler.

sahabe o ayakkabılarıyla susuyan köpeğe o kuyundan su getirde ve öldü bu onun cennete gitmesine sebeb oldu demiş...

bunlar anlatılır bu hikayenin dogrulugu var yada yok bilmem ama tek bildiğim şey benim güzel dinimi bu ahlaksız adiler bu duruma getiriyorlar

birde adı islam örgütü oluyor.bunların 'ALLAHIN VERDİGİ CANI ANCAK ALLAH ALIR.'ayetini bilmiyorlar mı ki bu denli islamı kullanıp kirlenmesine sebeb oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…