Hayat mı böyle zor bizler mi onu bu kadar karmaşık hale getirenleriz..:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sngr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün cıkıp kitaplara bakacağım çalar saatide not aldım :) İnanın su anda yazdığınız hersey ilaç gibi bnm icin tekrar tesekkürler

Çok tesekkürler , bir sey sormak istiyorum ben su anda ilaç tedavisi görüyorum psikolog yani psikoterapi desteğidemi alsam bu iyi gelir mi ? Sanırım yazdıklarınız kitap listeleri hemen bakacağım internetten

Almıyor musun?
İlaç tedavisini evin temeli gibi düşün, içi olmadan yaşayabilir misin o evde?

Psikoterapi şart.

İyi bir terapist edin lütfen.
Gerekirse senelerce gitmelisin.

Ben senin yapabileceğin bir kaç şeyden bahsettim.
İlaç ve terapi desteğini lütfen ihmal etme.

Çok çok geçmiş olsun sngr ,hayatı olduğu kabul etmek gerek bazen,neden nasıl diye çok düşünmemeli.
Ne düşünürsünüz bilmem ama kaderci olmak gerektiğini düşünüyorum bu insana sıkıntılara dayanma gücü veriyor.

Şu anda hepinizi kucaklayıp öpmek istiyorum meğer ne kadar ihtiyacım varmıs böyle seyler duymaya :( İnanç konusunda da cok gel gitlerim oldu yasadıgım bosluğu adlandıramamak belkide gücümü tüketiyordu ama dua en güzel ilaçmış en zor anlarımda anladım bunu

Almıyor musun?
İlaç tedavisini evin temeli gibi düşün, içi olmadan yaşayabilir misin o evde?

Psikoterapi şart.

İyi bir terapist edin lütfen.
Gerekirse senelerce gitmelisin.

Ben senin yapabileceğin bir kaç şeyden bahsettim.
İlaç ve terapi desteğini lütfen ihmal etme.

İlaç kullanıyorum 5 tane su anda. Ama psikoterapiyede baslayacagım

Arkadaşlar hepinize tekrar tekrar tesekkür ediyorum, söylediklerinizi uygulayacagım tek tek .. Daha fazlasına gerek yok zaten baya silkelendim tekrar sağolun hayırlı geceler diliyorum..

Yaşadıklarınıza set çekip önünüze bakmanızı tavsiye ederim
Sadece ders almak adına eskiyi hatırlamak lazım, düşünüp düşünüp üzülmek adına değil

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun hayat bazen bizim dışımızda hareket edebiliyor buna kader deniliyor.Elimizden geldiği kadar güzel şeyler için uğraşmalıyız ama olmuyorsa ısrarla, yapacak çokta birşey yok boşvermek hayatı kendimize zehir etmemek gerek.Bazı insanların herşeyi yolunda gider ben yaptım herşey insanın elinde diye konuşurlar ama birşey unutuluyor kader.Sen iyileşmek istiyorum diyorsun buraya konu açmışsın bu bile büyük başarı enazından kendini kapatmamışsın tamamen, açık nokta var:))umarım en kısa zamanda atlatırsın.

Back
X